Return to portrait mode to see the content
To main page
Lie 8, 2021·3 min reading

Vaizdo konferencijų įrašymas: 4 priežastys, kodėl verta įrašyti susitikimus internetu

Vaizdo konferencijų įrašymas: 4 priežastys, kodėl verta įrašyti susitikimus internetu

Bendraukite vaizdo įrašu su pavaldiniu, duokite užduotis. Yra daug užduočių, kiekviena su dar 10 komentarų. Sunku tai padaryti teisingai. Po savaitės jūs patikrinate įgyvendinimą - bet viskas padaryta prastai ir nepilnai. Dažna situacija? Kad taip nenutiktų, rekomenduojame įrašyti vaizdo konferencijas .

Šis straipsnis skirtas verslininkams, kurie daug bendrauja vaizdo įrašais. Surinkome 5 patarimus , kaip įrašyti vaizdo susitikimus : kokioje situacijoje ir kodėl tai daryti.

Kodėl verta įrašyti vaizdo konferenciją?

Vaizdo konferencijų įrašymas: 4 priežastys, kodėl verta įrašyti susitikimus internetu ➤ 2
Vaizdo susitikimų įrašų privalumai organizacijoms ir įmonėms
  • Kad nieko nepamirštų

Kaip ir aukščiau pateiktame pavyzdyje. Įrašę pokalbį, galite ką nors iš jo pamiršti tik tuo atveju, jei ... pamiršite įrašyti skambutį :). Ar duodate užduotis? Aptariate reikalavimus su klientu? Smegenų šturmas su komanda? Užsirašykite, kad nepamirštumėte!

  • Padaryti mokomąją medžiagą pradedantiesiems

Ypač tinka augančioms ir didelėms įmonėms. Priėmimas (darbuotojo supažindinimas su įmonės kultūra ir produktu) taps greitesnis, jei to neatliksite visiškai asmeniškai, o naujokui parodysite vaizdo įrašą, kaip jau daro geriausios įmonės .

Jei nenorite ar negalite filmuoti didelio vaizdo įrašo, konferencijos, kurioje generalinis direktorius ar skyriaus vadovas kreipiasi į naujoką, įrašymas yra puiki galimybė sutaupyti laiko ir supažindinti darbuotoją su naujienomis. Belieka tik atsakyti į klausimus – ir viskas.

  • parduoti produktus...

Pardavimas per vaizdo įrašą įgauna pagreitį, bet dar netapo norma. Būkite į priekį ir leiskite konkurentams jus sekti! Įrašykite savo pristatymus būsimiems klientams. Įrašykite bendravimą su esamais – kad jie kartu su partneriais peržiūrėtų ir priimtų sprendimus.

  • ... arba kursai

Ar mokate žmones dirbti programa, užsienio kalba? Nusiųskite vaizdo skambučio įrašą klientui, kad jis pats išstudijuotų medžiagą

Ar patariate persikelti į kitą šalį? Klientų sąveikos įrašymas gali sutaupyti jūsų įmonės pinigų. Galbūt atversite klientams naują pasiūlymą!

Ar galiu įrašyti konferenciją be interneto?

Situacija: organizavote svarbų vaizdo susitikimą ir pradėjote filmuoti, bet tada atėjo ta pati katė, kuri graužė laidus. Likote be interneto.

Išbandėme Skype, Zoom, Whereby – juose nutrūksta vaizdo konferencijų įrašymas. Kitas asmuo gali pradėti jį iš naujo, bet tada jūs turite klijuoti arba pereiti per skirtingus failus. O kiek laiko visi konferencijos dalyviai skirs ieškodami, kam perleistos organizatoriaus teisės, ir kur dabar spausti „įrašyti“? Net jei 5 minutės, o jūsų tik šeši, tai jau pusvalandis.

Protas rado išeitį iš situacijos. Jei vedėjas išeina iš konferencijos, jis gali palikti įrašymą įjungtą.

Kaip organizuoti internetinės konferencijos įrašą?

Konferenciją organizatorius gali įrašyti mintyse. Tiesiog spustelėkite įrašymo mygtuką – raudoną apskritimą. Nepamirškite paklausti pašnekovų, ar jie tam nepritaria.

Įrašymas bus baigtas, kai visi dalyviai išeis iš susitikimo arba kai šeimininkas jį sustabdo dar kartą paspausdamas įrašymo mygtuką.

Skaitykite mūsų palaikymo svetainę, kad sužinotumėte, kaip atsisiųsti įrašą ir kaip jį žiūrėti .

Vaizdo konferencijos įrašymas trumpai: kas, kodėl ir už ką?

Įrašykite susitikimus, kad niekas nieko nepamirštų ir sutaupytumėte savo darbuotojų laiko bei išteklių. Ir vis dėlto vaizdo konferencijos įrašymas internetu padidins jūsų pardavimus į naują lygį, o mokymasis taps lengvesnis ir malonesnis.

„Mind“ paslauga siūlo susitikimų įrašymą, kuris nesustoja, jei organizatoriui kyla problemų dėl interneto ar kompiuterio.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles