Return to portrait mode to see the content
To main page
Вер 21, 2022·3 min reading

5 способів, якими людські ресурси можуть отримати вигоду з відеозустріч

Онлайн-зустрічі з відео популярні сьогодні для покращення бізнесу. Компанії використовують їх для організації команди, постановки завдань, обговорення проектів та щорічних зборів. Тож використання технології відеоконференцзв'язку для пошуку та найму нових співробітників не є несподіванкою.

Відеоконференція з людських ресурсів

Що таке відеозустріч?

Відеозбори — це частина концепції веб-конференцій, яка дозволяє віддалено спілкуватися та обмінюватися файлами. Залежно від потреб ви можете використовувати його з веб-камерою або тільки зі звуком. В результаті ви можете отримати вигоду від використання цієї технології для бізнесу, оскільки вона полегшує процес прийняття рішень і, таким чином, підвищує продуктивність.

Використання відеозустріч для управління персоналом

Серед інших варіантів використання у бізнесі відеозустріч також є ефективним інструментом управління людськими ресурсами. Люди можуть використовувати їх на будь-якому етапі найму та економити час. Ви можете зробити співбесіду тет-а-тет або запросити кількох кандидатів на обговорення. Заповнення бланків, консультації та інші аспекти стають набагато простішими завдяки відеозустрічам.

Переваги для HR

Щоб визначити найбільш значущі переваги використання відео щодо людських ресурсів, підкреслимо:

  • економія часу та коштів – передусім – підключіться та почніть співбесіду з найменшою кількістю організаційних питань;
  • гнучкість – завдяки мультиапаратності та простоті організації у вас більше можливостей для продуктивної зустрічі;
  • скоротити витрати на відрядження - може бути корисним, якщо ви збираєте багатонаціональну команду;
  • підвищена ефективність - ви отримуєте кінцевий результат швидше та рівніше.

Давайте заглибимося в можливості конкретніше, щоб описати користь відеоконференцій для цієї сфери.

Переваги використання відеоконференцій для керування персоналом

Вибираючи формат майбутнього інтерв'ю, зверніть увагу на такі аспекти:

  • оскільки у вас немає прив'язки до місця, ви маєте більший резерв талантів для пошуку;
  • спілкування на ходу допомагає вам бути продуктивнішим;
  • використання відеоінтерв'ю є гнучким з погляду часу та ресурсів;
  • ви можете обмінюватися інформацією миттєво та безпечно за допомогою можливостей обміну файлами та спільного використання екрана;
  • адаптація та навчання співробітників значно спрощується завдяки функціональним можливостям програмного забезпечення для відеоконференцій.

Залежно від програмного забезпечення, ви можете отримати ще більше шансів поліпшити процес найму. З цієї точки зору iMind – одна з найкращих платформ для спрощення організації та проведення зустрічей.

Програмне забезпечення для відеоконференцій для ефективного керування персоналом

Для кадрового відділу відео — один із способів познайомитись із майбутніми колегами. Таким чином, одним із найважливіших аспектів є можливості відео. Програма iMind надає безліч функцій для продуктивної візуальної підтримки. Те саме і з якістю звуку. Придушення фонового шуму повинно полегшити спілкування на ходу обох сторін. Щоб бути впевненим у тому, яке програмне забезпечення використовувати, розгляньте можливості безкоштовного використання, перш ніж з'ясовувати, чи додаток відповідає вашим вимогам.

Відділи кадрів мають дізнатися якнайбільше про кандидатів за найменший час. Відеозустрічі допомагають покращити процес найму. Вони забезпечують найкращі умови для спілкування, тестування та навчання. Спробуйте функції iMind та отримайте максимум у найкоротші терміни.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles