Return to portrait mode to see the content
To main page
Jūl 17, 2022·5 min reading

Virtuālo tīklu rokasgrāmata

Pandēmija ir veicinājusi virtuālā tīkla saziņas veida vēl lielāku izplatību. Lielāko daļu 2020. gada un 2021. gada klātienes tikšanās ir atceltas, taču, par laimi, ir bijušas iespējamas arī virtuālās tikšanās. Tas kļuva par īstu glābiņu, kad cilvēki nevarēja nekur doties un strādāt efektīvi. Pandēmija ir gandrīz beigusies, bet ne aktivitātes tiešsaistē. Mēs esam sagatavojuši jums ceļvedi efektīva virtuālā tīkla izveidei, kas patiks ikvienam.

Virtuālo tīklu rokasgrāmata

Kas ir virtuālais tīkls?

Tiešsaistes tīklošanās būtība ir paplašināt paziņu loku, izmantojot interneta telpu, un uzturēt abpusēji izdevīgas darba attiecības nākotnē.

Attālināto tīklošanās pasākumu apmeklēšanas mērķis ir paplašināt kontaktu loku, atrast biznesa partnerus, atrast domubiedrus. Tīklošanas rezultātā cilvēki nereti veido jaunus uzņēmumu projektus, ģenerē idejas jaunuzņēmumiem, veido personiskus sakarus, atrod darbu un īstos speciālistus dzīvei un biznesam.

Kādi ir virtuālo tīklu pasākumu veidi?

Ja vēlaties, lai virtuālā tikšanās būtu veiksmīga, jums tā ir jāplāno, ņemot vērā tikšanās mērķi. Šī būs lieliska vieta, kur sākt un palīdzēt pieņemt lēmumus, lai izprastu savu auditoriju un to, kas viņus motivē.

Izlaušanās sesijas

Tikšanās ir bezmaksas (uz tām tiek aicināti dažādu profesiju cilvēki) vai vērstas uz konkrētu auditoriju, piemēram, tīklošanās biznesa cilvēkiem un finansistiem.

Šāda tīklošanās noderēs esošo uzņēmēju vai cilvēku, kuri vēlas uzsākt savu biznesu, profesionālajai un personīgajai attīstībai.

Komandas veidošanas aktivitātes, kas liks cilvēkiem runāt

Labākā tīkla veidošana komandas veidošanai ir divvirzienu process: jūs runājat ar cilvēkiem, jo varat būt viņiem noderīgs, un tāpēc, ka viņi var jums palīdzēt vēlāk, sniedzot padomu, iepazīstinot ar jums vai vienkārši veidojot komandu, ar kuru strādājat. ar stiprāku. Citiem vārdiem sakot, jūs izvēlaties atrasties tādu cilvēku tuvumā, kuri izraisa jūsu zinātkāri un interesi. Jūs sazināties nepiespiestā gaisotnē, apmaināties ar idejām, kopīgi strādājat pie projektiem vai vienkārši runājat.

Galvenās runas un paneļdiskusijas

Biznesa tīklošanās palīdz paplašināt paziņu loku darba nolūkos un ļauj labi pavadīt laiku ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Šādi tīkli parasti ir maksas.

Bieži vien šajās sanāksmēs piedalās uzaicinātie runātāji: uzņēmēji, pārdošanas treneri, finansisti, oratori, aplikāciju izstrādātāji un restorāni.

Kā to pareizi strukturēt?

Lai gan virtuālo tīklu veidošanas pasākumi atšķiras no cita veida biznesa sanāksmēm, tostarp tiešsaistes konferencēm, tiem joprojām ir nepieciešams plānotājs — ideālā gadījumā kvalificēts.

Apsveriet šīs pasākumu plānošanas idejas kā sākumpunktu:

  1. Apkopojiet savus apmeklētājus: lai sagatavotu apmeklētājus izmantot jūsu vēlamo virtuālo tīklu platformu, iespējams, viņi to nepārzinās. Varat to izdarīt, nosūtot viņiem pa e-pastu norādījumus, videoklipa paraugu vai citu jums piemērotāko metodi. Nosūtiet viņiem pasākuma grafiku, lai viņi zinātu, ko sagaidīt.
  2. Lai sāktu, veiciet iniciatīvu: kad viesi ierodas, veltiet laiku, lai viņus labāk iepazītu. Padariet to interesantu, uzdodot tādus jautājumus kā "Kāda ir jūsu iecienītākā saldējuma garša?" kas varētu izraisīt sarunu. Ja tev šajā dzīvē būtu vairāk laika, ko tu vēlētos darīt? Līdz ar to saruna kļūs karstāka.
  3. Piedalieties tikšanās laikā: labākie tiešsaistes pasākumu organizatori vienmēr ir aizņemti. Nevajag tikai skatīties, kas notiek. Ja nepieciešams, pievienojieties sarunai, lai to virzītu uz priekšu. Paziņojiet dalībniekiem, cik ilgi pasākums ilgs. Pārliecinieties, ka varat atrisināt visas tehniskās problēmas.

Kādi ir soļi, lai uzaicinātu cilvēkus?

Nākamais solis ir publicēt tiešsaistes notikumu. Līdz ar to vairāk cilvēku varēs apmeklēt pasākumu un sazināties ar citiem nozares profesionāļiem.

Uzziniet vairāk par savu auditoriju

Divi elementi, kas padara tīkla pasākumus veiksmīgus, ir piemēroti cilvēki telpā un pareiza mērķa tirgus pārzināšana.

Iesaistieties sociālajos tīklos

Sāciet, uzaicinot savu tuvāko ģimeni un draugus. Tie var būt esošie un bijušie darbinieki, biznesa kontakti, kurus esat izveidojis iepriekšējos tīklošanās pasākumos, jūsu uzņēmuma labākie klienti un daudz kas cits. Sāciet, uzaicinot kontaktpersonas, kuras esat izveidojis sociālo mediju platformās, piemēram, LinkedIn.

E-pasta kampaņu uzsākšana

Nosūtiet potenciālajiem dalībniekiem uzaicinājuma vēstuli un norādījumu vēstuli. Tās mērķis ir palīdzēt dalībniekiem sagatavoties pasākumam. Tas ir īpaši noderīgi ambivertai un intravertai auditorijai.

Jāpiemin visas konkrētas tēmas, kuras vēlaties aplūkot vēstulē. Pievilcīga apsveikuma vēstule palielinās apmeklētību un iepazīstinās viesus ar pasākuma resursiem un organizatorisko struktūru.

Uzrakstiet mērķa atslēgvārdus

Reklāmas kampaņu var uzsākt vairākos veidos. Tomēr šajā gadījumā jums ir aktīvi jāizmanto izvēlētie atslēgvārdi.

Kā izvēlēties konferenču sistēmu?

Nākamais solis ir platformas izvēle. Šajā situācijā ir jāņem vērā vairāki faktori. Mēs esam izveidojuši prasību sarakstu jūsu ideālajai platformai.

  • Mērķauditorijas pieejamība: platformas ar ierobežotu darbību skaitu, kas ir pārveidotas, lai atspoguļotu saziņas samazināšanos.
  • Papildu funkcijas: funkciju atspējošana / pievienošana, zīmola vietas, iespēja iepriekš iepazīstināt auditoriju un dalībniekus ar platformu.
  • Mijiedarbības vienkāršība: interfeisa intuitivitāte un skaidrība, atbalsta organizēšanas iespēja.

Mēs iesakām izmantot bezmaksas videokonferenču rīku iMind, jo tajā ir viss nepieciešamais veiksmīgai tīkla izveidei.

Virtuālo tīklu pasākumi mūsdienās ir ļoti populāri un būtiski. Izpildiet mūsu vienkāršo ceļvedi, lai organizētu to visaugstākajā līmenī.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles