Return to portrait mode to see the content
To main page
Jūl 11, 2022·4 min reading

Virtuālā biroja priekšrocības: ceļvedis attālinātam darbam

Uzsākot darbu ārzemēs vai Covidam atnākot uzņēmumam, ne vienmēr ir iespējams organizēt sava biroja darbu citā valstī. Tas ietver vairākas izmaksas, piemēram: piemērotas telpas atrašana, īre, komunālie maksājumi, mēbeļu un biroja aprīkojuma iegāde, darbinieku algošana utt. Patiešām, tik īstā birojā vienmēr par kaut ko ir jāmaksā. Tāpēc labākais risinājums ir atvērt virtuālo darbvietu attālinātam darbam un izmantot tiešsaistes lietojumprogrammu iMind efektīvai video saziņai.

Virtuālā biroja priekšrocības: ceļvedis attālinātam darbam

Kas ir virtuālais birojs?

Problēmas optimālo risinājumu piedāvā uzņēmumi, kas nodrošina tā saukto "virtuālo tiešsaistes biroju". Tie nodrošina adresi, kur reģistrēt jūsu uzņēmumu, saņemt ienākošos pastu un pārsūtīt tos jums. Atsevišķos gadījumos šāds birojs var nodrošināt arī virtuālu konferenci, saziņu ar pārvaldes iestādēm, nodrošināt Jums reālu telpu darba sanāksmei vai sarunām.

Virtuālo biroju galvenās sastāvdaļas

Ja esat uzņēmuma īpašnieks un vēlaties paplašināties jaunos tirgos, varat izveidot sava uzņēmuma virtuālu pārstāvniecību jebkurā valstī. Uz zvaniem tiks atbildēts vietējā valodā, kas vairos uzticību un rezultātā uzlabos Jūsu uzņēmuma tēlu. Oficiālā uzņēmuma adrese saskaņā ar likumu ir nepieciešama arī sarakstei ar, piemēram, nodokļu iestādēm utt.

Virtuālais birojs ļauj īpašniekam veikt uzņēmējdarbību, izmantojot virtuālu tikšanos, neradot nevajadzīgas izmaksas, kas saistītas ar reālas biroja telpas uzturēšanu. Šis pakalpojums ļauj ātri saņemt svarīgu informāciju saistībā ar uzņēmuma darbību un izvairīties no pārpratumiem un problemātiskām situācijām attiecībās ar darbuzņēmējiem un iestādēm korespondences nepieņemšanas dēļ uz uzņēmuma juridisko adresi.

Kādas ir virtuālā biroja priekšrocības?

Ja nolemsi atvērt virtuālo biroju, ievērojami samazināsi atsevišķa biroja īres, nepieciešamā aprīkojuma iegādes izmaksas, elektrības izmaksas un, pats galvenais, Tev būs adrese uzņēmuma reģistrēšanai!

Jums jāzina, ka šādā birojā ir arī persona, kas apkalpo uzņēmumus un atbild uz tālruņa zvaniem un pastu. Turklāt birojs ir aprīkots ar jaunām iespējām un darba ierīcēm jūsu uzņēmumam. Tas nozīmē, ka jums nav jātērē nauda vispārējiem printeriem un nav jāalgo papildu darbinieks, kas pavadītu laiku, pārbaudot pastu un tālruņa zvanus.

Elastīgums

Virtuālā biroja lietderība ir bezgalīga; nepārtraukta pakalpojuma pilnveidošana uzlabo uzņēmēja dzīvi un vienkāršo uzņēmējdarbību. Virtuālos birojus tagad dod priekšroku ne tikai mazie un vidējie uzņēmumi, bet arī lielas korporācijas. Biznesa cilvēki ir pielāgoties spējīgi cilvēki, kuri riskē ieguldīt mazāk un iegūt vairāk.

Sadarbības paplašināšana

Cilvēki šodien viegli strādā vienā valstī, rīt Eiropā un pēc tam ASV. Mūsdienās jaunizveidotiem uzņēmumiem un mazajiem uzņēmumiem, kas tikai uzsāk savu darbību, ir vieglāk paplašināt savas klātbūtnes ģeogrāfiju. Attīstītajās valstīs uzņēmēji un investori palīdz jauniem uzņēmumiem kļūt par viņu mentoriem. Tas viss paver lieliskas iespējas jaunuzņēmumiem un mazajiem uzņēmumiem attīstīties un ienākt jaunos tirgos.

Paplašiniet savu biznesu

Virtuālais birojs var būt viens no risinājumiem uzņēmumiem, kas vēlas paplašināt savu biznesu. Šis rīks palīdz attīstīt darbību gan valsts iekšienē, gan ārvalstīs, neslēdzot ilgtermiņa biroja nomas līgumus.

Virtuālā biroja priekšrocības: attālā darba rokasgrāmata ➤ 2

Produktivitātes pieaugums

Darbinieki netērē laiku ceļā uz darbu un atpakaļ, kas glābj no papildu stresa, dod papildu laiku, uzlabo koncentrēšanos uz darba procesiem. Strādājot no mājām, darbinieks atrodas viņam ērtā vidē, var pievērst lielāku uzmanību ģimenei un labāk plānot savu brīvo laiku. Tas palielina darba motivāciju un samazina stresu no pastāvīgas nodarbinātības.

Plašāks darbinieku klāsts

Virtuālajā birojā var strādāt cilvēki no dažādām valstīm, kas ievērojami paplašina iespējas atrast īsto speciālistu.

Kā izvēlēties pareizo virtuālo biroju?

Izdalītais serveris ir populārs risinājums attālā biroja organizēšanai. Novietojot sava uzņēmuma infrastruktūru uz speciāla servera pakalpojumu sniedzēja datu centrā, jums nav jāuztraucas par tās drošību. Protams, ir svarīgi izvēlēties pareizo pakalpojumu sniedzēju, kuram uzticēt vērtīgu biznesa datu glabāšanu.

Īpaša servera noma attālinātam darbam ir izdevīga un uzticama. Aparatūras atbalstu un atjauninājumus nodrošina pakalpojumu sniedzējs, nevis jūsu sistēmas administrators. Jums ir arī brīvība izvēlēties programmatūru: varat izmantot savas parastās licencētās programmas vai nomāt programmatūras licences no pakalpojumu sniedzēja.

Padomā arī par teritoriālajiem kritērijiem. Izvēlieties valsti, kas vislabāk atbilst jūsu prasībām.

Tādējādi lēmums reģistrēt savas darbības virtuālajā birojā ir labākais veids, kā īstenot nosacījumus jūsu biznesam. Ja nevarat izveidot fizisku biroju, jums vajadzētu atvērt virtuālo biroju. Sakārtojiet savu biznesu!

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles