Return to portrait mode to see the content
To main page
Квіт 8, 2022·3 min reading

Як вибрати фон для відеозустрічі?

В даний час бізнес стикається з безліччю нових аспектів, до яких необхідно адаптуватись. Парадигма віддаленої роботи, що з'явилася в останні роки, створює нові правила ділового етикету. Він торкається особливого аспекту онлайн-нарад.

Що таке відеозустріч?

Відеоконференція або відеозустріч — це захід, організований за допомогою відповідного інструменту, який дозволяє використовувати відеодзвінки для віддалених групових зустрічей ділових та приватних осіб. Вони стали популярними для бізнесу після початку пандемії у 2020 році, коли весь світ був змушений працювати віддалено.

Головні правила відеозустріч

Як і живі зустрічі, відеозустріч мають свої правила. До основних із них належать:

  • пунктуальність - краще слідувати точному часу, вказаному в розкладі;
  • бути доглянутим - працюючи з дому, ви все одно повинні дотримуватись ділового або смарт-кежуального стилю;
  • відео — зробіть своє обличчя видимим, встановіть світло, щоб було зручно дивитися відео;
  • звук – перевірте гарнітуру перед входом до кімнати; вимикайте мікро, коли не розмовляєте;
  • фон - тримайте подробиці свого особистого життя подалі від сторонніх очей.

Ви можете додавати бали в залежності від вашої думки, але найбільш ефективно слідувати їм. Якщо цих правил не дотримуються, ви привертаєте надто багато уваги з негативної точки зору. В результаті, навіть якщо ти добрий фахівець, з тобою просто незручно працювати на нарадах, бо ти всім заважаєш.

Важливість та переваги фонів

Дехто думає, що неважливо, що відбувається у них за спиною під час відеодзвінка, і помиляються. Коли ви готуєте фон для відеозустріч, це показує вашу ввічливість та повагу до команди, яка присутня на конференції з вами.

Прибиратися щоразу не обов'язково, але можна вибрати картинку для відеофоні. Це заощаджує час і робить ваше відео більш обережним для інших. Втім, багато залежить від того, які фони для веб-камери ви виставите. У разі віддалених ділових зустрічей краще використовувати щось нудне, не перевантажене деталями.

Як вибрати фон для відеозустрічі?

Базові фони із сервісів

Яке б програмне забезпечення відеоконференцій ви не використовували, такі програми, як iMind, зазвичай надають користувачам базові безкоштовні фони для установки. Розмиття - найпростіший варіант. Ви також можете використовувати однотонні фони або прості фотографії із текстурами практично без деталей.

Де знайти фони користувача

Якщо ви бажаєте налаштувати свій фон для відеоконференцій, можна використовувати своє зображення. Насправді можна вибрати навіть у гугле, але якщо є якась тема, що цікавить, то можна пошукати добірки.

Враховуючи все сказане вище, можна резюмувати, що ви використовуєте фони для відеодзвінків для вираження своєї серйозності та поваги. Це можна порівняти з тим, як люди сприймають ваш зовнішній вигляд і стиль в офісі. Ось чому краще встановити своє тло з самого початку і більше не турбуватися про це.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles