Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 27, 2022·4 min reading

Kā vadīt efektīvas pastaigu sanāksmes?

Lielākā daļa cilvēku lielāko daļu savas dzīves pavada darbā. Vakances ir dažādas, bet biroja darbinieku daļa ir diezgan ievērojama. Lielāko dienas daļu sēžam un jūtamies mazliet "sarūsējuši". Mēs varam pēc darba doties uz sporta zāli vai meklēt citu fizisko aktivitāti, lai justos labāk, bet tas neko daudz nemaina. Šajā situācijā staigāšanas sapulces ir mūsu glābiņš.

Kā vadīt efektīvas pastaigu sanāksmes?

Kas ir pastaigu sanāksme?

Pastaigas tikšanās nozīmē tieši to, kā tas izklausās — tā ir tiešsaistes sapulce, kas notiek pastaigas laikā. Pastaigas virtuālās tikšanās kļūst arvien populārākas, jo cilvēkiem ir jākustas un jāpadara savs darbs. Tas ir neparasts risinājums, taču tas var radīt jaunas krāsas jūsu darbplūsmā.

Kādi ir pastaigas sapulču ieguvumi veselībai?

Kad jūs runājat par pastaigu sanāksmēm darbā, tas šķiet neērti. Bet, ja jūs to pareizi organizējat, varat izjust šādas priekšrocības:

  • uzlabosies vispārējā pašsajūta – pastaigas palīdz uzturēt ķermeni labā formā;
  • pamanīsit asinsrites un sirds darbības uzlabošanos – ja bieži kustēsities, uzlabosiet asinīm cirkulāciju, lai tās sasniegtu visas ķermeņa daļas;
  • labāka smadzeņu darbība - atkal, uzlabojot asinsriti, smadzenes saņem vairāk skābekļa, kas palielina radošumu, atmiņas darbu utt .;
  • veselīga apetīte un labāka kuņģa-zarnu trakta darbība – ievērojamas fiziskās aktivitātes liek organismam labāk sadalīt barības vielas šūnās, kas nozīmē, ka uzlabojas visas sistēmas, arī gremošana;
  • uzlabots hormonālais līdzsvars – kustības un pareizs uzturs padara hormonu sekrēciju stabilāku.

Rezultāts ir redzams, pirmo reizi izmēģinot šo opciju. Telekomunikācijas biznesā nenozīmē, ka jums ir jāpārvēršas par statuju. Jūs varat padarīt to daudz efektīvāku savai veselībai un produktivitātei.

Pastaigas satikšanās veidi

Ir vairāki pastaigu sapulču veidi, ko var noorganizēt. Pirmā un ērtākā šim formātam ir individuāla tiešsaistes tikšanās. Šādas lietas ir vieglāk īstenot, jo jo mazāk cilvēku ir iesaistīti, jo lielāka iespēja, ka viņiem ir iespēja.

Varat arī izmantot mazo grupu opciju pastaigu sanāksmēm. Ja jums ir nepieciešama komandas konference, tad labāk ir tikties tiešsaistē mazās grupās, nevis pārvērst to par putru. Katram no jums būs iespēja piedalīties un veltīt maksimālu uzmanību. Lielas grupas šim nolūkam ir visneērtākās, taču tās joprojām ir iespējamas.

Padomi pastaigu sanāksmes organizēšanai

Lai organizētu produktīvu un veselīgu pastaigu tikšanos, jāņem vērā daži padomi:

  • Palieciet tur, kur savienojums ir stiprs – ja šaubāties par to, kā izveidot savu maršrutu, vispirms meklējiet kādu informāciju un mēģiniet "mēģināt" ar savu draugu vai radinieku. Šajā kontekstā atrašanās vietai ir liela nozīme, jo, ja pēkšņi izvēlēsities nepareizu ceļu ar sliktu savienojumu, tas nodarīs vairāk ļauna nekā laba.
  • Uzvelciet labākās austiņas - atšķirībā no klusas telpas, kur varat izolēt sevi no svešiem trokšņiem, to nav iespējams izdarīt uz ielas. Tāpēc rūpējies par savu tehniku, lai labi sadzirdētu kolēģus un padarītu savu balsi saprotamu.
  • Izveidojiet sapulces darba kārtību — kustībā ir grūtāk koncentrēties, tāpēc jums ir jāizstrādā plāns, lai jūsu sanāksme būtu produktīva un izdevīga.
  • Izmantojiet pastaigu sapulces lietotni — tā kā šī prakse biznesa pasaulē nav tik jauna, varat izmantot iespēju uzlabot savu sapulci, izmantojot pastaigu sapulces videokonferenču lietotni.

Plānojot tikšanos ar kājām pirmo reizi, ņemiet vērā, ka pat ar pareizo videokonferenču aprīkojumu un struktūru, būs konferences, kuras būs neērti noturēt kustībā. Tāpēc izmantojiet vairāk sarunvalodas formātu, piemēram, prāta vētru, lai izmantotu šīs aktivitātes priekšrocības.

Pastaigas sapulces ir ievērojami rīki, kas padarīs jūsu darbplūsmu jautrāku un daudzveidīgāku, taču jums tie ir aktīvi jāizmanto. Ja viss ir labi organizēts, jums būs iespēja baudīt ieguvumus veselībai un palielināt savu produktivitāti. Iesaistiet savus kolēģus un izmantojiet lietotni iMind, lai paceltu savu komandas darbu uz nākamo līmeni.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles