Return to portrait mode to see the content
To main page
Jūl 15, 2021·4 min reading

Kā vienkārši un bez maksas iegūt video klientu atsauksmes?

Kā vienkārši un bez maksas iegūt video klientu atsauksmes?

Šajā rakstā mēs jums parādīsim, kā iegūt atsauksmes un intervijas, kas atklās jūsu uzņēmumu no labākās puses.

Pozitīvs video pārskats par jūsu produktu vai pakalpojumu ir viens no labākajiem veidiem, kā informēt potenciālos klientus par jūsu darba kvalitāti. Saskaņā ar izglītojošās vietnes Econsultancy pētījumu 63% klientu, visticamāk, veiks pirkumu vietnē, kurā ir lietotāju atsauksmes.

Taču teksta recenzijas ir viegli apkrāpt, jo aiz tām nav redzama reāla persona. Video pārskatos ir redzams reāls cilvēks, un tiem uzticas par 90% vairāk nekā rakstītajiem.

Saņemt pozitīvu video apskatu un atsauksmes

Kā vienkārši un bez maksas iegūt video klientu atsauksmes? ➤ 2

Kad lūgt video apskatu?

Jūsu darbs ar klientu ir beidzies: esat noslēdzis darījumu, pārdevis preci vai sniedzis pakalpojumu. Jūs redzat, ka klients ir apmierināts. Viņš sirsnīgi smaida, paldies, un jūs esat pārliecināts, ka viņam bija pozitīva atsauksme. Nākamais solis ir dalīties šajā pieredzē ar pasauli, lai pēc iespējas vairāk cilvēku zinātu, cik lieliski ir strādāt ar jums!

Ja strādājāt ar klientu viens pret vienu, zvaniet vai e-pastu. Lūdziet klientam atstāt atsauksmi. Nesteidzini viņu ar atbildi, bet atgādini viņam pēc pāris dienām. Ja klientam nav iespējas to izdarīt, viņš to pateiks tieši.

Piemērs: darījums ar nekustamo īpašumu vai IT ārpakalpojumi.

Ja esat organizējis kādu pasākumu, vislabākā ideja ir saņemt atsauksmes "karstās dzīšanās laikā", pirms emocijas norimst. Tas paudīs apmeklētāju sirsnību, un emocionālais fons ietekmēs viņu vārdus par jums un samazinās negatīvas atsauksmes iespējamību.

Piemērs: uzreiz pēc koncerta ar publiku vai pēc kāzām ar viesiem.

Ko lūgt atsauksmes?

Lielākā daļa jautājumu ir atkarīgi no darbības jomas, taču ir arī vispārīgi, kas ir piemēroti apskatiem jebkurā situācijā.

PADOMS: ja plānojat saņemt atsauksmes iepriekš, divas dienas pirms intervijas nosūtiet klientam jautājumu sarakstu. Tas dos iespēju sagatavoties un ietaupīt laiku papildu uzstādīšanai. Izmantojot jautājumu sarakstu, noskaidrojiet, ka jūs neprasāt klientam iegaumēt atbildes, bet gan vienkārši pārskatīt jautājumu sarakstu.

Kā vienkārši un bez maksas iegūt video klientu atsauksmes? ➤ 3

Jautājumi intervijas video apskatam:

  • Pastāstiet mums par sevi un savu biznesu
  • Kāpēc izvēlējāties mūs?
  • Dalieties ar skaitļiem, salīdziniet darbu, kas bija pirms mums un ar mums: vai pieauga ienākumi, vai samazinājās izdevumi, vai pieauga klientu loks?*
  • Kas jums visvairāk patika darbā ar mums?
  • Salīdziniet darbu ar mums un darbu ar mūsu konkurentiem. Ar ko mēs esam labāki?*
  • Vai jūs ieteiktu mūs kādam citam? Kāpēc?
  • Vai vēlaties kaut ko pievienot?

*atbildes uz šiem jautājumiem var būt noslēpums, jautājiet iepriekš.

Pievērsiet uzmanību jautājumam “Vai jūs ieteiktu mūs kādam citam? Kāpēc?". Šī ir galvenā videoklipa daļa. Visticamāk, atbilde uz šo jautājumu nonāks video nosaukumā un būs uz reklāmas materiāliem.

Kā veikt interviju pārskatīšanai?

Mēs iesakām izmantot video sakaru programmu ar zvanu ierakstīšanas funkciju. Zoom, Mind, Skype - sazinieties ar jebkuru no tiem.

Ātrām un efektīvām intervijām iesakām Mind. Nosūtiet saiti klientam - un viņš ir jūsu video istabā. Bez papildu lejupielādes vai reģistrācijas. Ierakstiet zvanu , un atliek tikai neliela montāža, un jūs varat to augšupielādēt vietnē!

Kāpēc izvēlēties prātu:

  • zvanu ierakstīšana ir pieejama bezmaksas plānā
  • video apskats ir pieejams lejupielādei jūsu Mind kontā 7 dienas
  • videozvanu ierakstīšana bez papildu programmām

Reģistrējiet Mind kontu, izveidojiet sapulču telpu, uzaiciniet klientu uz zvanu, nosūtot saiti uz telpu. Kad esat gatavs, noklikšķiniet uz ikonas ekrāna apakšā.

  • klientam nav jāzina, kā lietot videokonferenču programmas.

Nosūtiet viņam saiti, lai piezvanītu. Viss, kas klientam jādara, ir jānoklikšķina uz saites, lai dotos uz istabu. Tas tiks atvērts jebkurā pārlūkprogrammā . Viņam nav nepieciešams lejupielādēt, reģistrēties un veikt citas darbības. Jūs varat pievienoties sarunai no jebkuras vietas. Galvenais ir interneta klātbūtne.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles