Return to portrait mode to see the content
To main page
Rgs 28, 2022·3 min reading

Įjunkite vaizdo įrašą, kad galėtumėte efektyviai dalyvauti komandos „Hangout“.

Žmonės vaizdo konferencijas naudoja įvairiems tikslams, o vienas geidžiamiausių yra verslo susitikimai. Tačiau skirtingos diskusijų temos lemia susitikimų formatą. Kartais galite manyti, kad nereikia įjungti internetinės kameros vaizdo. Bet mes esame čia, kad įrodytume priešingai.

Virtualios komandos bendradarbiavimas
Bendradarbiavimas virtualioje komandoje

Vaizdo konferencijų svarba šiuolaikiniame versle

Šiuolaikinis verslas reikalauja nuolatinio bendravimo, kad darbo eiga būtų palaikoma ir tobulinama. Reguliariai vyksta grupiniai vaizdo skambučiai arba individualūs susitikimai, kad prireikus pakeistų tiesioginį bendravimą. Jie palengvina dalijimąsi idėjomis ir failais, taupo laiką ir išteklius, suteikia galimybių žmonėms su negalia ir dar daugiau. Galiausiai jie suteikia jums galimybę visame pasaulyje rasti profesionalų, kurie našiausiai valdytų jūsų verslą.

Kas yra komandinis bendradarbiavimas?

Komandinis bendradarbiavimas – tai bendrų pastangų sutelkimas siekiant vadovo užsibrėžto tikslo. Bendradarbiavimas su virtualia komanda yra efektyvus tik tada, kai kreipiamas dėmesys į reguliarų nuotolinį bendravimą ir užduočių paskirstymą. Be to, jei komandos iš pradžių nedirbo kartu asmeniškai, joms bus sunku užmegzti ryšius geresniam komandiniam darbui. Tačiau galite pašalinti šį nepatogumą, jei pasinaudosite keliais patarimais. Vaizdo įrašo įjungimas susitikimų metu yra vienas iš jų.

Kodėl svarbu įtraukti vaizdo įrašą į komandinį darbą?

Bendri vaizdo skambučiai turėtų užtikrinti geriausią tarpusavio supratimą. Įjungę internetinę kamerą, suteikiate savo bendražygiams galimybę suvokti jus kaip asmenybę, o ne tik kokį nors balsą iš kitos pusės.

„Vaizdo įjungimo“ nauda žmogui

Tarp internetinės kameros įjungimo pranašumų rasite:

  • sudaryti atviro ir dėmesingo žmogaus įspūdį;
  • aiškiau pateikti informaciją;
  • parodydamas pagarbą kolegoms.

Šie akiniai labai pagerina požiūrį į jus.

Vaizdo įrašo įjungimo nauda komandai

„Hangout“ komandoms su vaizdo įrašu:

  • sukurti geresnį ryšį;
  • sukurti draugišką atmosferą;
  • tobulinti komandos formavimą.

Atsižvelgdami į viską, gausite daug geresnį supratimą apie komandinį darbą nei nenaudodami vaizdo įrašo.

Kaip vaizdo komunikacija veikia efektyvų komandos bendradarbiavimą?

Internetiniai susitikimai apima vaizdo įrašų naudojimą, nes jie imituoja tiesioginį bendravimą. Tada įsivaizduokite, jei jūsų biuro kolega turėtų juodą maišą ant galvos. Keista? absoliučiai. Tačiau tai vis tiek efektyviau nei išjungti fotoaparatą, nes galėsite asmeniškai perskaityti kūno kalbą.

Tas pats veikia ir vaizdo skambučiams. Ir jūsų komandos požiūris keičiasi priklausomai nuo to, kaip naudojate savo nuotrauką: ar esate gerai prižiūrimi, kas yra jūsų fone, ar vaizdo įrašas įtrauktas.

Problemos vaizdo komandos susitikimo metu

iMind programa leidžia mėgautis visais vaizdo konferencijų privalumais už priimtiną kainą. Tai padeda išvengti gedimų, gedimų, klaidų ir kitų bėdų. Pašalinkite blogo ryšio pasekmes įrašydami susitikimus ir išnaudokite visas programinės įrangos galimybes.

Vaizdo konferencijų programinė įranga gali duoti įspūdingų jūsų darbo rezultatų, jei funkcijomis naudositės apgalvotai. Tačiau daug kas priklauso nuo pasirinktos platformos. Pasinaudokite geriausia bendradarbiavimo vaizdo susitikimų patirtimi su iMind.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles