Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 25, 2022·3 min reading

16 videokonferenču veidi un to izmantošana uzņēmējdarbībā

Lai vadītu uzņēmumu, ir jāizmanto dažādi rīki, lai pārvaldītu uzdevumus, cilvēkus un citus jautājumus. Un jo elastīgāka ir šī vadība, jo labāk. Mūsdienās videozvani ir viens no labākajiem rīkiem šāda veida elastības nodrošināšanai.

16 videokonferenču veidi un to izmantošana uzņēmējdarbībā

Mūsdienu biznesa un darba iezīmes

Mūsdienās cilvēki cenšas iegūt labākus produktus vai pakalpojumus. Katram cilvēkam ir savs redzējums par to, kas ir labākais, tāpēc bizness cenšas saskaņot galvenās tendences.

Viens no galvenajiem punktiem, ko cilvēki novērtē, ir darba ātrums, nezaudējot kvalitāti. Tas attiecas gan uz precēm, gan pakalpojumiem. Lai darbotos efektīvi, ir jāuztur saikne ar klientiem un elastīgi jāreaģē uz viņu vēlmēm.

Vēl viens punkts, kas dod labu rezultātu izpildē, ir jūsu piedāvātā unikalitāte. Tas var būt plašs preču un pakalpojumu klāsts vai kaut kas ļoti neparasts, ko neviens cits nepiedāvā.

Lai atdzīvinātu šīs funkcijas, lielākā daļa uzņēmumu dod priekšroku tiešsaistes saziņai.

Kāpēc videokonferences ir noderīgas uzņēmējdarbībai?

Lietišķās tikšanās ir spēcīgs instruments, lai vadītu darbu uzņēmumā (jebkurā līmenī) un izpētītu tirgus īpatnības. Izmantojot videokonferences, jūs varat nodrošināt iekšējo un ārējo komunikāciju ar visefektīvāko laika pārvaldību. Tas palīdz ietaupīt laiku un naudu ceļošanai, īrei, organizēšanai un citiem jautājumiem. Tāpēc tiešsaistes tikšanās ir tik strauji attīstījušās pat pēc tam, kad pandēmijas draudi ir mazinājušies.

Galvenie videokonferenču veidi

Ir četri biznesa videozvanu veidi:

  • tete-a-tete sanāksme - populārs konferences veids jebkurām lietišķām sarunām, tai skaitā projektu diskusijām, uzdevumu precizēšanai un darba intervijām;
  • klienta video konference (vai video tērzēšana) - komunikācijas veids ar klientiem, lai noskaidrotu viņu vajadzības un vēlmes (nepieciešama speciāla programmatūra);
  • komandas video konference - pasākums, kas ļauj vadīt komandas darbu, sadalīt uzdevumus, apkopot un saņemt atsauksmes;
  • Uzņēmuma videokonference ir paredzēta, lai nodotu informāciju par gaidāmajiem pasākumiem un izmaiņām uzņēmuma darbā.

Tās visas ir līdzīgas, taču šo konferenču dažādajiem mērķiem ir nepieciešamas dažādas videozvanu lietojumprogrammu funkcionalitātes.

Videokonferenču programmatūra

Jūs izvēlaties konferenču programmatūru, pamatojoties uz savām vajadzībām. Dažādu problēmu risināšanai uzņēmumi izmanto dažādus programmatūras risinājumus: viena programma saziņai ar klientiem, otra iekšējam dialogam. Jo lielāks uzņēmums, jo vairāk funkciju tas prasa. Tādējādi tādas universālas lietojumprogrammas kā iMind ir ērtas attālinātam darbam.

Videokonferences dažādām nozarēm

Jebkurš uzņēmums savā darbā var izmantot videokonferenču priekšrocības. Nozare nosaka tikai šī rīka iesaistes līmeni. Jo specifiskāks ir lietišķais darbs, jo mazāk iespēju izmantot attālināto saziņu. Tādējādi varam sastapt uzņēmumus, kuru darbplūsma ir pilnībā balstīta uz attālinātām darbībām, un uzņēmumus, kuros videokonferences izmanto tikai vadītāji.

Visbeidzot, jums jāizvēlas komandas sanāksmes forma atkarībā no jūsu vajadzībām. Esiet piesardzīgs, kāda veida videokonferencēm piekļūstat, jo tas nosaka jūsu sapulču programmatūru un aparatūru. Lielākajai daļai mērķu iMind lietotne ir ideāls risinājums, tāpēc izmēģiniet bezmaksas lietotni tūlīt, lai redzētu, vai tā atbilst jūsu vajadzībām.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles