Return to portrait mode to see the content
To main page
Sep 13, 2022·3 min reading

Pilnīgs virtuālo sanāksmju ceļvedis 2022. gadā

Strauji attīstoties videokonferenču tehnoloģijām, tās ir kļuvušas par vēl vienu biznesa priekšrocību. Tiešsaistes konferences ir ļoti noderīgas uzņēmējdarbībā komandas vadīšanai, darba organizēšanai, klientu apkalpošanai utt. Kāpēc gan neizmantot šo attālās saziņas režīmu, lai padarītu savu zīmolu pazīstamu?

Virtuālā konference
Virtuālās konferences plānošana

Virtuālās konferences koncepcija

Virtuālās konferences ļoti atšķiras no tiešsaistes sanāksmēm. Pēdējais ir efektīvs neregulārām un regulārām attālinātām komandas sanāksmēm, iekštelpu korporatīvajiem pasākumiem un pat dažiem āra gadījumiem.

Virtuālās konferences nodrošina visu, kas nav iespējams ar videozvaniem: plašu publisko komunikāciju, sponsoru piesaisti, rūpīgu datu analīzi utt.. Tās ir līdzīgas vebināriem, taču sniedz plašākas iespējas komunikācijai, biznesa attiecību veidošanai utt.

Kāpēc virtuālā konference?

Virtuālā konference ļauj paaugstināt apmeklētības līmeni. Ceļošana prasa laiku un izdevumus, un dalībniekiem ir daudz labāk, ja viņiem nav jātērē laiks un nauda kādai apšaubāmai darbībai. Un tas ir apšaubāmi, ja jūs nepiedāvājat attālās līdzdalības iespēju), ja viņiem ir alternatīvas.

Virtuālās konferences mērķi

Virtuālo konferenču plānošanas vispārīgie mērķi ietver:

  • potenciālie biznesa mērķi - potenciālo pircēju ģenerēšanas, zīmola atpazīstamības palielināšana, sabiedrības iesaistīšana, ieņēmumu gūšana;
  • sociālie mērķi - no personības uzlabošanas līdz atpūtai.

Virtuālās konferences organizētājam vienmēr ir labāk izvirzīt divus galvenos mērķus no iepriekš minētajām kategorijām. Tas liek jums koncentrēties uz kaut ko izmērāmu un īstenojamu.

Organizācijas posmi un uzdevumi

Pat jebkura organizācija piedāvā dažus pamata soļus, kas jāievēro. Virtuālās konferences gadījumā labākus rezultātus varat sasniegt, veicot tālāk norādītās darbības.

  1. Izveidojiet koncepciju – galveno ideju, ap kuru tiks veidots jūsu plāns.
  2. Izveidojiet stratēģiju – kādus elementus izmantosiet, lai sasniegtu savus mērķus.
  3. Izvēlieties programmatūru un aparatūru — tas var radīt zināmas izmaksas.
  4. Padomājiet par reģistrāciju un auditorijas aptaujām, lai apkopotu datus.
  5. Apkopojiet atsauksmes pēc tiešsaistes konferences, lai uzzinātu par savu auditoriju un ņemtu vērā iespējamās kļūdas.

Šīs darbības palīdz nodalīt pienākumus un darbu, jo sagatavošanās prasa daudzu aspektu rūpīgu apsvēršanu. Visbeidzot, tie ļauj labāk analizēt un salīdzināt pēc notikuma beigām.

Sponsorēšanas funkcijas

Tiešsaistes konferenču plānošanas sponsorēšana sniedz iespēju samazināt izmaksas un izskatās ļoti līdzīga bezsaistes pasākumam. Vienīgā atšķirība ir reklāmas īstenošanas veidā. Turklāt jūs varat saskarties ar sponsoriem, kurus ir grūtāk pārliecināt. Šeit ir jāizmanto visi pozitīvie dati (no prognožu aprēķiniem un iepriekšējās analīzes).

Kādus datus un analīzi varat iegūt

Galvenie datu veidi ir:

  • notikuma dati - kas, kur, kā un kad tas tika organizēts;
  • profila dati - informācija par dalībniekiem;
  • iesaistīšanās dati — mijiedarbības dinamika un rezultāti.

Pirmkārt, tas palīdzēs sakārtot salīdzinājumu ar iepriekšējiem notikumiem. Otrais mērķis ir pabeigt vai izveidot jūsu potenciālo klientu profilus. Pēdējais parāda jūsu stratēģijas efektivitāti.

Virtuālās konferences prasa pārdomātu organizatorisko pieeju. Šis ir daudzslāņu pasākums, kas prasa noteiktu rīku izmantošanu. Lai gūtu maksimālu labumu no tā, jums ir jāpievērš liela uzmanība detaļām.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles