Return to portrait mode to see the content
To main page
Geg 27, 2021·3 min reading

Vaizdo konferencija internetu iš bet kurio iMind įrenginio

Vaizdo konferencija internetu iš bet kurio įrenginio iMind

Norite skambinti kolegai 1 kartą, o ne 100 žinučių? Internetinės vaizdo konferencijos yra jūsų asistentas. Tai lengva susitvarkyti patiems: užregistruokite profilį , susikurkite susitikimų kambarį savo asmeninėje paskyroje ir nusiųskite nuorodą į ją savo kolegoms. Bus vaizdo skambutis.

„iMind“ kelia tik 2 reikalavimus: turite turėti interneto ryšį ir prie jo jungiantį įrenginį. Telefonas, nešiojamas kompiuteris, kompiuteris, planšetinis kompiuteris... Naudokite bet kurį įrenginį su ekranu, garsiakalbiu, mikrofonu ir internetu, kad galėtumėte surengti internetines vaizdo konferencijas. Operacinė sistema taip pat nesvarbi: Windows, Mac, iOS, Android, Linux – iMind veikia visur, kur veikia šiuolaikinės naršyklės.

Ar man reikia atsisiųsti programą, kad galėčiau organizuoti internetines vaizdo konferencijas ?

Nerašėme, kad reikia parsisiųsti aplikaciją, ne todėl, kad pamiršome – iMind vaizdo komunikacijai tai tikrai nėra būtina . Jokių papildomų atsisiuntimų ar diegimų! Skambinti per naršyklę.

Perjunkite dalyvius savo telefone spustelėdami juos. Pereikite tarp rodinių braukdami ekraną. Kaip epuose: eidami į dešinę, rasite tekstinį pokalbį, jei eisite į kairę, pamatysite dalyvių mozaiką, jei liksite centre, pamatysite save ir aktyvų kalbėtoją.

Tačiau galite atsisiųsti programėlę: kai kuriems patogiau turėti paleidimo piktogramą, nei kiekvieną kartą atidaryti svetainę. Tai veikia taip pat, kaip ir naršyklės versija.

Kaip patekti į vaizdo konferenciją naudojant nuorodą?

Tarkime, jūsų rankos pilnos ar skubate: gaminate maistą, valote, užkariaujate Everestą ar tiesiog bėgate į darbą per lietų su lagaminu. Ir tada ateina kvietimas į vaizdo skambutį. Ką daryti? Tiesiog spustelėkite nuorodą !

Taip, tai tas pats 1 paspaudimas. Sekite kvietimo nuorodą ir esate konferencijoje! „Laukiančiosios salės“ funkcija apsaugos nuo nekviestų svečių.

Kodėl man naudinga registruotis „iMind“?

Tai nėra būtina pokalbiui, tačiau registruoti vartotojai turi daugiau galimybių:

  • Įrašykite susitikimus

Be registracijos konferencijos įrašas negali būti susietas su jo autoriumi.

  • Nustatyti pavadinimą

Prieš kiekvieną susitikimą vardo įvesti nereikia. Jis bus automatiškai užpildytas iš jūsų profilio. Neužsiregistravę arba gausite atsitiktinio gyvūno vardą, arba turėsite parašyti savo einant į konferenciją.

  • Įdėkite avatarą

Be registracijos jūsų avatarą sudarys 2 jūsų vardo raidės. Pavyzdžiui, jei parašėte Bondą, avataras bus B, o jei Džeimsas Bondas – JB.

  • Sukurkite savo konferencijas

Norėdami organizuoti konferenciją, turite užsiregistruoti. Taigi automatiškai prisijungsite prie nemokamo tarifo plano. Jame yra 1 nemokamas kambarys. Organizuokite jame konferencijas ir jas įrašykite!

Atsisiųskite darbalaukio programą

Prisekite programą prie užduočių juostos, kad galėtumėte lengvai prisijungti prie vaizdo konferencijos. 1 paspaudimas – ir jūs esate „iMind“! „ MacOS “ ir „Windows “ nuorodos.

Kaip pasirinkti tinkamą programą ir apskaičiuoti susitikimo efektyvumą internete, skaitykite instrukcijas .

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles