Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 20, 2021·4 min reading

Videokonferences biznesam: kā izvēlēties, izveidot un vadīt?

Kas ir korporatīvā video konference?

Videokonferences uzņēmējdarbībai daudz neatšķiras no zvanīšanas vecākiem, izmantojot video. Būtība ir viena – video komunikācija, kurā tu redzi un dzirdi sarunu biedrus. Tomēr biznesa komunikācijai joprojām ir papildu prasības:

  • drošība priekšplānā

Ja piezvanīsiet draugam no kūrorta, lai parādītu palmas un pastāstītu, kādu gardu mango esat ēdis, jūs, visticamāk, neuztraucieties, ka uzbrucēji var pārtvert zvanu. Situācija mainās par 180°, ja konferences tēma ir pārrunāt produktu inovācijas nākamajam gadam. Šajā gadījumā datu noplūde var izraisīt naudas un reputācijas zaudēšanu.

iMind kā korporatīvo videokonferenču platforma drošību uztver nopietni.

  • vajag vairāk funkciju

Jūs, iespējams, vēlēsities ierakstīt "pludmales" zvanu draugam kā piemiņu. Būsim godīgi – drīzāk jūs vienkārši fotografējat un video. Konferencē ārpus biznesa viss, kas jums nepieciešams no programmatūras, ir skaidri redzams un dzirdams.

Korporatīvajā vidē viss mainās. Bieži vien ir nepieciešama zvanu ierakstīšana, ekrāna apraide. Ziņojumus, sveiciena prezentācijas jaunpienācējiem, statusa ziņojumus var ierakstīt turpmākai uzziņai. Šajā rakstā mēs runājām par ekrāna kopīgošanas potenciālo jaudu.

Kā izvēlēties programmu korporatīvajām sanāksmēm?

Tā kā šobrīd tirgū ir tik daudz videokonferenču programmatūras, pareizās izvēles izdarīšana var būt sarežģīta. Tāpēc pirmā lieta, ko mēs iesakām, ir izsaukšana vairākās aplikācijās! Saskaņā ar Forbes Insight ziņojumu 62% uzņēmumu izmanto 3 vai vairāk videozvanu programmatūras.

Mēs palīdzēsim jums izlemt, ko un kad izmantot. Apskatiet kolonnu, kas atbilst jūsu vaicājumam, un izvēlieties kādu no 4 populārām programmām.

Drošība Cena vienam lietotājam (zvana organizators) Maksimālais dalībnieku skaits
ES iebilstu AES-256 šifrēšana - ASV valdības standarts, nesaglabā paroles, izmanto vienreizējās atslēgas, "uzgaidāmās telpas" funkcija 9,99 ASV dolāri simts
Tālummaiņa Pilnīga šifrēšana, zvanu ierakstīšanas aizsardzība, paroles saglabāšana 199,90 ASV dolāri 300
MS komandas Pilnīga šifrēšana, vairāku faktoru autentifikācija, drošas saites 60 $ 300
Google Meet Nav pilnīgas šifrēšanas — Google var viegli iefiltrēties sarunā; Attēlos tiek izmantotas publiskas saites – ikviens var atrast Par brīvu simts
Videokonferenču pakalpojumu salīdzinājums uzņēmējdarbībai

Ja meklējat lētāku iespēju, Google Hangouts ir lieliski piemērota, jo tā ir bezmaksas. Biznesa vidē tas ir piemērots tikai rīta stāvēšanai, un arī tad ne vienmēr. Hangouts drošība atstāj daudz ko vēlēties.

Ja meklējat drošu programmatūru, iMind ir jūsu izvēle. Konferences ir šifrētas, un izstrādātāji domāja arī par tālummaiņu, ieviešot "uzgaidāmās telpas" .

MS Teams ir labs vidusmērs – par salīdzinoši zemu cenu piedāvā vislielāko dalībnieku skaitu ar video. Lai gan nav līdz galam skaidrs, vai var redzēt 300 video.

Kā organizēt video konferenci biznesam?

Lai organizētu tiešsaistes sapulci programmā iMind, izveidojiet kontu.

Izveidojiet tajā istabu - un esat pabeidzis! Lai kolēģi varētu pievienoties sapulcei, nosūtiet viņiem uzaicinājuma saiti. Viņiem pietiek vienreiz noklikšķināt uz saites - un viņi ir ar jums.

Kā aprēķināt korporatīvās videokonferences efektivitāti?

Mēs iesakām apkopot atsauksmes. Drukātas bukleti, kā bezsaistē, nedarbosies, tāpēc Google veidlapas jums palīdzēs. Konferences čatā nosūtiet saiti uz iepriekš sagatavotu aptauju.

Ja ierakstījāt konferenci, pārskatiet to un pievērsiet uzmanību tam, kā auditorija reaģēja uz jūsu prezentāciju – cik viņi bija iesaistīti, vai otrādi, viņi sāka domāt par kaut ko savu.

Lai iegūtu vairāk padomu, kā uzlabot tiešsaistes sapulču produktivitāti, izlasiet rakstu “5 veidi, kā padarīt videokonferences efektīvākas nekā tiešraides sapulces”.

Cik daudz tas ir?

iMind ir 3 abonēšanas veidi: bezmaksas, Pro un Business.

  • Bezmaksas

Bezmaksas abonements - 100 dalībnieki (4 ar video), maksimālais tikšanās laiks - 4 stundas. Konferences ierakstus var lejupielādēt 30 dienas.

  • Pro

Maksimālais sanāksmju ilgums ir 24 stundas. Telpā dalībniekiem ir pieejami 12 aktīvi video. Lejupielādējiet sapulču ierakstus visa gada garumā.

  • Bizness

Maksimālais sanāksmju ilgums ir 24 stundas. Telpā dalībniekiem ir pieejami 12 aktīvi video. Sapulces ieraksti netiek dzēsti. Pārbaudiet izmaksas šeit.

Mēs noskaidrojām organizatoriskās problēmas. Vai videokonferencē ir kādi īpaši uzvedības noteikumi? Jā, jā un vēlreiz jā. Lai neiekļūtu nepatikšanās, izlasi rakstu par video komunikācijas etiķeti .

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles