Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 12, 2021·2 min reading

Kā iMind uzgaidāmās telpas uzlabo video sapulču drošību?

Kā iMind uzgaidāmās telpas uzlabo video sapulču drošību?

Iepriekšējā drošības ziņojumā mēs apspriedām, kā iMind aizsargā lietotājus no iebrucējiem. Šodien mēs runāsim par “uzgaidāmās telpas” funkciju, kas aizsargā piekļuvi video konferencei, aizverot to svešiniekiem.

Kas ir "uzgaidāmā telpa"?

Iedomājieties, ka esat pasūtījis picu. Kurjers parasti ierodas pusstundas laikā, bet durvju zvans atskan pēc 10 minūtēm. Kas tas ir? Kurjers tikko pagāja bez sastrēgumiem vai tas nav viņš? Pirms atverat durvis, paskatās pa skata caurumu. Pēc tam notikumi attīstīsies vienā no 2 virzieniem:

  • Jūs redzat paziņu Džeku picērijas formā ar jūsu peperoni rokās. Priecājieties, ka viņš ieradās agrāk, atveriet durvis
  • Jūs redzat nepazīstamus puišus, kuri sarkastiski apmainās ar skatieniem. Tu viņiem durvis uzreiz neatvērsi

“Uzgaidāmās telpas” prātā darbojas līdzīgi. Tu, konferences vadītājs, redzi, ka pie tavām durvīm kāds klauvē. Klauvēja tīmekļa kamera uzņem viņa sejas ekrānuzņēmumu. Ja pazīsti šo cilvēku, ielaid viņu iekšā, pretējā gadījumā atraidi.

No kā pasargās “uzgaidāmā telpa”?

  • No nevēlamiem apmeklētājiem. Apspriežot uzņēmuma plānus privātā sanāksmē, jūs noteikti nevēlaties, lai nejauši cilvēki vai konkurenti tos noklausās.
  • No konferences saites, ID un paroles kompromitēšanas. Jā, pat ES aizsardzības ministru konferenci var uzlauzt , tikai aplūkojot datus
  • No tālummaiņas bombardēšanas. Tālummaiņas bombardēšana — kad cilvēku grupa ielaužas video konferencē un sāk rādīt savus ekrānus ar satraucošu saturu.

"Kam būtu jāļauj piekļūt, ja es visus nepazīstu pēc redzes?"

Pieņemsim, ka jūs rīkojat konferenci 100 personām. Sakiet viņiem iepriekš uzrakstīt vārdu uz papīra vai veikt noteiktu žestu un parādīt to kamerai, pievienojoties sapulcei.

Videozvans ir drošs. Ko tālāk? Iespējojiet vairāku ekrānu vienlaicīgu koplietošanu un apspriediet projektu ar kolēģiem.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles