Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 31, 2022·3 min reading

Kā izveidot personalizētu tiešsaistes sapulču telpu programmā iMind?

Mūsdienu bizness prasa biežu tiešsaistes sanāksmju sistēmu izmantošanu. Atkarībā no tā, ko izvēlaties, varat izmantot dažādas funkcijas. Taču lielākajai daļai videokonferenču programmatūras ir kļuvusi ierasta iespēja izveidot sanāksmju telpu. Varat to kopīgot ar apmeklētājiem, kad jums ir nepieciešama biznesa tikšanās.

Kā izveidot personalizētu tiešsaistes sapulču telpu programmā iMind?

Kas ir tiešsaistes sanāksmju telpa?

Virtuālā komandas sanāksmju telpa ir virtuāla telpa, kurā vairāki cilvēki var savienoties tiešsaistes konferencei. Privātās telpas palīdz padarīt attālo saziņu vēl efektīvāku, jo jums nav jāievada sapulču telpas kods katru reizi, kad vēlaties pievienoties sapulcei. Vienkāršākais veids, kā izveidot savienojumu, ir pievienot saiti grāmatzīmēm, un iMind nodrošina šo iespēju saviem klientiem.

Mēs varam viegli video konferences jebkurai īpašai vai regulārai lietošanai. Vienkāršots izveides process un drošs savienojums padara komandas darbu vēl produktīvāku. Jums nav jāuztraucas par to, ka kaut kas noiet greizi un kāds svešinieks jums nejauši pievienosies.

Kā izveidot tiešsaistes istabu programmā iMind?

Ja jums rodas jautājums: “Kā es varu izveidot savu sanāksmju telpu?”, tad iMind sistēmā to izdarīt ir pavisam vienkārši. Jums jāveic četras darbības:

1. Piesakieties. Tas ir iespējams, izmantojot jūsu pārlūkprogrammu, tāpēc jums, iespējams, būs pat jāgaida instalēšana. Galvenajā ekrānā redzēsit pogu "Izveidot istabu".

Kā izveidot savu sanāksmju telpu

2. Pēc tam ievadiet nosaukumu, kuru vēlaties ietvert tīmekļa adresē. Kad jūs piesakāties, sistēma parāda, kā tas izskatās.

3. Kad esat pabeidzis ievadi, noklikšķiniet uz pogas Izveidot.

Kā izveidot savu sanāksmju telpu

4. Visbeidzot nokopējiet saiti, lai kopīgotu to ar saviem komandas biedriem.

Kā izveidot savu sanāksmju telpu

Pēc tam sāciet konferenci un sarīkojiet produktīvu tikšanos.

Kā es varu izmantot tiešsaistes istabu?

Visām tiešsaistes sanāksmēm ir dažādi mērķi, tāpēc tas viss ir atkarīgs no tā, kā jums ir nepieciešams izmantot sanāksmju telpas. Jūs varat izveidot telpas tiešsaistē profesionāliem nolūkiem, piemēram, ja esat skolotājs vai grupas vadītājs. Vai arī varat kopīgot saiti ar ģimeni un draugiem. Tāpēc viņi vienmēr zina, kā ar jums sazināties.

Kā jūs varat marķēt savas telpas?

Organizējot tikšanās ar potenciālajiem klientiem, potenciālajiem klientiem vai biznesa partneriem, vienmēr labāk ir izmantot brendingu. iMind sniedz iespēju izveidot individuālu telpu, kas atbilst jūsu vēlmēm vai prasībām. Lietotnē iMind varat piešķirt savai istabai zīmolu divos veidos:

  • izmantojiet unikālu URL — kā parādīts iepriekš, jūs ievadāt visu, ko vēlaties, veidojot telpu;
  • pievienojiet konkrētu fonu — vislabākais ir logotips vai krāsu kombinācija, kas dominē jūsu logotipā.

Lai sapulču telpai un uzgaidāmajai telpai pievienotu fonu, jums jāatver izveidotās telpas iestatījumi un jāaugšupielādē vēlamie attēli.

Personalizēto tiešsaistes telpu izmantošanas priekšrocības

Personalizētu telpu izmantošana neietekmē video vai audio kvalitāti. Tas tikai pievērš cilvēku uzmanību tam, ar ko viņi runā. Šis efekts ir gandrīz neapzināts, bet tas, ko cilvēki pamana un novērtē kā kaut ko cienīgu, diezgan ilgu laiku vienkārši nogulsnējas viņu smadzenēs. Tā ir priekšrocība saziņai ar klientiem un potenciālajiem klientiem un rada labu iespaidu par jūsu partneriem. Tādējādi tas liek jums izskatīties nopietnākam citu cilvēku acīs.

Videokonferenču izmantošana tagad ir plaši izplatīta prakse, un lietojumprogrammas lielākoties atšķiras pēc to nosaukumiem. Lietotne iMind piedāvā tādu pašu videokonferenču pieredzi, taču no nedaudz atšķirīga perspektīva. Izmēģiniet to bez maksas, un jūs redzēsiet, cik mazs, bet nozīmīgs tas var būt profesionālai lietošanai. Pēc tam izvēlieties savu plānu un izmantojiet to vislabākajā veidā!

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles