Return to portrait mode to see the content
To main page
Jūl 5, 2022·5 min reading

Iespaidīgas virtuālo pasākumu idejas, lai piesaistītu un iedvesmotu auditoriju

Dažu pasākumu rīkotāju mērķis ir uzņemt ieskaujošus virtuālās sapulces pasākumus, savukārt citi vienkārši cenšas izveidot virtuālu notikumu. Šeit ir dažas idejas dalībai pasākumos un notiekošo tiešsaistes pasākumu piemēri, kas jūs motivēs. Šis raksts parādīs, kā vadīt virtuālu pasākumu, vienlaikus strādājot attālināti ar efektīvu saziņu.

Mēs sākam redzēt daudz radošuma un inovāciju virtuālo pasākumu idejās, jo vairāk pasākumu notiek tiešsaistē un nozare koncentrējas uz vērtības nodrošināšanu virtuālā formātā. Šajā ziņojumā ir apskatīti vairāki nesenie tiešsaistes notikumi, no kuriem daudzi sākotnēji bija paredzēti kā "īsti", lai apkopotu ieteikumu un labākās prakses sarakstu savai idejai par gaidāmo virtuālo notikumu.

Iespaidīgas virtuālo pasākumu idejas

Kas ir ieskaujoši virtuālie pasākumi?

Skatītājs ieskaujošā izrādē piedzīvo ieskaujošu efektu. Attīstās skatītāja funkcija; viņi vairs nav tikai virtuāli vērotāji, bet drīzāk vieni no darbības varoņiem, kas var kustēties, pieņemt lēmumus un reizēm pat ietekmēt notiekošo. To visu var panākt, izmantojot bezmaksas konferenču lietotni iMind, un tas nodrošina reālu attālināto darbinieku un kolēģu iesaisti.

Jaunais formāts ir guvis popularitāti skatītāju un radošo kopienu vidū visā pasaulē, paplašinājies un ieguvis jaunas formas.

Kas padara ieskaujošos virtuālos notikumus tik īpašus?

Šī sapulce ir identiska jebkurai citai tiešsaistes sapulcei. Galvenā atšķirība ir tā, ka lielāko daļu laika tam ir smieklīga kvalitāte. Šajās sanāksmēs nav ziņojumu, runu vai ģērbšanās noteikumu, tāpēc viesu istabām jābūt pēc iespējas mierīgākām un ērtākām. Virtuālais biznesa pasākums var kalpot diviem mērķiem:

  • iesaistīšanās, kas piepildīta ar konkursiem, spēlēm un neformālu komunikāciju; kas vieno cilvēkus;
  • sava veida komandas veidošana tiešsaistes vidē.

Plānojot korporatīvo izklaidi, jāpatur prātā dažas svarīgas detaļas. Turklāt tie attiecas gan uz fizisko, gan tiešsaistes sapulču veidiem.

Reālistiskas virtuālās pieredzes koncepcijas

Ņemot vērā pasākuma specifiku, nepieciešams sagatavot scenāriju vai vismaz aptuvenu pasākuma plānu. Vissvarīgākais ir saglabāt auditorijas interesi, iekļaut to procesā un atstāt labu iespaidu.

Virtuāls muzikāls priekšnesums

Jums nav jāpārtrauc izklaide tikai tāpēc, ka esat pārcēlis pasākumu tiešsaistē. Virtuālos pasākumos var lieliski izmantot dažas izklaides iespējas, piemēram, muzikālus priekšnesumus.

Lielam vai mazam pasākumam ir jēga iepriekš ierakstīt mākslinieku priekšnesumus pirms to straumēšanas. Dzīvā mūzikas priekšnesums pieticīgam pasākumam piešķirs īpašu garšu. Cilvēkiem epidēmijas dēļ trūkst koncertu un pasākumu, tāpēc jebkura pārraides pievienošana ir lielisks veids, kā viņus uzmundrināt.

Iespaidīgas virtuālu pasākumu idejas, lai piesaistītu un iedvesmotu auditoriju ➤ 2

Virtuālie meklējumi

Tās ir darbības, kurām nepieciešama loģika, domāšana vai vēstures zināšanas (ģeogrāfija un jebkas vispār). Tematiskus uzdevumus var atrast arī cita veida spēlēs, piemēram, slepkavību noslēpumos, kur jums ir jāizmanto sava loģiskā domāšana, radošums un asociācijas, lai atšķetinātu intrigu tīklu, atrastu slikto puisi vai izpildītu citus uzdevumus. Uzdevumi var ietvert arī galda spēļu komplektus, piemēram, Dungeons & Dragons. Jebkurā gadījumā šādas aktivitātes liks dalībniekiem smagi strādāt un pārvarēt šķēršļus, lai pabeigtu uzdevumu.

virtuālā burvju izrāde

Visai programmai jābūt pieejamai tiešsaistē un tiešraidē. Lai piedalītos, nepieciešams videokonferenču rīks ar kameru un mikrofonu, kā arī pastāvīgs interneta savienojums. Virtuālie maģiski priekšnesumi sniedz iespēju ģeogrāfiski nošķirtiem cilvēkiem sanākt kopā, iegremdēties maģiskajā pasaulē un svinēt svētkus.

Virtuālā komēdijas izrāde

Labs variants mazam uzņēmumam. Video konference, kas pulcē visu komandu (ieskaitot vadītājus). Ar raidījumu vadītāja un komiķa palīdzību ikviens var piedalīties priekšnesumos un palaidnībās kopā vai atsevišķi. Runa jādažādo ar vairākiem aktuāliem monologiem.

Padomi aizraujošu virtuālu pasākumu organizēšanai

Mēs esam apkopojuši dažus padomus, kā veiksmīgi uzņemt ieskaujošus virtuālos pasākumus.

Līderu saraksta izaicinājums

Piedaloties konferences aktivitātēs un sadarbojoties ar citiem apmeklētājiem šādas atrakcijas laikā, virtuālie apmeklētāji var laimēt balvas līderu saraksta konkursā. Piemēram, pieci labākie dalībnieki tiks izlozēti. Pateicoties tam, auditorija tiks visvairāk iesaistīta.

Virtuālā foto kabīne

Foto kabīne ir viena no populārākajām izklaidēm jebkurā pasākumā. Kāpēc atteikties no tā, kad pasākumi notiek tiešsaistē?

Jūsu apmeklētājiem būs pieejams plašs kameru klāsts. Lai to lietotu, tālrunī nav jāinstalē lietojumprogrammas. Viss darbojas pats no sevis! Fotogrāfiju stilīgā rāmītī apmeklētājs var ātri saņemt pa pastu.

Apbalvošanas nozīmītes

Dāvanas un nozīmītes ir jautra virtuāla pasākuma iezīme un parasti ir lielisks veids, kā aicināt viesus piedalīties. Pēc pasākuma joprojām varat nosūtīt īstu dāvanu pa pastu vai izveidot virtuālu dāvanu.

Kāpēc auditoriju interesē virtuālie pasākumi?

Laiks virtuālajiem pasākumiem tikai sākas, tāpēc, laikam ejot, noteikti būs vairāk notikumu, kam pievērst uzmanību.

Joprojām ir laiks, lai to pilnībā izmantotu un gūtu labumu no virtuālajiem pasākumiem, lai gan šie daži gadi nav pagājuši tā, kā kāds to vēlējās vai gaidīja. Lai turpinātu plānot pasākumus, atrodoties mājās, izmantojiet dažus no šiem ieteikumiem kā atsauci.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles