Return to portrait mode to see the content
To main page
Sep 20, 2022·3 min reading

Padomi konferences zvana organizēšanai atvērtā plānojuma birojā

Videokonferenču tehnoloģija ir milzīga priekšrocība uzņēmumiem, kas izmanto pilnībā vai daļēji attālus modeļus. Bet biroji joprojām ir tradicionālas darba vietas. Turklāt atvērtās koncepcijas biroji neatbrīvo no nepieciešamības sazināties, izmantojot tiešsaistes sapulces, tāpēc to funkciju izmantošana var būt sarežģīta.

Atvērtā koncepta birojs
Atvērtā plānojuma birojos ir grūti organizēt videokonferences

Ko nozīmē strādāt atvērtā plānojuma birojā?

Atvērtā plānojuma biroji ir biroji bez šķēršļiem starp darbiniekiem. Var būt daži nosacīti nodalījumi, taču tie nenodrošina klusumu un privātumu. Šīs darbvietas ir populāras to sadarbības priekšrocību dēļ. Tie ļauj sazināties ātrāk un vienkāršāk, tāpēc jums nav jāpārvietojas no vienas telpas uz otru, lai runātu ar kādu. Tāpēc uzņēmumi tos izmanto, lai uzlabotu radošo aspektu un paaugstinātu komandas darba efektivitāti.

Bet šādos birojos videokonferences joprojām ir attālās saziņas līdzeklis.

Atvērtā plānojuma biroja iespējas

Atvērtā plānojuma birojiem ir vairākas funkcijas, kas sniedz iespējas atvieglot komunikāciju:

  • visai telpai nav sienu - atdalīts ir tikai vadītāja kabinets;
  • strādnieku galdi ir izvietoti salās vai rindās - atkarībā no interjera un brīvās vietas;
  • galdi ir atdalīti ar vienkāršām koka (vai plastmasas) starpsienām vai vispār nav.

Tādējādi šie biroji parasti ir trokšņaini, un tas ir normāli.

Konferenču problēmas atklātā telpā

Efektīvai videokonferences organizēšanai birojā ir jābūt klusai un mierīgai videi, ko nav iespējams sasniegt atklātā telpā. Daži cilvēki pastāvīgi staigā, runā un novērš jūsu uzmanību. Tāpēc dažreiz ir grūti koncentrēties, sadzirdēt sarunu biedru vai sevi, koncentrēties uz apspriežamo tēmu.

Padomi šādai konferencei

Lai izvairītos vai novērstu minētās problēmas, jums jāievēro šādi padomi:

  • Izmantojiet izslēgšanas/ieslēgšanas funkciju. Tas var palīdzēt jūsu kolēģim no otras puses labāk nodot savu vēstījumu.
  • Izmantojiet austiņas. Austiņas un mikrofons, kas atrodas tuvāk mutei, atvieglo saziņu. Tas arī sniedz vairāk iespēju fona trokšņu slāpēšanai.
  • Ierakstiet un atšifrējiet savu zvanu. Pēc tam jūs pateiksieties sev, pārskatot un analizējot apspriestos punktus.

Lai nodrošinātu lielāku komfortu, jums būs jārūpējas par videokonferenču programmatūru, kas palīdzēs jums tikt galā ar atvērtā plānojuma biroja izaicinājumiem.

Videozvanu programmatūra ērtam darbam atklātā birojā

Atvērtai telpai izvēlieties videokonferenču programmatūru, kas var nodrošināt vislabāko saziņas pieredzi. Tas nozīmē problēmas ar tīmekļa kameru un skaņu. Ja papildināsiet austiņas ar fona trokšņu slāpēšanas programmu, otrai personai būs vairāk iespēju jūs dzirdēt.

Ja izmantojat tiešsaistes sapulces ar video, būtu prātīgi pievērst uzmanību arī vizuālajam fonam. Lai atrisinātu šo problēmu, meklējiet izplūšanas opciju vai atlasiet attēlu.

Atvērtā plānojuma biroji veicina personisku ideju apmaiņu un rosina atjautību. Taču, lai šādos apstākļos nodrošinātu vislabāko videozvanu pieredzi, rūpējieties par to, kādu aparatūru un programmatūru izmantojat. Ar tās pamata bezmaksas un uzlabotajām profesionālajām funkcijām lietotne iMind ir labākā iespēja jūsu atvērtai videi!

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles