Return to portrait mode to see the content
To main page
Jūl 1, 2021·5 min reading

Kā pārdot tiešsaistē, izmantojot video saiti uz bezsaistes uzņēmumu?

Kā pārdot tiešsaistē, izmantojot video saiti uz bezsaistes uzņēmumu?

Parunāsim par to, kā varat izmantot video, lai palielinātu pārdošanas apjomu tiešsaistē.

Raksts ir piemērots uzņēmumiem, kas koncentrējas uz citām pilsētām un valstīm; mazais bizness metropolē; dārgu lietu pārdevēji, ar rokām darinātas un citas preces, kuras pircējs vispirms vēlas apskatīt no visām pusēm, bet pēc tam iegādāties. Ir dzīves hacks video tērzēšanas pakalpojumu pārdevējiem.

Pirmkārt, mēs sniegsim 6 iemeslus, kāpēc pārdot, izmantojot video, pēc tam - kādas platformas ir šim nolūkam. Beigās - bonuss: saite uz kurjerpakalpojumu pārskatu - lai pēc brīnišķīgas video prezentācijas būtu vieglāk piegādāt preci pircējam :).

Kā pārdot tiešsaistē video konferencē? Tas palīdzēs, ja jums ir bezsaistes bizness

6 padomi pārdošanai tiešsaistē

Iegūstiet klientus, kuriem būtu slinks ierasties

Ir labi, ja jūsu veikali atrodas katrā pilsētas kvartālā. Nav jādomā par to, kā tirgoties tiešsaistē: klienti nāks un izvēlēsies preci. Bet visur ir pārtikas veikali, un vairāk nekā puse lielo pilsētu iedzīvotāju joprojām pasūta piegādi . Un, ja jums pilsētā ir maz punktu, daudzi pircēji pie jums nebrauks: viņi būs aizņemti vai vienkārši slinki.

Piemērs: bērnu centri, kur tiek rīkotas dzimšanas dienas. Priekšrocības iegūs tie, kuri veiks video tūri un ietaupīs klienta laiku.

Paplašiniet savu klientu bāzi, apspriežot pirkuma noteikumus, izmantojot video

Ja klienti jūsu nozarē neiepērkas, neuzdodot daudz jautājumu, ietaupiet viņiem laiku un rīkojiet video tērzēšanas sapulci.

Piemērs: ekskursiju pārdošana. Piezvaniet klientam, nepiespiediet viņu doties uz otru pilsētas galu uz jūsu biroju. Parādiet ekrānā skaistus tūrisma vietu fotoattēlus un, ja nepieciešams, noorganizējiet personisku tikšanos.

Parādiet dārgas preces video, lai klients nebaidītos pirkt “cūku makā”

Pircējam ne vienmēr ir iespēja apskatīt preci. Ja mēs nerunājam par sīpoliem, bet par kaut ko svarīgāku un dārgāku, neviens nepirks "cūku makā" .

Piemērs: dārgi pirkumi, piemēram, māja vai automašīna. Kā tos pārdot tiešsaistē? Cadillac atbildēja, izveidojot Cadillac Live pakalpojumu. Pārdevējs ar kameru pieiet pie mašīnas un detalizēti parāda to no ārpuses un iekšpuses, atbildot uz jautājumiem ar videočata palīdzību.

Vadiet vairāk sanāksmju īsākā laikā

Izmantojot pārdošanu tiešsaistē, jūs samazinat risku, ka klients kavēs tikšanos. Ja 1-2 tikšanās dienas sākumā nenotiks pēc grafika, tad visi dienas plāni var izjukt, sāksies “sniega pika” - kāds būs jāpārceļ uz rītdienu. Ir grūtāk nokavēties uz video sapulci. Pirms darba sākšanas pārbaudiet aprīkojumu – un esat pabeidzis!

Pārdod uz citām valstīm un pilsētām

Ja jūsu produkts ir pieejams tikai vienā pilsētā vai valstī, iekļūt starptautiskajā tirgū nebūs viegli. Neskatoties uz tādu tiešsaistes veikalu kā Amazon, Aliexpress, Ebay klātbūtni, daži cilvēki maksās lielu naudu par nopietniem pirkumiem, nepārliecinoties par preču kvalitāti. Jums ir iespēja iegūt konkurences priekšrocības, ja ar produktu iepazīstināsiet pircēju ar video palīdzību. Tas jo īpaši attiecas uz dārgu priekšmetu pārdevējiem vai tiem, kas pārdod ar rokām darinātus priekšmetus. Kā tiešsaistē pārdot mājās gatavotas lietas, kas katru reizi ir atšķirīgas? Vadiet klientu aiz roktura cauri katram punktam un robam.

Iegūstiet Covid cīnītāja tēlu

Ja uzņēmums tiek uzskatīts par “zaļu” – tas samazina sava biznesa ietekmi uz vidi – tas palielina tā vērtību patērētāju acīs. Mūsdienu pasaulē jauna nelaime ir koronavīruss. Rūpējoties par sociālo distanci un nepiespiežot cilvēkus kārtējo reizi pamest dzīvokli, jūs iegūsit labu tēlu.

Ar kuru videokonferenci pārdot tiešsaistē?

Pakalpojumi pārdošanai tiešsaistē, izmantojot video

Amazon tiešraide

Amazon izveidots pakalpojums, kas savieno pārdevējus un pircējus. Izmantojiet Amazon Live Creator , lai izveidotu straumes. Klienti produktu atradīs blakus video atskaņotājam, un zīmola straumes tiek rādītas produktu lapās un Amazon Live mājaslapā.

Pirkt ar

Platforma pārdošanai, izmantojot ekrāna kopīgošanu. To izmanto influenceri (sociālo tīklu lietotāji ar lielu auditoriju), lai iepirktos tiešsaistē ar saviem sekotājiem. Platformā ir teksta un video tērzēšana.

Prāts

Izmantojiet vairāku ekrānu vienlaicīgu demonstrāciju, lai blakus vai treniņā parādītu produktus no dažādām tirdzniecības vietām.

Piemērs : interjera dizaina kursi. Iedomājieties, ka jūs mācāt jaunajiem dizaineriem izmantot ArchiCAD. Sāciet ekrāna kopīgošanu un palūdziet studentiem darīt to pašu. Tagad jūs varat parādīt "kā tam vajadzētu būt", un viņi var parādīt "kā tas izrādījās" :).

Uzmanot, 12 zvana dalībnieki var koplietot ekrānu vienlaikus.

Turpinot, jūsu skolēni ir izauguši un tagad strādā ar jums. Ir ieradies pircējs. Kopā parādiet viņam līdz pat 12 ekrāniem ar dizainu vienlaikus — izceliet, cik skaisti dažādu telpu detaļas savienojas viena ar otru.

Un, ja klientam ir jākonsultējas ar ģimeni, bet neviena nav mājās, ierakstiet šo sesiju ar demonstrāciju. Pircējs parādīs savu ģimeni un sazināsies ar jums ar lēmumu.

Mind videokonferencē varat iekļūt ar 1 klikšķi, kas ietaupīs gan jūsu, gan pircēja laiku: vienkārši nosūtiet saiti uz tikšanos.

Bonuss: Piegādes pakalpojumu pārskats

Produkta prezentēšana un naudas saņemšana par to ir puse no panākumiem. Tagad mums tas jānogādā pircējam. Mēs esam atraduši jums pārskatu par kurjeru pakalpojumiem . Salīdziniet atbilstoši jums svarīgiem parametriem.

Kāpēc bezsaistes uzņēmumam ir jāpārdod produkti, izmantojot video?

Kā palielināt pārdošanu tiešsaistē? Videozvani palīdzēs iegūt jaunus klientus, kuri nevar vai nevēlas ierasties jūsu birojā, lai pirms pirkšanas ātri apspriestu noteikumus vai pārskatītu produktu. Nopietnus pirkumus, kas nereti tiek veikti no attāluma (māja, mašīna), vēlams pircējam parādīt, pretējā gadījumā viņš atraisīsies.

Jūsu procesi un tēls arī pastiprināsies, jo pārdošana, izmantojot video, ietaupa laiku un padara jūs par uzņēmumu, kam rūp.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles