Return to portrait mode to see the content
To main page
Трав 24, 2022·3 min reading

Як відеочат може допомогти вашому бізнесу та клієнтам?

Використовуючи різні засоби, щоби змусити бізнес працювати, люди масово використовують технології. Віддалена робота набула широкого поширення після того, як у світі вразила пандемія, але працює вона не лише на внутрішню організацію. Підтримка клієнтів також розвивається, і зараз такі речі, як підтримка відеочату, стали звичайним явищем.

Обслуговування клієнтів у відеочаті

Особливості сучасного онлайн-спілкування

Сьогодні ми використовуємо інструменти для онлайн-спілкування частіше, ніж будь-коли раніше. Обмін миттєвими повідомленнями через програми, програмне забезпечення відеоконференцій та інші засоби дає безліч переваг. Це допомагає економити час і гроші на подорожах, пошуку, прийнятті рішень, обговоренні тощо. А завдяки сучасному способу життя люди використовують цю можливість, щоб зробити спілкування ще ефективнішим.

Особливим моментом є зміна балансу між використанням звукових та відеоканалів. Все частіше наші партнери, колеги та клієнти вимагають використовувати лише відео замість звукової комунікації. Це дозволяє більш продуктивно спілкуватися та економити час. Ось чому телефонні дзвінки для підтримки клієнтів та інших потреб не зручніші.

Що таке відеочат?

Відеочат дуже схожий на відеоконференцію. Основна відмінність полягає в тому, що під відеоконференцією може матися на увазі онлайн-зустріч, вебінар, відеодзвінок і т. д. Під відеочатом розуміється особисте спілкування між двома людьми. Саме тому часто використовується термін «відеотелефонія».

Як компанії використовують відеочат для бізнесу?

Люди часто використовують відеочати для спілкування з друзями або членами сім'ї, але сьогодні бізнес-програми для відеочатів привертають більше уваги. Це дозволяє людям швидко підключатися, обговорювати поточні питання та прискорювати прийняття рішень. У маркетингу та партнерстві час має вирішальне значення, тому люди використовують усі можливості, щоб його заощадити.

Здається, що онлайн-зустріч служать тому ж, але це неправильно. Онлайн-зустрічі більше підходять для ділових зустрічей, щоб обговорити кілька питань одночасно: робота над проектом, огляд тижня, проведення презентації тощо. Водночас бізнес-відеочат може прискорити вирішення термінових питань, які потрібно вирішувати негайно. Саме тому таке широке використання послуг відеочату для клієнтів.

Відеочат для підтримки клієнтів

Використовуючи можливість зв'язатися зі службою підтримки через відео, клієнти можуть чітко пояснити та показати, що їх непокоїть. Очевидно, що це різко збільшує результат роботи, тому компанія може надавати своїм клієнтам якісніші продукти та послуги.

Економія часу відкриває більше можливостей для кількості клієнтів, що обслуговуються. Але щоб забезпечити найкраще психологічне середовище для співробітників служби підтримки клієнтів, краще найняти більше працівників для цієї роботи. Таким чином, послуги онлайн-відеочата підвищують продуктивність та заощаджують розумний баланс.

Переваги відеочату для бізнесу та клієнтів

Що стосується всього переліченого вище, то до списку переваг входять:

  • прискорення роботи служби підтримки;
  • зробити його продуктивнішим;
  • дозволяє заощадити час;
  • досягнення кращих результатів у покращенні продукту чи послуги компанії;
  • створення основи постійних клієнтів;
  • підвищення впізнаваності бренду.

Чим краще ви надаєте службу підтримки клієнтів, тим більше шансів на розвиток вашого бізнесу. А використання сучасного обладнання – ще один шанс використати.

Майбутнє відеочатів

Майбутнє сучасних технологій іноді здається туманним. Відеочати все ще перебувають у стадії розробки, але ми вважаємо, що вони будуть значно поширенішими, ніж зараз. Можливо, колись це буде єдиний спосіб зв'язатися зі службою підтримки. Крім того, за такого швидкого розвитку технологій віртуальної реальності вони, ймовірно, стануть ще одним засобом підтримки у далекому майбутньому.

Підтримка відеочату, безперечно, є одним із основних напрямків спілкування з клієнтами. Це швидко і приносить результат, тому його використання тільки зростатиме. Дослідіть програму iMind для цих та інших цілей і зробіть свій робочий процес ще більш плавним.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles