Return to portrait mode to see the content
To main page
Rgs 20, 2022·3 min reading

Patarimai, kaip organizuoti konferencinį pokalbį atviro plano biure

Vaizdo konferencijų technologija yra didžiulis privalumas įmonėms, naudojančioms visiškai arba iš dalies nuotolinius modelius. Tačiau biurai vis dar yra tradicinės darbo vietos. Be to, atviros koncepcijos biurai nepanaikina poreikio bendrauti per internetinius susitikimus, todėl susidoroti su jo funkcijomis gali būti sudėtinga.

Atviros koncepcijos biuras
Vaizdo konferencijos yra sudėtingos atviro plano biuruose

Ką reiškia dirbti atviro plano biure?

Atviro plano biurai yra biurai, kuriuose nėra jokių kliūčių tarp darbuotojų. Gali būti keletas sąlyginių skaidinių, tačiau jie nesuteikia tylos ir privatumo. Šios darbo vietos populiarios dėl bendradarbiavimo pranašumų. Jie leidžia greičiau ir lengviau bendrauti, todėl nereikia kraustytis iš vieno kambario į kitą, norint su kuo nors pasikalbėti. Todėl įmonės jas naudoja siekdamos tobulinti kūrybinius aspektus ir didinti komandinio darbo efektyvumą.

Tačiau tokiuose biuruose vaizdo konferencijos vis dar yra nuotolinio ryšio priemonė.

Atviro plano biuro funkcijos

Atviro plano biurai turi keletą funkcijų, kurios suteikia galimybę palengvinti bendravimą:

  • visas kambarys neturi sienų – atskirtas tik vadovo kabinetas;
  • darbininkų stalai išdėstyti salelėmis arba eilėmis – priklausomai nuo interjero ir laisvos erdvės;
  • stalai atskiriami paprastomis medinėmis (arba plastikinėmis) pertvaromis arba jų visai nėra.

Taigi šie biurai paprastai yra triukšmingi, ir tai yra normalu.

Konferencijų problemos atviroje erdvėje

Kad vaizdo konferencijos būtų efektyvios, biure turi būti rami ir rami aplinka, ko neįmanoma pasiekti atviroje erdvėje. Kai kurie žmonės nuolat vaikšto, kalba ir blaško jūsų dėmesį. Todėl kartais sunku susikaupti, išgirsti pašnekovą ar save, susikaupti ties aptariama tema.

Patarimai tokiai konferencijai

Norėdami išvengti ar pašalinti minėtų problemų, turėtumėte laikytis šių patarimų:

  • Naudokite nutildymo / įjungimo funkciją. Tai gali padėti jūsų kolegai iš kitos pusės geriau perteikti savo žinią.
  • Naudokite ausines. Ausinės ir mikrofonas arčiau burnos palengvina bendravimą. Tai taip pat suteikia daugiau galimybių slopinti foninį triukšmą.
  • Įrašykite ir perrašykite savo skambutį. Tada padėkosite sau, peržiūrėdami ir analizuodami aptartus dalykus.

Kad būtų patogiau, turėsite pasirūpinti vaizdo konferencijų programine įranga, kuri padės susidoroti su atviro plano biuro iššūkiais.

Vaizdo skambučių programinė įranga patogiam darbui atvirame biure

Jei norite naudoti atvirą erdvę, pasirinkite vaizdo konferencijų programinę įrangą, kuri gali užtikrinti geriausią bendravimo patirtį. Tai reiškia interneto kameros ir garso problemas. Jei ausines papildysite foninio triukšmo slopinimo programa, suteiksite kitam asmeniui daugiau galimybių jus išgirsti.

Jei naudojate internetinius susitikimus su vaizdo įrašu, būtų protinga atkreipti dėmesį ir į vizualinį foną. Ieškokite suliejimo parinkties arba pasirinkite vaizdą, kad išspręstumėte šią problemą.

Atviro plano biurai skatina asmeninį keitimąsi idėjomis ir skatina išradingumą. Tačiau norėdami užtikrinti geriausią vaizdo skambučių patirtį tokiomis sąlygomis, pasirūpinkite, kokią aparatinę ir programinę įrangą naudojate. Su pagrindinėmis nemokamomis ir pažangiomis profesionaliomis funkcijomis „iMind“ programa yra geriausias pasirinkimas jūsų atvirai aplinkai!

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles