Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 6, 2021·2 min reading

Vairāku ekrānu vienlaicīga demonstrēšana programmā iMind

Kopīgojiet vairākus ekrānus vienlaikus video konferencē

Kāpēc jums ir nepieciešama ekrāna kopīgošana

Iedomājieties, ka jums ir video sapulce darbā. Katrs runātājs pasaka savu daļu un parāda ekrānu. Kad skaļruņi mainās, tas vienmēr sākas: "Tagad es rakņāšos"; "Pagaidiet, ļaujiet man vispirms apturēt savu"; "Un kā nodot tiesības koplietot ekrānu?". Tas ir neērti un aizņem daudz laika. Un, ja jums ir jāsalīdzina izkārtojums ar dizainu, pastāvīgi pārslēdzoties starp tiem? Šādas problēmas atrisinās vairākas ekrāna koplietošanas vienlaikus.

Kā darbojas grupas ekrāna kopīgošana

Programmā iMind katrs pats izvēlas, ko pārraidīt: savu video vai atvērtu programmu. Tas izrādās intuitīvi vienkārši: jūs redzat to pašu režģi ar video, bet dažu seju vietā video no to displejiem. Un, kad šovu sāk jauns dalībnieks, iepriekšējais nebeidz dalīties, kā Skype.

Atšķirībā no Zoom, jums nav jāgaida, līdz saimnieks atļaus paralēlo apraidi. Palaidiet ekrānuzņēmumus, kad vien vēlaties. Noklikšķiniet uz dalībnieku videoklipiem, lai paplašinātu viņu demonstrāciju. Pārējie video saruks. Noklikšķiniet uz priekšskatījuma labajā pusē, lai pārslēgtos uz cita dalībnieka apraidi. Tajā pašā tālummaiņā jūs nevarat redzēt, vai citi dalībnieki kaut ko pārraida. Atšķirībā no iMind, kur varat redzēt, vai cita persona ir iespējojusi demonstrāciju. Noklikšķiniet uz tā, lai skatītu to pilnekrāna režīmā! Jums nebūs jāiedziļinās nevienā dziļi slēptā izvēlnē.

Varat koplietot visu, kas ir atvērts jūsu datorā, vai tikai vienu lietojumprogrammu, piemēram, pārlūkprogrammu. Visi videokonferences dalībnieki var vienlaikus koplietot ekrānus: no 4 lietotājiem pamata plānā līdz 12 lietotājiem profesionālajā un biznesa plānā.

Darbs grupā nenes cerētos rezultātus? Uzlabojiet savas video sapulces , izmantojot 5 iMind padomus.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles