Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 18, 2022·3 min reading

Kā izvēlēties bezmaksas videokonferenču pakalpojumu?

Jo vairāk cilvēki sastopas ar apstākļiem, kas liedz satikties realitātē, jo vairāk viņi dod priekšroku darbam un atpūtai virtuālajai telpai. Tiešsaistes sapulces ir kļuvušas par pilnvērtīgu biznesa tikšanos veidu, tāpēc cilvēkiem tagad ir nepieciešama piekļuve bezmaksas sapulcēm, lai tās varētu ātri un ērti izmantot.

Videokonferenču vērtība?

Videokonferences ir svarīgas trīs galveno iemeslu dēļ.

  1. Pirmkārt, tiešsaistes saziņas izmantošana ļauj cilvēkiem efektīvāk pielāgoties visiem globālajiem un individuālajiem šķēršļiem. Tas padara cilvēkus elastīgākus pašorganizācijas jautājumā un, kas ir vēl svarīgāk, dod viņiem iespēju nopelnīt naudu visnelabvēlīgākajā klimatā.
  2. Otrkārt, videokonferenču programmatūra nodrošina ātru un ērtu informācijas apmaiņu. Ja šī ir jūsu tehnika, ir daudz vieglāk atrast dažus dokumentus vai projektus. Arī situācija “Es aizmirsu USB zibatmiņu” notiek reti.
  3. Treškārt, jums ir nepieciešams mazāk laika un pūļu, lai organizētu tiešsaistes konferenci. Jums nekur nav jādodas, nav problēmu pārslēgt projektoru uz prezentāciju vai izdrukāt vairākas dokumenta kopijas — visu var paveikt attālināti, vienā lietotnē.

Šie iemesli ir izplatīti gan privātpersonām, gan uzņēmumiem.

Visbiežāk pieprasītie bezmaksas konferenču programmatūras līdzekļi?

Kad mēs pirmo reizi sākam izmantot sapulču lietotnes, mēs uzreiz nemaksājam par abonementu vai licenci. Tāpēc vispirms izmēģinām nepieciešamākās funkcijas. Tie ir visefektīvākie visām darbībām, kuras var organizēt tiešsaistē, un ietver:

  • ekrāna koplietošana;
  • komandas tērzēšana;
  • dokumentu apmaiņa;
  • plānošana;
  • sapulču ierakstīšana;
  • atbalsts mobilajām, galddatoru un tīmekļa versijām.

Īpaši bieži izmantojam šīs iespējas, un tas attiecas uz dažāda veida videokonferencēm – mācībām, darbam vai atpūtai.

Labākās bezmaksas konferenču platformas: iMind, Skype, tālummaiņa

Labākās bezmaksas konferenču platformas

Populārākās videokonferenču platformas ir Zoom un Skype. Tie tiek uzskatīti par labākajiem, jo apvieno visas nepieciešamās funkcijas ar salīdzinoši labu darbību. Taču ir arī trešā platforma, kurai ir vērts pievērst uzmanību – iMind sistēma.

Pirmkārt, starp iMind lietotni un citām videokonferenču platformām ir milzīga atšķirība bez maksas pieejamā laika ziņā. Programma iMind ļauj rīkot sanāksmes līdz 4 stundām, savukārt citas programmas atbalsta 40 minūšu sesijas.

Kas attiecas uz ekrāna koplietošanu, šī funkcija ir pieejama visās trīs minētajās platformās. Taču neviens cits kā iMind atbalsta vairāku ekrānu koplietošanu, līdz pat 12 ekrāniem vienlaikus.

Ierakstus, kas var būtiski ietekmēt skatīšanās pieredzi, var veikt bez pārtraukuma, kad lietotājs, kurš ieraksta, kādu laiku tiek atvienots. Tie tiek glabāti iMind mākoņkrātuvē, no kurienes varat tos koplietot, ja nepieciešams.

Citas šo trīs populārāko programmatūras produktu funkcijas atšķiras, taču šie galvenie punkti padara iMind labāku par labi zināmajiem produktiem, ko esam izmantojuši iepriekš.

Rezumējot, pirmā lieta, kas jums jādara pirms labākās programmatūras izvēles, ir noteikt savas prasības. Bet, ja šaubāties par to, kuras funkcijas ir svarīgākas, izvēlieties iMind – daudzpusīgu un modernu.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles