Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 27, 2021·3 min reading

Videokonference tiešsaistē no jebkuras iMind ierīces

Videokonference tiešsaistē no jebkuras ierīces programmā iMind

Vai vēlaties zvanīt kolēģim 1 reizi, nevis 100 ziņojumus? Tiešsaistes video konferences ir jūsu palīgs. To ir viegli organizēt pats: reģistrējiet profilu , izveidojiet sapulču telpu savā personīgajā kontā un nosūtiet saiti uz to saviem kolēģiem. Būs videozvans.

iMind ir tikai 2 prasības: jums ir jābūt interneta savienojumam un ierīcei, kas ar to var izveidot savienojumu. Tālrunis, klēpjdators, dators, planšetdators… Izmantojiet jebkuru ierīci ar ekrānu, skaļruni, mikrofonu un internetu tiešsaistes video konferencēm. Nav svarīga arī operētājsistēma: Windows, Mac, iOS, Android, Linux - iMind darbojas visur, kur darbojas mūsdienu pārlūkprogrammas.

Vai man ir jālejupielādē programma, lai organizētu tiešsaistes video konferences ?

Mēs nerakstījām, ka jums ir nepieciešams lejupielādēt aplikāciju, nevis tāpēc, ka esam aizmirsuši - tas tiešām nav nepieciešams iMind video saziņai. Bez papildu lejupielādes vai instalēšanas! Zvaniet, izmantojot pārlūkprogrammu.

Pārslēdziet dalībniekus savā tālrunī, noklikšķinot uz tiem. Pārvietojieties starp skatiem, velkot ekrānu. Kā eposos: ja dodaties pa labi, jūs atradīsit teksta tērzēšanu, ja pa kreisi - dalībnieku mozaīku, ja paliksit centrā, jūs redzēsit sevi un aktīvo runātāju.

Tomēr varat lejupielādēt lietotni: dažiem ir ērtāk, ja pa rokai ir palaišanas ikona, nekā katru reizi atvērt vietni. Tas darbojas tāpat kā pārlūkprogrammas versija.

Kā iekļūt video konferencē, izmantojot saiti?

Pieņemsim, ka jūsu rokas ir pilnas vai jūs steidzaties: gatavojat, tīrāt, iekarojat Everestu vai vienkārši skrienat uz darbu lietū ar koferi. Un tad nāk uzaicinājums uz videozvanu. Ko darīt? Vienkārši noklikšķiniet uz saites !

Jā, tas ir tas pats 1 klikšķis. Sekojiet uzaicinājuma saitei un esat konferencē! "Uzgaidāmās telpas" funkcija pasargās no nelūgtiem viesiem.

Kāpēc man ir noderīgi reģistrēties iMind?

Tas nav nepieciešams sarunai, taču reģistrētajiem lietotājiem ir vairāk iespēju:

  • Ierakstiet tikšanās

Bez reģistrācijas konferences ierakstu nevar saistīt ar tā autoru.

  • Iestatiet nosaukumu

Jums nav jāievada vārds pirms katras tikšanās. Tas tiks automātiski aizpildīts no jūsu profila. Nereģistrējoties vai nu iegūsi nejauša dzīvnieka vārdu, vai arī būs jāraksta savs, ieejot konferencē.

  • Ieliec iemiesojumu

Bez reģistrācijas jūsu iemiesojums būs 2 jūsu vārda burti. Piemēram, ja jūs uzrakstījāt Bonds, iemiesojums būs B, un, ja Džeimss Bonds - JB.

  • Izveidojiet savas konferences

Lai organizētu konferenci, ir jāreģistrējas. Tātad jūs automātiski izveidosit savienojumu ar bezmaksas tarifu plānu. Numurā ir 1 bezmaksas istaba. Organizē tajā konferences un ieraksti tās!

Lejupielādējiet darbvirsmas lietojumprogrammu

Piespraudiet lietojumprogrammu uzdevumjoslai, lai ērti pievienotos video konferencei. 1 klikšķis - un jūs esat iMind! Saites operētājsistēmai macOS un Windows .

Kā izvēlēties pareizo programmu un aprēķināt sapulces efektivitāti tiešsaistē, izlasiet instrukcijas .

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles