Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 23, 2022·3 min reading

Kā sagatavot prezentāciju video sapulcei?

Runājot par darbu attālināti, ir grūti teikt, ka ir mazāk jāsagatavojas. Gluži pretēji, pat vairāk, jo videokonferenču programmatūras izmantošana sniedz vairāk iespēju. Sagatavošanās tiešsaistes sapulcei ir tikpat svarīga, it kā tā būtu tiešraides sapulce.

Tiešsaistes tikšanās mūsdienu biznesā

Viens no galvenajiem rīkiem, kas palīdz pielāgoties, ir tiešsaistes sapulces. Tie palīdz ietaupīt laiku un naudu komandējumiem, īrei, daudzām ar nodarbinātību un vadīšanu saistītām formalitātēm utt. Mūsdienās gandrīz visās uzņēmējdarbības jomās nevar iztikt bez komandas komunikācijas tiešsaistē.

Tomēr attālināta darba vide atšķiras no tipiskā biroja klimata. Tādējādi, lai sasniegtu vislabākos rezultātus, cilvēkiem vajadzētu rūpīgāk sagatavoties attālajiem pasākumiem, kurus viņi gatavojas uzņemt.

Kā sagatavot prezentāciju video sapulcei?

Laba prezentācija ir efektīva Hangout sesija

Izmantojot prezentācijas video konferencēm, jūs varat ievērojami palielināt savu sapulču efektivitāti. Precīzāk, iemesli ir šādi:

  • sekojot diskusijas līnijai - kad cilvēkiem ir vizuāls atbalsts, viņi ir vairāk koncentrēti;
  • iegaumēšana un piezīmju veikšana - labi sagatavots ziņojums ar labu vizuālo pavadījumu palīdz veidot asociācijas un tādējādi veicina labāku iegaumēšanu;
  • vairāk iespēju atbildēt uz auditorijas jautājumiem;
  • pozitīvs iespaids palīdz nodibināt daudzsološus biznesa kontaktus.

Dažos pasākumos ir ļoti svarīgi, kā jūs prezentējat savu produktu vai pakalpojumu. Tas pats attiecas uz darbiniekiem, kuri ziņo par savu sniegumu komandas vadītājam.

Prezentācijas padomi

Lai konferences prezentācijas spīdētu, jums jāievēro daži vienkārši noteikumi.

Kas attiecas uz saturu:

  • Sadaliet savu ziņojumu tēzē un izceliet galveno domu, nosūtāmos punktus un papildu punktus. Tas palīdzēs jums orientēties un nodot vēstījumu.
  • Sajūtiet atšķirību starp teksta ziņojumu un vizuālo atbalstu. Prezentācijas slaidi sanāksmē kalpo kā uzskates palīglīdzekļi, tāpēc jābūt grafikiem, diagrammām, tabulām, attēliem utt., bet tekstam jābūt minimālam.
  • Apkopojiet papildu informāciju – esiet gatavi uzdot jautājumus no auditorijas.

Runājot par dizainu un formatējumu, galvenais kritērijs, kas jāievēro, ir vienkāršība. Vizuāliem materiāliem jābūt skaidriem un minimālistiskiem.

Kas attiecas uz sagatavošanu:

  1. Pārbaudiet, vai sistēma un programmatūra darbojas labi. Pārbaudiet savas ierīces, piemēram, tīmekļa kameru, skaņu un austiņas.
  2. Mēģiniet, lai jūsu prezentācija būtu perfekta. Strādājiet pie artikulācijas, intonācijas un citām runas iezīmēm, lai sapulces laikā justos pārliecināti.

Šo padomu ievērošana palīdzēs sasniegt vislabākos rezultātus ar jebkuru prezentācijas programmu.

Lietojumprogrammas prezentācijas veidošanai

Internetā var atrast dažādas programmas prezentāciju veidošanai.

Šis saraksts palīdzēs jums atrast labāko risinājumu.

Kā sagatavot prezentāciju video sapulcei? ➤ 2

Papildu faktori, kas ietekmē Hangouts

Papildus tam, cik sagatavots esat, notiek arī citas lietas, kas ietekmē videokonferences procesu. Tas svārstās no tiešsaistes sapulču programmatūras avārijas līdz sliktiem laikapstākļiem, kas izraisa interneta savienojuma kļūmi.

Rezumējot, prezentācijas videokonferenču laikā ir ļoti noderīga lieta, kas palīdz padarīt darbplūsmu un informācijas apmaiņu interaktīvāku un interesantāku. Tātad, jo labāk būsiet sagatavojies, jo vairāk priekšrocību jums būs.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles