Return to portrait mode to see the content
To main page
Jūl 8, 2021·3 min reading

Videokonferenču ierakstīšana: 4 iemesli, kā ierakstīt sapulces tiešsaistē

Videokonferences ierakstīšana: 4 iemesli, kā ierakstīt sapulces tiešsaistē

Sazinieties video ar padoto, dodiet uzdevumus. Ir daudz uzdevumu, katram ir vēl 10 komentāri. Ir grūti to izdarīt pareizi. Pēc nedēļas jūs pārbaudāt ieviešanu - bet viss tiek darīts slikti un nepilnīgi. Izplatīta situācija? Lai tas nenotiktu, iesakām ierakstīt videokonferences .

Šis raksts ir paredzēts uzņēmējiem, kuri daudz sazinās, izmantojot video. Mēs apkopojām 5 padomus video sapulču ierakstīšanai : kādā situācijā un kāpēc to darīt.

Kāpēc ierakstīt videokonferenci?

Videokonferences ierakstīšana: 4 iemesli, lai ierakstītu sapulces tiešsaistē ➤ 2
Video sapulču ierakstu priekšrocības organizācijām un uzņēmumiem
  • Lai neko neaizmirstu

Tāpat kā iepriekš minētajā piemērā. Ierakstījis zvanu, kaut ko no tā var aizmirst tikai tad, ja ... aizmirsti ierakstīt zvanu :). Vai jūs dodat uzdevumus? Pārrunāt prasības ar klientu? Prāta vētra ar komandu? Pierakstiet to, lai neaizmirstu!

  • Izgatavot mācību materiālu iesācējiem

Īpaši piemērots augošiem un lieliem uzņēmumiem. Uzņemšana (darbinieka iepazīstināšana ar uzņēmuma kultūru un produktu) kļūs ātrāka, ja to neveiksit pilnībā personīgi, bet parādīsiet jaunpienācējam video, kā to jau dara vadošie uzņēmumi .

Ja nevēlaties vai nevarat uzņemt lielu video, konferences ierakstīšana, kurā izpilddirektors vai nodaļas vadītājs uzrunā jaunpienācēju, ir lieliska iespēja ietaupīt laiku un informēt darbinieku. Atliek tikai atbildēt uz jautājumiem - un viss.

  • pārdot produktus...

Pārdošana, izmantojot video , uzņem apgriezienus, taču vēl nav kļuvusi par normu. Apsteidzieties līknē un ļaujiet konkurentiem jums sekot! Ierakstiet savas prezentācijas nākamajiem klientiem. Ierakstiet komunikāciju ar esošajiem – lai viņi kopā ar partneriem izskatītu un kopīgi pieņemtu lēmumus.

  • … vai kursi

Vai jūs mācāt cilvēkiem strādāt programmā, svešvalodā? Nosūtiet klientam videozvana ierakstu, lai viņš pats izpētītu materiālu

Vai jūs iesakāt pārcelties uz citu valsti? Klientu mijiedarbības ierakstīšana var ietaupīt jūsu uzņēmuma naudu. Varbūt jūs atvērsiet jaunu piedāvājumu klientiem!

Vai es varu ierakstīt konferenci bez interneta?

Situācija: noorganizējāt svarīgu video sapulci un sākāt ierakstīt, bet tad atnāca tas pats kaķis, kurš grauza vadus. Jūs esat palicis bez interneta.

Izmēģinājām Skype, Zoom, Whereby - tajos tiek pārtraukta videokonferences ierakstīšana. Cits cilvēks to var sākt no jauna, bet tad jums ir jāpielīmē vai jāskrien cauri dažādiem failiem. Un cik daudz laika pavadīs visi konferences dalībnieki, meklējot, kam ir nodotas organizatora tiesības, un kur viņam tagad spiest “ierakstīt”? Pat ja ir 5 minūtes un jūs esat tikai seši, tā jau ir pusstunda.

Prāts atrada izeju no situācijas. Ja vadītājs pamet konferenci, viņš var atstāt ierakstu ieslēgtu.

Kā organizēt tiešsaistes konferences ierakstu?

Organizators var ierakstīt konferenci prātā. Vienkārši noklikšķiniet uz ierakstīšanas pogas - sarkanā apļa. Neaizmirstiet pajautāt sarunu biedriem, vai viņi ir pret to.

Ierakstīšana beigsies, kad visi dalībnieki pamet sapulci vai kad saimnieks to aptur, vēlreiz nospiežot ierakstīšanas pogu.

Izlasiet mūsu atbalsta vietni, lai uzzinātu, kā lejupielādēt ierakstu un kā to skatīties .

Videokonferences ierakstīšana īsumā: kas, kāpēc un priekš kam?

Ierakstiet sanāksmes, lai neviens neko neaizmirstu un lai ietaupītu savu darbinieku laiku un resursus. Un tomēr videokonferences ierakstīšana tiešsaistē paaugstinās jūsu pārdošanas apjomus jaunā līmenī un padarīs mācīšanos vieglāku un patīkamāku.

Serviss Mind piedāvā sapulču ierakstīšanu, kas neapstājas, ja organizatoram ir problēmas ar internetu vai datoru.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles