Return to portrait mode to see the content
To main page
Sep 26, 2022·3 min reading

Videokonference psihologiem

Videokonferences ir daudzpusīgs rīks daudziem mērķiem. Daudzi uzņēmumi tos izmanto apmācībai, vadībai un mārketingam, taču tas nav vienīgais veids, kā tie tiek izmantoti. Veselības aprūpe ir atklājusi savas priekšrocības videokonferenču programmatūras izmantošanā, un šajā rakstā mēs apspriedīsim tās izmantošanu psiholoģijā.

Videokonference
Videokonferences priekšrocības palielina psihologu ārstēšanas efektivitāti

Kas ir videokonference un kāpēc tā mūsdienās ir tik populāra?

Tiešsaistes sapulces ir regulāri vai vienreizēji pasākumi, ko cilvēki rīko, lai kaut ko sazinātu. Šim attālās saziņas risinājumam ir daudzas funkcijas, kas atvieglo tā lietošanu daudzās jomās. Varat tos izmantot, lai pavadītu brīvo laiku, uzturētu kontaktus ar ģimeni un draugiem un vadītu savu biznesu. Turklāt šis formāts ietaupa laiku un pūles ceļošanai un organizēšanai, kā arī veicina drošu datu apmaiņu. Tāpēc video konferences ir tik populāras.

Kas ir tiešsaistes videoterapija?

Videoterapija ir prakse, kas parādījās neilgi pēc tam, kad Hangout sesijas kļuva plaši izplatītas. Tas ir efektīvs ērtai un drošai saziņai starp ārstu un pacientu, un, izmantojot tādas pamata ierīces kā tīmekļa kamera un mikrofons, varat aprakstīt un parādīt problēmu, kas jūs traucē. Psiholoģijas jomā ad hoc testi un ideju apmaiņa ir daudz vienkāršāki, pateicoties tādām funkcijām kā ekrāna koplietošana un interaktīvā tāfele.

Kad ir labākais laiks tiešsaistes terapijas izmantošanai?

Neskatoties uz to, ka video tērzēšanas terapija ir universāla, tās izmantošanai joprojām ir zināmi ierobežojumi. Labākā videokonferenču terapija ir piemērota:

  • trauma ir pēceksperimenta efekts;
  • trauksme - nespēja justies ērti;
  • stress - ilgstošs vai vienreizējs, ko izraisa spēcīgas sajūtas;
  • depresija un hroniska noguruma sindroms;
  • ēšanas traucējumi;
  • attiecību problēmas;
  • koučinga sesijas.

Šīs problēmas prasa sarunu, lai noteiktu cēloņus un tos novērstu. Palielinot komfortu un privātumu, pacienti, visticamāk, atveras psihologiem.

Tiešsaistes videoterapijas priekšrocības

Psihologu veiktajai video apstrādei ir vairākas priekšrocības, kas ļauj sasniegt iespaidīgākus rezultātus:

  • paaugstināts komforts - tā kā viss notiek attālināti, pacientam nav nepieciešams atkārtoti apmeklēt stresu un pierast pie jauna kabineta;
  • ideāli piemērots fiziski invalīdiem – atšķirībā no attālinātās terapijas pārcelšanās uz ārsta kabinetu vienmēr ir apgrūtinājums;
  • mazāk prasīgas veselības aprūpes izmaksas – samazinātas nomas un uzturēšanas cenas padara pakalpojumus pieejamākus;
  • vairāk uz pacientu vērstas pieejas - tikai jūs un jūsu pacients esat uz līnijas, nekas netraucē jums abiem;
  • pielāgošanās saspringtajam grafikam – videoterapija nodrošina lielāku elastību.

Varat atrast vairāk videokonferences priekšrocību savam gadījumam.

Kā videokonferences palīdz psihologiem?

Gan privātpraksei, gan medicīnas uzņēmumiem, kas vada savu biznesu, videokonference piedāvā vēl vairākas terapijas organizācijas racionalizācijas iespējas. Sesijas, analīze, ierakstīšana, grāmatvedība un daudzi citi jautājumi ir vieglāk risināmi noteiktās platformās. Tas ievērojami ietaupa laiku automatizācijas un resursu taupīšanas dēļ, kas ir svarīgi jebkuram ārstam.

Ja esat psihologs vai medicīnas organizācijas īpašnieks, kas specializējas šajā tēmā, pievērsiet uzmanību tiešsaistes terapijas iespējām. Apsveriet iMind lietotni kā opciju un bez maksas izmēģiniet pamatfunkcijas, lai uzzinātu vairāk par šī rīka iespējām. Protams, jūs atradīsit savu iecienītāko priekšrocību.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles