Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 19, 2022·3 min reading

2022. gada labākā videokonferenču iekārta

Katram uzņēmumam mūsdienās ir nepieciešami līdzekļi tiešsaistes sanāksmēm. Pēdējo gadu notikumi nosaka šo tendenci. Taču jautājums ir, kādu videokonferenču aprīkojumu izvēlēties un kāpēc. Šajā rakstā ir runāts par galvenajiem aspektiem, kam jāpievērš uzmanība, un par to, kuras videokonferenču sistēmas ir jāņem vērā.

Videokonferences biznesam

Labākais videokonferenču aprīkojums 2022. gadā

Mūsdienās videokonferencēm ir liela nozīme darbplūsmas organizēšanā. Pēdējo gadu pieredze ir uzrādījusi pozitīvus rezultātus ar attālinātu pieeju darbam, tāpēc arvien vairāk uzņēmumu izvēlas algot profesionāļus no dažādām valstīm un pilnas slodzes komandas, kas parāda maksimālu efektivitāti.

Vēl viens punkts, kas padara tiešsaistes konferences par steidzamu nepieciešamību, ir sadarbība starp birojiem un nodaļām, kas atrodas valstī vai visā pasaulē. Tas rada vēl vienu jautājumu par videokonferenču risinājumiem.

Mūsdienās plaši pazīstami ir tādi programmatūras risinājumi kā iMind lietojumprogramma, kas ļauj vadīt grupu sanāksmes. Tomēr lielākā daļa no tiem ļauj personām pievienoties sapulcei. Tie nav ērti saziņā starp attālām komandām ierobežotas funkcionalitātes un tehnisko īpašību dēļ. Tāpēc elastīgākai attālinātajai saziņai ir videokonferenču aprīkojums.

Tehniskās pamatprasības videokonferenču organizēšanai

Daudz kas ir atkarīgs no izmantotajām videokonferenču ierīcēm, un, lai nodrošinātu vislabāko mijiedarbības kvalitāti, jums jāzina, ka jūsu aprīkojums atbilst šādām prasībām:

  • Videokonferenču kamerai jābūt augstas izšķirtspējas. Šis aspekts nav tik būtisks indivīdiem, bet komandai, kas atrodas vienā telpā un tiek rādīta caur kameru. Izmantojot automātiskās apgriešanas un tālummaiņas funkcijas, videokonferenču tīmekļa kameras attēla kvalitāte ir ārkārtīgi svarīga.
  • Apstrādes ātrumam jābūt ar augstu veiktspēju. Parūpējieties par to jau iepriekš, ja vēlaties pārsūtīt augstas kvalitātes video un skaņu saviem kolēģiem otrā pusē.
  • Ātrs interneta savienojums ir tikpat svarīgs kā iepriekšējais punkts. Nevainojamam savienojumam ir nepieciešama augsta veiktspēja.
  • Mikrofons ar labu skaņu palīdz ātri izveidot savstarpēju sapratni un produktīvu komunikāciju. Dažos gadījumos tā var būt daļa no austiņām (kombinācijā ar austiņām).

Daudzi no šiem aspektiem tiek ņemti vērā tiešsaistes sapulču sistēmās, kas ir saderīgas ar populārākajiem programmatūras produktiem.

TOP videokonferenču aprīkojums

Tālāk esošajā tabulā varat redzēt populārākos un jaunākos aparatūras produktus 2022. gadā.

Tie atšķiras pēc cenas un funkcionalitātes, tāpēc pirms pirkšanas veltiet laiku, lai izpētītu detaļas.

Labākais videokonferenču aprīkojums 2022. gadā ➤ 2

Kā izvēlēties sev piemērotāko aprīkojumu?

Meklējot jebkuru aprīkojumu, jāņem vērā sava darba specifika. Vai strādājat ar tāfelēm vai rediģējat dokumentus? Vai dodaties komandās vai vairāk nekā vienai tīmekļa kamerai? Vai konkrēta produkta cena ir pieņemama? Sagatavojiet sarakstu ar šādiem jautājumiem, kas apraksta sistēmas pamatprasības, un pēc tam izvēlieties.

Kopumā izvēlēties savām vajadzībām vislabāk atbilstošo videokonferenču aparatūru nav nemaz tik grūti. Taču pirms izvēles sagatavojiet precīzu šo vajadzību izklāstu un veiciet nelielu tirgus izpēti.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles