Return to portrait mode to see the content
To main page
Jūl 22, 2022·5 min reading

Kā izvēlēties labāko videokonferenču programmatūru savam mazajam uzņēmumam?

Lielākā daļa uzņēmumu izmanto interneta videokonferences kā veidu, kā vadīt virtuālās sanāksmes. Uzņēmumu vadītāji uzskata, ka videokonferences var uzlabot darbinieku morāli un iesaistīšanos, īpaši attālināto darbinieku vidū. Lielākā daļa attālās komandas saziņas tagad notiek, izmantojot neverbālos līdzekļus, piemēram, video, nevis audio ierakstus. Šajā rakstā mēs runāsim par to, kas ir videokonferences biznesā un kā izvēlēties labāko tiešsaistes sapulču programmatūru.

Labākā videokonferenču programmatūra

Kādas ir komunikācijas iezīmes mazajā biznesā?

Jauni mazi projekti bieži vien rodas no dažu draugu entuziasma intereses un viņu pašu entuziasma dēļ. Taču ļoti ātri pienāk brīdis, kad ir nepieciešams sasniegt jaunu līmeni un atrast vairāk laika, resursu un zināšanu, lai attīstītu lietu un praktizētu efektīvu komunikāciju.

Tāda krīze kā šī Covid gadījumā ir tad, kad ikvienam ir jāpārraksta plāns, jāpārskata nepabeigtās zīmola stratēģijas, vēl labāk jāiepazīst sava mērķauditorija un beidzot jāsāk ar viņiem sazināties, nevis tikai pārdot.

Tajā pašā laikā nepārcentieties: organizējiet pārāk daudz tiešraides ar biznesa dibinātājiem un katru darbinieku, ziedojiet to, ko visi jau ir parādījuši.

Labākās videokonferences mazajiem uzņēmumiem — bezmaksas videokonferenču lietotne iMind ir jūsu veids, kā ieviest lieliskas komunikācijas stratēģijas jūsu mazajā uzņēmumā, jo tā atbilst visiem jebkura uzņēmuma priekšnosacījumiem un sniedz jums vairāk.

Kā video konferences var uzlabot mazo uzņēmumu sanāksmes?

Protams, mūsdienu sabiedrība ir ļoti atkarīga no daudz sarežģītākām tehnoloģijām. Noskaidrosim: kā uzņēmējdarbībā tiek izmantota videokonference un kāds ir tās rezultāts?

Tas ir neticami, kā mēs varam nēsāt ekrānus, kas ietilpst mūsu kabatās, un pēkšņi ar vienu žestu vai klikšķi tiekam savienoti ar sanāksmju telpu, kas ir pilna ar vadītājiem oficiālā biznesa konferencē citā kontinentā. Tas skaidri norāda uz virzienu, kurā šobrīd notiek uzņēmuma komunikācija. Līdz ar video tērzēšanas parādīšanos mums tagad ir privilēģija būt reģionālai autonomijai, vienlaikus saglabājot augstu efektivitātes līmeni un daudzveidīgu sadarbību, paverot jaunas iespējas vairākos globālos uzņēmumos.

Kādi faktori jāņem vērā, izvēloties videokonferenču programmatūru?

Videokonferences un tīmekļa semināri jau sen ir daļa no mārketinga stratēģijām. Tie ne tikai palīdz izglītot darbiniekus un abonentus, bet arī iepazīstināt lietotājus ar zīmoliem un to produktiem. Ir daudz pakalpojumu, kas nodrošina videozvanu pakalpojumus. Mēs esam sagatavojuši faktorus, pēc kuriem jums vajadzētu izvēlēties pakalpojumu savam biznesam.

Mērķis un nozare

Platforma jāizvēlas, pamatojoties uz nozari un zvanu mērķi. Izglītības, medicīnas un mārketinga jomā var būt nepieciešamas dažādas funkcijas.

Programmatūras līdzekļi

Vispirms izveidojiet nepieciešamo funkciju sarakstu un pēc tam izvēlieties platformu, kas atbilst jūsu vajadzībām. Apskatīsim galvenās funkcijas, piemēram, ekrāna kopīgošanu, tērzēšanu, grupu zvanus un tiešraides.

Lietojamība

Ņemiet vērā, vai darba zona ir vienkārša vai sarežģīta un vai dalībniekiem ir nepieciešams ekspertu padoms.

Video un skaņas kvalitāte

Tas ir vissvarīgākais faktors, jo jums ir jābūt iespējai redzēt dalībniekus un būt redzamiem, un skaņas kvalitātei jābūt nevainojamai. Pretējā gadījumā tikšanās nebūs efektīva un produktīva.

Cenas

Jums ir jāsaprot, par ko maksāsiet un kādiem noteikumiem tiek aprēķināti tarifi. Jums vajadzētu arī novērtēt platformas atmaksāšanos.

Atbalsta dienests

Kā strādā tehniskais dienests, un vai viņu darbinieki varēs ātri salabot sistēmu, ja vebināra laikā kaut kas noiet greizi? Uzziniet.

Kādām programmas īpašībām būtu jāpievērš uzmanība?

Mūsdienās videokonferences bieži izmanto kā vienotu komunikāciju un video sadarbības sistēmu sastāvdaļu, kurām ir arī funkcijas projektu pārvaldībai, ekrāna koplietošanai, slaidrādes, ierakstīšanai, tūlītējai ziņojumapmaiņai un telefonijas integrācijai. Apskatīsim, kādām programmatūras funkcijām vajadzētu būt jūsu ideālajai platformai.

Individuālie zvani

Individuālas sarunas ir jāiekļauj obligāto lietu sarakstā, jo jums, bez šaubām, būs jārunā ar katru personu atsevišķi.

Grupas zvani

Dalībnieku skaitu nosaka tas, cik lietotāju var uzaicināt un cik savienojumu var atbalstīt serveris. Mēģiniet rīkot vebināru un uzziniet, cik cilvēku var apmeklēt, vai straume ir pieejama un vai ir problēmas ar audio.

Drošība

Pakalpojumam jābūt drošam lietošanai. Paroles un konfidencialitāte ir jāsaglabā. Tāpēc analizējiet jebkura izvēlētā pakalpojuma drošības aspektu.

Zvanu ieraksti

Vai vietnē ir iespējams ierakstīt raidījumus? Norādiet, vai ierakstu var lejupielādēt nekavējoties un kam tas būs pieejams pēc noklusējuma: tikai jums vai visiem dalībniekiem.

tiešraides Čats

Dalībniekiem un prezentētājiem vajadzētu būt iespējai tērzēt, lai viņi katrs varētu uzdot jautājumus un saņemt atbildes. Tas ļauj prezentētājam vebināra laikā uzraudzīt auditorijas informācijas uztveri un saņemt atsauksmes.

Failu koplietošana

Norādiet, kā dalībniekiem tiks parādīta prezentācija: vai būs papildu logi, vai attēls tiks parādīts vienlaikus ar skaņu utt.

Ekrāna demonstrācija

Jābūt iespējai parādīt studentiem sava datora ekrānu un tādējādi vairākas reizes palielināt apmācības efektivitāti.

Konferenču telpas

Vai vienlaikus var būt vairākas sanāksmju telpas? Atlasiet pakalpojumu, kas atbalsta šo funkciju.

Videokonferenču programmatūra ir ļoti svarīga mūsdienu sabiedrībā — plašs priekšrocību klāsts uzņēmumiem, pedagogiem, studentiem un citiem mērķa klientiem. Tāpēc noteikti izvēlieties savam uzņēmumam piemērotāko.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles