Return to portrait mode to see the content
To main page
Квіт 18, 2022·3 min reading

Як вибрати безкоштовну послугу відеоконференцзв'язку?

Чим більше люди стикаються з обставинами, що заважають зустрічатися в реальності, тим більше вони віддають перевагу віртуальному простору для роботи та відпочинку. Онлайн-зустріч перетворилися на повноцінний різновид ділових зустрічей, тому людям тепер потрібен доступ до безкоштовних конференцій, щоб використовувати їх швидко та легко.

Значення відеоконференцій?

Відеоконференції важливі з трьох основних причин:

  1. По-перше, використання онлайн-спілкування дозволяє людям більш ефективно адаптуватися до всіх глобальних та індивідуальних перешкод. Це робить людей гнучкішими у питанні самоорганізації і, що ще важливіше, дає їм можливість заробляти у найменш сприятливому кліматі.
  2. По-друге, програмне забезпечення для відеоконференцій забезпечує швидкий та зручний обмін інформацією. Коли це ваша техніка, набагато простіше знайти якісь документи чи проекти. Також рідше виникає ситуація "я забув флешку".
  3. По-третє, вам потрібно менше часу та зусиль для організації онлайн-конференції. Вам не потрібно нікуди ходити, немає проблем із перемиканням проектора для презентації чи друку численних копій документа — все можна зробити віддалено в одному додатку.

Ці причини є спільними як приватних осіб, так компаній.

Найбільш популярні безкоштовні функції програмного забезпечення для конференц-зв'язку?

Коли ми вперше починаємо використовувати програми для нарад, ми не платимо за підписку або ліцензію миттєво. Тому спочатку пробуємо найнеобхідніші функції. Вони найбільш ефективні для всіх видів діяльності, які можна організувати онлайн, і до них належать:

  • спільне використання екрану;
  • командний чат;
  • обмін документами;
  • планування;
  • запис зустрічей;
  • підтримка мобільних, настільних та веб-версій.

Цими функціями ми користуємося особливо часто, і це стосується різних видів відеоконференцій для навчання, роботи або відпочинку.

Найкращі безкоштовні платформи для конференц-зв'язку: iMind, Skype, Zoom

Найкращі безкоштовні платформи для конференц-зв'язку

Найпопулярнішими платформами для відеоконференцій є Zoom та Skype. Їх прийнято вважати найкращими, оскільки вони поєднують усі необхідні функції при порівняно хорошому функціонуванні. Але є третя платформа, на яку варто звернути увагу - система iMind.

Почнемо з того, що існує величезна різниця між програмою iMind та іншими платформами для відеоконференцій щодо часу, доступного безкоштовно. Програма iMind дозволяє проводити конференції до 4 годин, тоді як інші програми підтримують 40-хвилинні сеанси.

Що стосується спільного використання екрану, то функція є на всіх трьох згаданих платформах. Але ніхто, крім iMind, не підтримує спільне використання кількох екранів до 12 екранів одночасно.

Записи, які можуть суттєво вплинути на процес роботи під час перегляду, можна робити без перерв, коли користувач, який записує, вимикається на деякий час. Вони зберігаються у хмарному сховищі iMind, звідки ви можете поділитись ними за потреби.

Інші функції цих трьох найбільш популярних програмних продуктів різняться, але ці ключові моменти роблять iMind кращим, ніж добре відомі продукти, які ми використовували раніше.

Підсумовуючи, перше, що ви повинні зробити, перш ніж вибрати найкращий софт, це визначити свої вимоги. Але якщо ви сумніваєтеся, які функції важливіші, вибирайте iMind – універсальний та сучасний.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles