Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 23, 2022·4 min reading

Idejas virtuālām vasaras ballītēm attālinātām komandām

Šodien mēs aktīvi izmantojam attālināto saziņu darbam. Cilvēki bieži izmanto video konferences tikšanās ar attālinātām komandām, vebināriem, apmācībām utt. Taču ir jābūt iespējai arī atpūsties, un virtuāla ballīte ir ideāls risinājums tiem, kas strādā pilnīgi attālināti.

Ideja vasaras korporatīvajai ballītei

Kas ir virtuālā ballīte?

Virtuālā ballīte ir neformāls pasākums, kas ietver jautrību un organizēšanu tiešsaistē. Ikviens var rīkot virtuālu ballīti, tāpēc tās ir kļuvušas par ierastu skatu ģimenēm, draugiem un uzņēmumiem. Kas attiecas uz uzņēmumiem, viņi komandas veidošanai izmanto neformālu tiešsaistes tikšanos iespējas.

Kā noorganizēt virtuālu ballīti attālinātai komandai?

Virtuālās ballītes organizēšana nav grūta, taču labāk ir ņemt vērā dažus punktus, lai to atvieglotu. Lai nodrošinātu vislabāko rezultātu, veiciet šīs darbības:

  1. Padomājiet par to, ko vēlaties uzaicināt. Jautājiet, vai cilvēkiem ir iespēja izveidot savienojumu un apstiprināt uzaicinājumu sarakstu.
  2. Apsveriet dažas korporatīvās vasaras ballīšu idejas. Izmantojiet populāras idejas, piemēram, virtuālo pludmales ballīšu idejas, vai izveidojiet savas, pamatojoties uz savas komandas specifiku.
  3. Pārlūkojiet tiešsaistes sapulču lietotnes. Izmantojot iMind platformu, nav par ko uztraukties, jo tā nodrošina uzticamu un kvalitatīvu saziņu.
  4. Nosūtiet uzaicinājuma vēstules. Padariet tos radošus un intriģējošus, lai piesaistītu viesu uzmanību.
  5. Nodrošiniet cilvēkus ar nepieciešamajiem jebkuras ballītes elementiem – ēdienu un dzērieniem. Daudz patīkamāk ir justies kā viesim, ja nav viss jāpērk par saviem līdzekļiem.
  6. Izveidojiet vasaras virtuālās ballītes plānu. Iesakiet dažas spēles, diskusijas vai citas aktivitātes, kas ir jautras un patīkamas ikvienam iesaistītajam. Jūtieties brīvi jautājiet viņiem, kas viņiem patīk visvairāk.

Organizējot ballīti, pirmā lieta, kam jāpievērš uzmanība, ir cilvēki, kurus uzaicināt. Pajautājiet viņu viedokli, iespējams, uzaiciniet kādu piedalīties organizēšanas procesā un dariet visu iespējamo tās komandas labā, kuras saimnieks esat.

Idejas virtuālām vasaras ballītēm

Vasaras ballīšu idejas darbiniekiem ietver daudz zinātkāres un priecīgu lietu. Starp visizplatītākajiem:

  • spēļu vakars ir veca klasika, ērta gandrīz jebkuram svētku pasākumam;
  • Virtuālā kazino nakts – izmantojiet savu iztēli, lai radītu īpašu atmosfēru, izmantojot video un skaņas rīkus;
  • sezonas vīna degustācija - dodiet cilvēkiem dzērienus un izmantojiet iespēju uzzināt vairāk par vīna dzeršanas kultūru (vai uzaiciniet ekspertu);
  • kokteiļu meistarklase – kamēr ir daudz iespēju iedzert, pārvērt to par jautru mācību pieredzi;
  • pārspēj virtuālo bumbu – izaicini savu komandas darbu un parādi visaugstākos rezultātus.

Izmantojiet interaktīvas vai sarunvalodas idejas atkarībā no jūsu komandas vēlmēm un dalībniekiem. Tēmu ideju izmantošana komandām ir vienkāršākais veids, kā atrast risinājumu, taču, ja jums ir kaut kas unikāls, ko piedāvāt, uz priekšu!

Virtuālās ballītes padomi

Mēs uzsveram, kāpēc dažus punktus labāk ņemt vērā. Lai organizācija būtu labāka, jums vajadzētu:

  • izveidot viesu sarakstu - saturs sākas ar auditoriju, tāpēc ir svarīgi zināt, kas un cik cilvēku būs klāt;
  • jautras tēmas izvēle – tas nav nepieciešams, taču tas palīdzēs radīt jautru atmosfēru un intrigu jau pirms pasākuma sākuma;
  • izsūtīt pakas - parādīt, ka cilvēku klātbūtne ir novērtēta;
  • dāviniet uzņēmuma balvas - izmantojiet iespēju apbalvot cilvēkus un dot viņiem apstiprinājumu un priecīgas atmiņas.

Komandas veidošanas aktivitātes ir efektīvas, ja tās palielina motivāciju un parāda, ka komandas vadītājs un uzņēmums novērtē laiku un pūles, ko cilvēki iegulda savā darbā. Tāpēc paturiet to prātā, organizējot kaut ko savai biznesa komandai.

Darbplūsmas uzlabošana

Foršas ballītes attālām komandām palīdz uzlabot darbplūsmu. Izmantojiet komandas veidošanas sesijas, lai neiebruktu cilvēku dzīvēs, bet lai pateiktos viņiem par ieguldīto laiku. Cilvēkiem ir sava dzīve, personīgās problēmas un rutīnas, kas viņus noslogo, tomēr viņi lielāko daļu laika pavada darbā. Līdz ar to viņu vēlme justies novērtētiem un redzamiem.

Šāda pasākuma organizēšana ļauj viņiem atpūsties, izelpot un uz brīdi apturēt visas aktuālās lietas. Darbojas kā lādētājs. Un ar pareizu organizāciju tas padara komandu vēl vairāk koncentrēties savam darbam. Strādāt vienmēr ir patīkamāk, ja saproti, ka tavas pūles ir vērtīgas komandas darbā. Un jo vairāk jums patīk darbplūsma, jo vairāk vēlaties strādāt labāk.

Komandas saliedēšanas pasākumu organizēšana ietver radošu ideju ģenerēšanu, naudas tērēšanu, aprīkojuma izmantošanu un cilvēku interešu rūpīgu izvērtēšanu. Tas nedarbosies, ja jūsu komandai tēma šķiet neērta, tāpēc klausieties viņu viedokli un apsveriet viņu ieteikumus. Izmantojiet lietotni iMind, lai organizētu savu vasaras ballīti, un viss ritēs gludi.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles