Return to portrait mode to see the content
To main page
Трав 30, 2022·4 min reading

Захоплюючі відеодзвінки, щоб грати з вашою командою

Робочий процес – досить напружена річ. Але є практика тимбілдингу, щоб було приємніше. Це допомагає показати, що робота людей цінується та цінна для керівника групи та компанії. Але щоб бути ефективними, стратегії побудови команди повинні включати веселі заняття, які роблять команду щасливішими.

Відеодзвінки в іграх

Що таке тімбілдінг?

Тімбілдінг - це практика, що включає заходи, на яких члени однієї команди весело проводять час разом. Вони можуть спілкуватися на неділові теми, грати в ігри чи разом відпочивати. Таке спілкування особливо важливе для віддалених команд.

Ви можете організовувати тімбілдінги, коли збираєтесь десь разом або у віддаленому форматі, використовуючи можливості онлайн-зустріч. Віртуальні командні зустрічі для тимбілдингу мають свої плюси та мінуси, але використання обладнання може нівелювати більшість мінусів онлайн-формату.

Важливість неформальних зустрічей

Іноді людям слід влаштовувати неформальні заходи зі своїми товаришами за командою. Це необхідно для психологічного клімату в колективі та підвищення результатів майбутньої роботи. Коли люди збираються разом зі своїми колегами для тимбілдингу, вони опиняються у контексті, який пропонує більше можливостей виявити себе.

Наприклад, коли люди разом грають у ігри, вони відчувають азарт і прагнення перемоги. Сильні почуття роблять людей більш щирими і показують їхній характер, що допомагає товаришам по команді краще розуміти один одного та швидше знаходити спільну мову. Таким чином, ідеї відеоконференцій допомагають покращити відносини всередині колективу та призвести до більш продуктивної роботи над майбутніми завданнями.

З психологічного погляду веселі заняття працюють як перезаряджання. Люди використовують свій час не для того, щоб відчувати напругу та стрес, а для того, щоб розслабитися та провести час разом із задоволенням. Добре організований захід змушує співробітників відчувати схвалення своїх керівників. І якщо люди усвідомлюють, що їхні начальники звертають увагу і цінують їхні зусилля та роботу, це змушує всіх почуватися корисними. Таким чином, ігрові відеодзвінки та інші заходи щодо створення команди підвищують мотивацію.

Ідеї для занять під час відеодзвінків

Ви знайдете багато кумедних речей, які можна зробити під час відеодзвінка, якщо ви будете шукати його. Але якщо нічого не підходить, то завжди є варіант ігор для відеоконференцій. Більшість із них старі як золото, тому ваші товариші за командою, мабуть, будуть із ними знайомі. Ігри, в які можна грати під час відеодзвінка, можуть включати:

  • вгадайте хто - неважливо дистанційно або на місці, це завжди смішно;
  • ніколи я ніколи... — існує у варіаціях для тверезих та алкогольних вечірок, тож подумайте, що краще для вашого випадку;
  • шаради – використовуйте шанс кинути виклик своїй командній роботі, але у кумедному контексті;
  • пояснити слово (псевдонім) завжди зручний варіант на вибір, який можна модифікувати за допомогою вашої професійної термінології;
  • показати слово - варіант шаради;
  • вгадай пісню — дізнайся більше про музичні уподобання товаришів за командою та покажи свої;
  • битва під фонограму - змагайтеся у харизмі, творчості, акторській майстерності та пародійності;
  • онлайн тімбілдінг бінго - дізнайся більше цікавих фактів про людей.

Будь-який з цих або інших на ваш смак може принести велику користь, щоб дізнатися більше один про одного. Будьте винахідливішими, якщо хочете, і модифікуйте будь-яку гру, яка вам подобається найбільше. Він розфарбує стару класику новими фарбами та освіжить ваше уявлення про тімбілдінг.

Як веселі ігри впливають на стосунки у віддалених командах?

Чим більше ваша неформальна відеоконференція вимагає пошуку інформації про членів вашої команди – тим краще ви розумієте життя людей. Чим більше він залучає вас до взаємодії, тим краще стають ваші комунікативні навички. Виберіть будь-яку діяльність, яка буде відповідати наступним критеріям:

  • Має відношення до вашого поточного завдання щодо створення команди. Ви всі повинні дізнатися більше про життя одне одного? Чи краще тренувати навички спілкування у команді? Визначте мову і дотримуйтесь її.
  • Більшість членів вашої команди ця ідея подобається. Якщо ви обрали якусь діяльність, але ваша команда вважає це марною тратою часу, це не дасть жодного результату.
  • Кожному надається необхідне обладнання для участі (якщо воно потрібне). Більшість ігор не вимагають подібних речей, але якщо ви знайшли щось особливе, подбайте про те, щоб усі мали необхідні предмети.

Якщо вибране вами заняття відповідає всім перерахованим вище критеріям, воно, швидше за все, різко підвищить продуктивність вашої командної роботи. У будь-якому випадку, навіть якщо ви пропустили основне завдання, яке потрібно виконати, перше, що вам потрібно, це забезпечити радісне проведення часу позитивними емоціями та щасливими спогадами.

Сесії тімбілдінга та інші неформальні заходи корисні для робочого процесу. Вони дозволяють дізнаватись нову інформацію про ваше оточення, заводити друзів, будувати міцніші стосунки та встановлювати взаєморозуміння.

Зрештою, неформальні заходи — це можливість для всіх розслабитися та відволіктися від проблем та питань, які турбують нас усюди. Використовуючи iMind, ви можете забезпечити найкращу якість зв'язку для конференцій вашої команди і насолоджуватися процесом без перерв.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles