Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 24, 2022·3 min reading

Kā video tērzēšana var palīdzēt jūsu uzņēmumam un klientiem?

Izmantojot dažādus līdzekļus, lai bizness darbotos, cilvēki masveidā izmanto tehnoloģijas. Attālinātais darbs ir kļuvis plaši izplatīts kopš pandēmijas, kas skāra pasauli, taču tas darbojas ne tikai iekšējai organizācijai. Attīstās arī klientu atbalsts, un tādas lietas kā video tērzēšanas atbalsts tagad ir ierasta lieta.

Video tērzēšanas klientu apkalpošana

Mūsdienu tiešsaistes komunikācijas iezīmes

Mūsdienās tiešsaistes saziņas rīkus izmantojam vairāk nekā jebkad agrāk. Tūlītējai ziņojumapmaiņai, izmantojot lietotnes, videokonferenču programmatūru un citus līdzekļus, ir daudz priekšrocību. Tas palīdz ietaupīt laiku un naudu ceļošanai, meklēšanai, lēmumu pieņemšanai, diskusijām utt. Un, pateicoties mūsdienu dzīvesveidam, cilvēki izmanto šo iespēju, lai padarītu komunikāciju vēl efektīvāku.

Īpašs brīdis ir līdzsvara maiņa starp audio un video kanālu izmantošanu. Mūsu partneri, kolēģi un klienti arvien biežāk pieprasa tikai video, nevis audio komunikāciju. Tas ļauj produktīvāk sazināties un ietaupīt laiku. Tāpēc tālruņa zvani klientu atbalstam un citām vajadzībām nav ērtāki.

Kas ir video tērzēšana?

Video tērzēšana ir ļoti līdzīga video konferencei. Galvenā atšķirība ir tā, ka videokonference var nozīmēt tiešsaistes tikšanos, vebināru, videozvanu utt. Video tērzēšana ir divu cilvēku klātienes saziņa. Tāpēc bieži tiek lietots termins "videotelefonija".

Kā uzņēmumi izmanto video tērzēšanu uzņēmējdarbībai?

Cilvēki bieži izmanto video tērzēšanu, lai sazinātos ar draugiem vai ģimenes locekļiem, taču mūsdienās video tērzēšanas biznesa lietojumprogrammām tiek pievērsta lielāka uzmanība. Tas ļauj cilvēkiem ātri sazināties, apspriest aktuālos jautājumus un paātrināt lēmumu pieņemšanu. Mārketingā un partnerattiecībās laiks ir ļoti svarīgs, tāpēc cilvēki izmanto katru iespēju, lai to ietaupītu.

Šķiet, ka tiešsaistes sapulces kalpo vienam un tam pašam mērķim, taču tas ir nepareizi. Tiešsaistes tikšanās ir vairāk piemērotas biznesa tikšanās reizēm, lai vienlaikus apspriestu vairākus jautājumus: strādājot pie projekta, apskatot nedēļu, sniedzot prezentāciju utt. Tajā pašā laikā biznesa video tērzēšana var paātrināt tādu steidzamu jautājumu risināšanu, kas jārisina nekavējoties. Tieši šī iemesla dēļ ir tik plaši izplatīti video tērzēšanas pakalpojumi klientiem.

Video tērzēšana klientu atbalstam

Izmantojot iespēju sazināties ar atbalsta dienestu, izmantojot video, klienti var skaidri izskaidrot un parādīt savas bažas. Acīmredzot tas ievērojami palielina darba rezultātu, lai uzņēmums saviem klientiem varētu nodrošināt labākus produktus un pakalpojumus.

Laika taupīšana paver vairāk iespēju apkalpoto klientu skaitam. Bet, lai nodrošinātu labāku psiholoģisko vidi klientu apkalpošanas darbiniekiem, labāk šim darbam pieņemt darbā vairāk darbinieku. Tādējādi tiešsaistes video tērzēšanas pakalpojumi palielina produktivitāti un ietaupa saprātīgu līdzsvaru.

Video tērzēšanas priekšrocības uzņēmumiem un klientiem

Attiecībā uz visu iepriekš minēto priekšrocību saraksts ietver:

  • paātrināt atbalsta dienesta darbu;
  • padarīt to produktīvāku;
  • ietaupa laiku;
  • labāku rezultātu sasniegšana uzņēmuma produkta vai pakalpojuma uzlabošanā;
  • pastāvīgo klientu bāzes izveide;
  • zīmola atpazīstamības palielināšana.

Jo labāk nodrošināsiet klientu atbalstu, jo lielāka ir iespēja attīstīt savu biznesu. Un modernā aprīkojuma izmantošana ir vēl viena iespēja to izmantot.

Video tērzēšanas nākotne

Mūsdienu tehnoloģiju nākotne dažkārt šķiet drūma. Video tērzēšana joprojām ir izstrādes stadijā, taču mēs uzskatām, ka tās būs daudz izplatītākas nekā tagad. Varbūt kādreiz tas būs vienīgais veids, kā sazināties ar atbalsta dienestu. Turklāt, tik strauji attīstoties virtuālās realitātes tehnoloģijām, tās, visticamāk, kļūs par vēl vienu atbalsta instrumentu tālā nākotnē.

Video tērzēšanas atbalsts neapšaubāmi ir viena no galvenajām saziņas jomām ar klientiem. Tas ir ātrs un sniedz rezultātus, tāpēc tā izmantošana tikai pieaugs. Izpētiet lietotni iMind, lai iegūtu šos un citus pakalpojumus, un padariet savu darbplūsmu vēl vienmērīgāku.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles