Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 20, 2021·3 min reading

5 veidi, kā padarīt video konferences efektīvākas nekā tiešraides sapulces

5 veidi, kā padarīt videokonferences efektīvākas nekā tiešraides sapulces

Jau sen ir skaidrs, ka videokonferenču sanāksmes ienāks mūsu dzīvē, un koronavīruss šo procesu ir tikai paātrinājis. Kā palielināt konferenču efektivitāti salīdzinājumā ar tiešo komunikāciju? Prāta komanda sniegs jums 5 padomus, kā uzlabot saziņu pandēmijas laikā.

Kā videozvans var būt efektīvāks par tikšanos klātienē?

Ja jums ir piekļuve internetam neatkarīgi no tā, vai atrodaties biznesa centrā Losandželosā, zem palmas Havaju salās, aukstajā Sibīrijā, rīta skrējienā Japānā vai pat 10 km virs zemes, varat piedalīties video tikšanās. Šī ir galvenā tiešsaistes sapulču priekšrocība: jūs neesat ģeogrāfiski saistīti viens ar otru. Maksimālai mobilitātei Krievijas video komunikācijas platforma Mind darbojas no datoriem, planšetdatoriem un viedtālruņiem.

  • Izveidojiet zināšanu bāzi

Ierakstiet apmācības, ziņojumus un prezentācijas, kuras veicat, izmantojot video saiti. Jaunajiem darbiniekiem, lai pievienotos darbam, pietiks apskatīties ierakstus, kas ievērojami ietaupīs zināšanu nesēja laiku onboardinga laikā

  • Kopīgot ekrānus

Vai jums ir atskaites sanāksme? Zvanīt dizaina nodaļai, lai izveidotu grafiku? Prāta vētras idejas hakatonam? Ekrāna kopīgošana var ietaupīt daudz laika, mēģinot izskaidrot notiekošo. Life hack: kopīgojiet Google dokumentu vai citu tiešsaistes teksta redaktoru, rakstiet idejas kopā un parādiet ekrānu tiem, kas tikai skatās. Bezsaistes sapulcē tas nav tik ērti. Varat straumēt vairākus Mind ekrānus vienlaikus, tāpēc izmantojiet to maksimāli!

  • Pavadiet savas rīta ballītes

Labākais laiks dienas plāna pārrunāšanai ar komandas biedriem ir no rīta. Lielos uzņēmumos tos ir problemātiski noturēt: būs ļoti skaļš, un dažām komandām rallijs var beigties agrāk nekā citām. Un, ja programmētāji sēž blakus aktīviem pārdevējiem vai ļoti radošiem dizaineriem, koncentrēties uz kodu būs gandrīz neiespējami. Sarunu nav tik daudz, ko darīt? Sazinieties ar videozvana palīdzību! Izmantojiet tālruņus, ja esat pieradis pie stand-up formāta. Vienkārši uzkrājiet troksni slāpējošas austiņas, ja strādājat atklātā vietā 😉

  • Ierakstīt zvanus

Žēl, ja trīs stundu konferences diskusijas pazūd. Videokonferenci var ierakstīt un pēc tam pārskatīt, ja ideja tiek aizmirsta. “Tiešraides” tikšanos nav tik viegli ierakstīt kamerā. Kā ierakstīt videokonferenci? On Mind, vienkārši noklikšķiniet uz pogas 1 - un ierakstīšana sāksies 🙂 Neaizmirstiet saņemt visu dalībnieku piekrišanu. Ierakstīšanas instrukcijas skatiet šeit: kā ierakstīt, kā lejupielādēt, kā skatīties. Iet vienu soli tālāk un ierakstiet konferences vairākās Mind kontu telpās vienlaikus!

Kur vēl var izmantot videokonferences?

  • Tiesā

Videokonferences ir atradušas pielietojumu tiesās. Atļauju ieslēgt mikrofonu, godātais kungs!

  • Klīnikā

Protams, izmeklējumus un izmeklējumus veikt videokonferences ceļā (pagaidām) nav iespējams, taču ir pilnīgi iespējams sniegt sākotnējo konsultāciju, neapdraudot pacienta un ārsta veselību!

  • Tā vietā, lai dotos uz kino

Filmu bizness cieš zaudējumus, un gandrīz viss saturs ir pārcēlies uz straumēšanas pakalpojumiem. Uzziniet, kā skatīties filmu kopā ar draugiem. Jūs sākat video konferenci, atverat filmu un vienlaikus nospiediet Atskaņot. Urrā, jūs esat kinoteātrī ar kompāniju, neizejot no mājām!

Uzlabojiet darbplūsmas efektivitāti, izmantojot Mind. Vai joprojām neesat informēts par tiešsaistes pasākumu tendencēm uzņēmējdarbībai 2021. gadā? Izlase būs noderīga uzņēmumu vadītājiem un īpašniekiem.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles