Return to portrait mode to see the content
To main page
Sep 28, 2022·3 min reading

Ieslēdziet video efektīvai komandas Hangout sesijai

Videokonferences cilvēki izmanto dažādiem mērķiem, un viena no iekārojamākajām ir biznesa tikšanās. Taču dažādas diskusiju tēmas nosaka sanāksmju formātu. Dažreiz jūs domājat, ka jums nav jāiespējo tīmekļa kameras video. Bet mēs esam šeit, lai pierādītu pretējo.

Virtuālās komandas sadarbība
Sadarbība virtuālā komandā

Videokonferenču nozīme mūsdienu biznesā

Mūsdienu bizness prasa pastāvīgu saziņu, lai uzturētu darbplūsmu un uzlabotu to. Regulāri tiek rīkoti grupu videozvani vai individuālas tikšanās, lai vajadzības gadījumā aizstātu klātienes saziņu. Tie atvieglo ideju un failu kopīgošanu, ietaupa laiku un resursus, sniedz iespējas cilvēkiem ar invaliditāti un daudz ko citu. Visbeidzot, tie sniedz jums iespēju atrast profesionāļus visā pasaulē, lai visproduktīvāk vadītu jūsu biznesu.

Kas ir komandas sadarbība?

Komandas sadarbība nozīmē kopējo spēku koncentrēšanu uz līdera izvirzītā mērķa sasniegšanu. Virtuālās komandas sadarbība ir efektīva tikai tad, ja tā pievērš uzmanību regulārai attālinātai saziņai un uzdevumu sadalei. Turklāt, ja komandas sākotnēji nesadarbojās klātienē, tām būs grūti izveidot savienojumus labākam komandas darbam. Tomēr jūs varat novērst šo traucējumu, ja izmantojat dažus padomus. Viena no tām ir video ieslēgšana sapulču laikā.

Kāpēc ir svarīgi iekļaut savu videoklipu komandas darbā?

Kopīgiem videozvaniem ir jānodrošina vislabākā savstarpējā sapratne. Ieslēdzot tīmekļa kameru, jūs dodat saviem biedriem iespēju uztvert jūs kā cilvēku, nevis tikai kādu balsi no otras puses.

Ieguvumi no "video on" personai

Starp tīmekļa kameras ieslēgšanas priekšrocībām jūs atradīsiet:

  • radīt atvērta un uzmanīga cilvēka iespaidu;
  • skaidrāka informācijas sniegšana;
  • izrādot cieņu pret kolēģiem.

Šīs brilles ļoti uzlabo attieksmi pret tevi.

Ieguvumi no "video on" komandai

Hangout komandām ar video palīdzību:

  • veidot labāku saikni;
  • radīt draudzīgu atmosfēru;
  • uzlabot komandas veidošanu.

Ņemot vērā visas lietas, jūs iegūstat daudz labāku priekšstatu par komandas darbu nekā tad, ja neizmantojat video.

Kā video komunikācija ietekmē efektīvu komandas sadarbību?

Tiešsaistes sapulcēs tiek izmantots video, jo tie atdarina tiešo saziņu. Tad iedomājieties, ja jūsu biroja kolēģim galvā būtu melna soma. Dīvaini? Pilnīgi noteikti. Bet tas joprojām ir efektīvāks nekā kameras izslēgšana, jo jūs varēsit personīgi lasīt ķermeņa valodu.

Tas pats attiecas uz videozvaniem. Un jūsu komandas attieksme mainās atkarībā no tā, kā jūs izmantojat savu fotoattēlu: vai esat kopts, kas ir jūsu fonā, vai videoklips ir iekļauts.

Problēmas video komandas sanāksmes laikā

Programma iMind ļauj izbaudīt visas videokonferenču priekšrocības par saprātīgu cenu. Tas palīdz izvairīties no kļūmēm, bojājumiem, kļūdām un citām nepatikšanām. Novērsiet slikta savienojuma sekas, ierakstot sapulces un izmantojiet visas programmatūras iespējas.

Videokonferenču programmatūra var nodrošināt iespaidīgus jūsu darba rezultātus, ja šīs funkcijas izmantojat apzināti. Bet daudz kas ir atkarīgs no izvēlētās platformas. Izmantojiet labāko sadarbības video sapulces pieredzi ar iMind.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles