Return to portrait mode to see the content
To main page
Лип 28, 2022·4 min reading

Малюнки для віддаленого тимбілдингу

Закони Covid були застосовані до формування команд та віддаленої командної роботи. Це означає, що більша частина спілкування, як і раніше, відбуватиметься в режимі онлайн за допомогою віртуальних зустрічей, а традиційне тімбілдінг і, як наслідок, ділова активність знову будуть відкладені на невизначений термін.

Але ми розуміємо, що зараз важливо зібрати та мотивувати команду, щоб вона працювала ефективно. Щоб ви могли провести успішний і захоплюючий тимбілдинг навіть у віддаленій обстановці, ми пропонуємо вам невелику добірку онлайн-вправ з малювання та віртуальних ігор з малювання.

Малюнки для віддаленого тимбілдингу

Чому важливо розвивати тімбілдінг?

Командотворчі заходи заохочують співпрацю учасників, підтримку та довіру до компанії. Формування команд може здійснюватися за допомогою різних моделей, кожна з яких має унікальні характеристики та цілі.

Давайте спочатку обговоримо, коли дуже важливо планувати тімбілдінг, особливо віддалений тімбілдінг за допомогою віртуальних зустрічей. Найчастіші труднощі, з якими вирішує командна технологія для віддалених співробітників, такі:

  • розлад спілкування;
  • нестача віри;
  • відсутність командної роботи;
  • приниження важливості роботи колег;
  • "перенесення" відповідальності за результат на когось іншого.

Керівник групи вже стривожений, коли є хоча б один із цих «симптомів». Ці недоліки часто можуть бути легко та безболісно виправлені, якщо вони вчасно виявлені.

Як ви можете покращити роботу своєї команди?

Які стратегії найкраще підходять для онлайн-вправ щодо побудови команди? Спочатку визначтеся зі своїми цілями та завданнями. Наприклад, ви можете захотіти розвинути свої навички управління проектами чи ведення переговорів. Ваші спільні зусилля повинні привести до результатів, які допоможуть вам досягти ваших цілей та принести користь як спільноті в цілому, так і кожному окремому члену.

При плануванні тренування враховуйте час, який ви готові витратити на кожну вправу. Вправи, що вимагають групового вирішення проблем, вимагатимуть більш тривалих дій, ніж короткі криголамки.

Крім того, пам'ятайте про культурні норми, яких повинні дотримуватись учасники та люди. Для інтровертів висловлювання під час групових розмов може бути складнішим.

Концепція малювання в команді

Арт-терапія неодноразово доводила свою ефективність у знятті стресу, вираженні емоцій, покращенні настрою. Не завжди можна малювати фарбами або олівцями, але ця альтернатива доступна в Інтернеті, де набір інструментів набагато більше і включає пісок, вогонь, пікселі, геометричні форми та частини рослин. Усі створені вами витвори мистецтва можна завантажити на свій комп'ютер або поділитися ними з друзями у соціальних мережах.

Які ігри для скетчингу підходять?

Якщо ви не знаєте, як зробити онлайн-зустріч приємнішими та сприяти командній роботі серед колег, спробуйте віртуальні командні замальовки.

Doodle гра

Ця весела гра заохочує діалог, командну роботу та оригінальне мислення. Коли ви використовуєте програмне забезпечення для конференцій, таке як безкоштовна програма для спілкування iMind, яка дозволяє командам розділятися на віртуальні кімнати, це чудово працює.

Намалюй бойову команду, малюй гру

Розважальне заняття, яке дозволяє командам грати разом з відривом, називається Draw Battle. У цю гру потрібно грати двома командами, у кожній з яких має бути не менше двох гравців. Потім витягується те саме слово, і дві команди починають його відгадувати. Інші гравці повинні вгадати ім'я слідом за гравцем, який малює. Інші учасники можуть ввести свої найкращі припущення, і додаток вкаже, чи були вони правильними чи ні. Бонусні очки нараховуються команді, яка може прогнозувати швидше.

Бачиш, що я маю на увазі?

Настільна гра для необмежених веселощів, винахідлива, забавна і захоплююча. У цій ситуації вам доведеться поборотися за звання короля Мема. Гравці повинні створювати найсмішніші меми, зіставляючи карти з відомими мемами з Інтернету з веселими текстами.

Онлайн-ілюстрація

Пишіть спеціальною ручкою у повітрі, а потім дивіться, як вона матеріалізується на екрані вашого пристрою! Для цього достатньо встановити програму на свій смартфон чи планшет. Наведіть камеру вашого пристрою на рисувальника, і його створення з'явиться на вашому екрані. Використовуючи ці зображення-пропозиції, ваша команда має вгадати слово.

Що мені потрібно мати, щоб грати?

Для гри в малювання з віддаленою командою не так багато витратних матеріалів. Тим не менш, є ще деякі речі, які можуть бути корисними. Нижче наведено список.

Спільне використання дисплея

Щоб поділитися своєю фотографією або ще чимось, що вимагають правила гри, з іншими членами команди, вам знадобляться певні функції у вашому сервісі відеоконференцій.

Біла дошка

Якщо ви хочете, щоб команда вгадувала, що малюєте або пишете, вам знадобиться біла дошка. В Інтернеті є багато сайтів, які пропонують це. Тож підготуйте його заздалегідь.

Стаціонарний

Навіть якщо ви створюєте та граєте онлайн, вам все одно можуть знадобитися папір та ручка, щоб робити нотатки або накидати картини.

Онлайн ігрова платформа

Всі ігрові сервіси, які ви збираєтеся використовувати, повинні бути підготовлені заздалегідь, тому поділіться посиланнями на свою команду.

Ви можете підтримувати зв'язок між своїми співробітниками на постійно роздробленому робочому місці за допомогою віртуальних командних зустрічей.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles