Return to portrait mode to see the content
To main page
Jūl 28, 2022·4 min reading

Zīmējumi attālinātai komandas veidošanai

Covid likumi ir piemēroti komandas veidošanai un attālinātam komandas darbam. Tas nozīmē, ka lielākā daļa saziņas joprojām notiks tiešsaistē, izmantojot virtuālās tikšanās, un tradicionālā komandas veidošana un līdz ar to arī biznesa darbība atkal tiks atlikta uz nenoteiktu laiku.

Taču mēs saprotam, ka šobrīd ir svarīgi nokomplektēt un motivēt komandu, lai tā strādātu efektīvi. Lai jums varētu būt veiksmīga un aizraujoša komandas veidošana pat attālinātā vidē, mēs piedāvājam nelielu tiešsaistes zīmēšanas vingrinājumu un virtuālo zīmēšanas spēļu izlasi.

Zīmējumi attālinātai komandas veidošanai

Kāpēc komandas veidošana ir svarīga?

Komandas saliedēšanas aktivitātes veicina dalībnieku sadarbību, atbalstu un uzticēšanos uzņēmumam. Komandas veidošanu var veikt, izmantojot dažādus modeļus, katram no kuriem ir unikālas īpašības un mērķi.

Vispirms apspriedīsim, kad ir svarīgi plānot komandas veidošanu, jo īpaši attālinātu komandas veidošanu, izmantojot virtuālās sapulces. Visbiežāk sastopamās problēmas, ko komandas attīstība risina attālinātiem darbiniekiem, ir šādas:

  • komunikācijas traucējumi;
  • ticības trūkums;
  • komandas darba trūkums;
  • kolēģu darba nozīmes noniecināšana;
  • atbildības par rezultātu “nodošana” citam.

Komandas vadītājs jau ir satraukts, kad parādās kaut viens no šiem "simptomiem". Šos trūkumus bieži var viegli un nesāpīgi novērst, ja tie tiek savlaicīgi atklāti.

Kā jūs varat uzlabot savas komandas sniegumu?

Kādas ir labākās tiešsaistes komandas veidošanas vingrinājumu stratēģijas? Pirmkārt, izlemiet par saviem mērķiem un uzdevumiem. Piemēram, jūs varētu vēlēties attīstīt savas projektu vadības vai sarunu prasmes. Jūsu kopīgajiem centieniem vajadzētu radīt rezultātus, kas palīdzēs sasniegt jūsu mērķus un dos labumu gan sabiedrībai kopumā, gan katram atsevišķam dalībniekam.

Plānojot savu treniņu, apsveriet laiku, ko esat gatavs veltīt katram vingrinājumam. Vingrinājumi, kas prasa grupu problēmu risināšanu, prasīs ilgākas aktivitātes nekā īsie ledlauži.

Tāpat jāapzinās kultūras normas, kas dalībniekiem un cilvēkiem ir jāievēro. Introvertiem runāt grupas sarunu laikā var būt grūtāk.

Komandas zīmēšanas koncepcija

Mākslas terapija vairākkārt ir pierādījusi savu efektivitāti stresa mazināšanā, emociju izteikšanā un garastāvokļa uzlabošanā. Ne vienmēr ir iespējams zīmēt ar krāsām vai zīmuļiem, taču šī alternatīva ir pieejama tiešsaistē, kur rīku kaste ir daudz lielāka un ietver smiltis, uguni, pikseļus, ģeometriskas formas un augu daļas. Visus jūsu izveidotos mākslas darbus var lejupielādēt savā datorā vai kopīgot ar draugiem sociālajos tīklos.

Kādas spēles ir piemērotas skicēšanai?

Ja nezināt, kā tiešsaistes sapulces padarīt patīkamākas un veicināt kolēģu sadarbību, izmēģiniet virtuālās komandas skices.

Rotaļu spēle

Šī jautrā spēle veicina dialogu, komandas darbu un oriģinālu domāšanu. Ja izmantojat konferenču programmatūru, piemēram, bezmaksas tērzēšanas lietotni iMind, kas ļauj komandām sadalīties virtuālās telpās, tas darbojas lieliski.

Uzzīmējiet cīņas komandu, uzzīmējiet spēli

Jautru aktivitāti, kas ļauj komandām spēlēt kopā no attāluma, sauc par Draw Battle. Šī spēle ir jāspēlē divām komandām, no kurām katrā jābūt vismaz diviem spēlētājiem. Tad tiek izvilkts viens un tas pats vārds, un divas komandas sāk to uzminēt. Pārējiem spēlētājiem ir jāuzmin vārds pēc spēlētāja, kurš izlozē. Citi dalībnieki var ievadīt savus labākos minējumus, un lietotne norādīs, vai tie bija pareizi vai nē. Bonusa punktus saņem komanda, kas spēj prognozēt ātrāk.

Redzi, ko es domāju?

Galda spēle neierobežotai jautrībai, izgudrojumam, smieklīgai un aizraujošai. Šajā situācijā jums būs jāsacenšas par mēmu karaļa titulu. Spēlētājiem ir jāizveido smieklīgākās mēmes, saskaņojot kārtis ar slavenajām mēmiem no interneta ar jautriem dziesmu tekstiem.

Tiešsaistes ilustrācija

Rakstiet ar speciālu pildspalvu gaisā un pēc tam vērojiet, kā tas materializējas savas ierīces ekrānā! Lai to izdarītu, vienkārši instalējiet programmu viedtālrunī vai planšetdatorā. Pavērsiet ierīces kameru pret gleznotāju, un ekrānā tiks parādīts viņa darbs. Izmantojot šos attēlu ieteikumus, jūsu komandai ir jāuzmin vārds.

Kas man ir nepieciešams, lai spēlētu?

Nav daudz piederumu, lai spēlētu ar attālo komandu. Tomēr joprojām ir dažas lietas, kas varētu būt noderīgas. Zemāk ir saraksts.

Displeja kopīgošana

Lai dalītos ar citiem komandas dalībniekiem ar savu fotogrāfiju vai jebko citu, ko pieprasa spēles noteikumi, videokonferenču pakalpojumā būs nepieciešamas noteiktas funkcijas.

baltā tāfele

Ja vēlaties, lai komanda uzminētu, ko jūs zīmējat vai rakstāt, jums būs nepieciešama tāfele. Internetā ir daudz vietņu, kas to piedāvā. Tāpēc sagatavojiet to pirms laika.

Stacionārs

Pat ja veidojat un spēlējat tiešsaistē, jums joprojām var būt nepieciešams papīrs un pildspalva, lai veiktu piezīmes vai skicētu attēlus.

Tiešsaistes spēļu platforma

Visiem spēļu pakalpojumiem, kurus gatavojaties izmantot, jābūt iepriekš sagatavotiem, tāpēc kopīgojiet saites ar savu komandu.

Izmantojot virtuālās komandas sapulces, jūs varat uzturēt savus darbiniekus pastāvīgi sadrumstalotajā darba vietā.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles