Return to portrait mode to see the content
To main page
Трав 31, 2022·3 min reading

Як створити персональну онлайн-кімнату для нарад в iMind?

Сучасний бізнес потребує частого використання систем онлайн-нарад. Залежно від того, що ви оберете, можна використовувати різні функції. Але те, що стало спільним для більшості програм для відеоконференцій, це можливість створення переговорної кімнати. Ви можете поділитись їм зі своїми відвідувачами, коли вам потрібно провести ділову зустріч.

Як створити персональну онлайн-кімнату для нарад в iMind?

Що таке онлайн-кімната для нарад?

Кімната для нарад віртуальної команди — це віртуальний простір, де кілька людей можуть підключитися до онлайн-конференції. Індивідуальні кімнати допомагають зробити віддалене спілкування ще ефективнішим, оскільки вам не потрібно вводити код кімнати для зборів щоразу, коли ви хочете приєднатися до зборів. Підключитися найпростіше, додавши посилання в закладки, і iMind надає таку можливість своїм клієнтам.

Ми можемо легко проводити відеоконференції для будь-якого конкретного чи регулярного використання. Спрощений процес створення та безпечне підключення роблять роботу в команді ще більш продуктивною. Вам не потрібно турбуватися про те, що щось піде не так і до вас помилково приєднається незнайомець.

Як створити онлайн-кімнату в iMind?

Якщо ви запитуєте: «А як мені створити свою переговорну кімнату?», то в системі iMind це зробити досить просто. Вам потрібно виконати чотири кроки:

1. Увійдіть у систему. Це можливо через ваш браузер, так що вам навіть доведеться чекати установки. На головному екрані ви побачите кнопку Створити кімнату.

Як створити свою кімнату для нарад

2. Потім введіть ім'я, яке потрібно, щоб веб-адреса містила. Під час входу система показує, як це виглядає.

3. Коли закінчите введення, натисніть кнопку «Створити».

Як створити свою кімнату для нарад

4. Зрештою, скопіюйте посилання, щоб поділитися нею зі своїми товаришами за командою.

Як створити свою кімнату для нарад

Потім почніть конференцію та проведіть продуктивну зустріч.

Як можна використовувати онлайн-кімнату?

Всі зустрічі онлайн різноманітні за своїм призначенням, тому все залежить від того, як вам потрібно використовувати переговорні кімнати. Ви можете зробити кімнати онлайн для професійних цілей, наприклад, якщо ви є вчителем або керівником групи. Або також можна поділитись посиланням з вашими близькими та друзями. Тому вони завжди знають, як підтримувати зв'язок з вами.

Як можна брендувати свої кімнати?

Під час організації зустрічей з потенційними клієнтами, потенційними клієнтами чи діловими партнерами завжди краще використовувати брендинг. iMind дає можливість створити індивідуальну кімнату, що відповідає вашим побажанням чи вимогам. Ви можете брендувати свою кімнату у додатку iMind двома способами:

  • використовуйте унікальну URL - як показано вище, ви вводите все, що хочете, при створенні кімнати;
  • додайте певний фон – найкраще підійде логотип або комбінація кольорів, що домінують у вашому логотипі.

Щоб додати фони до переговорної та кімнати очікування, вам потрібно зайти в налаштування створеного вами та завантажити потрібні зображення.

Переваги використання персоналізованих онлайн-кімнат

Використання персоналізованих кімнат не впливає на якість відео та звуку. Це просто звертає увагу людей на те, з ким вони розмовляють. Цей ефект практично несвідомий, але те, що люди помічають і цінують щось гідне, просто відкладається в їхньому мозку досить надовго. Це перевага для спілкування з клієнтами та потенційними клієнтами та створює гарне враження на ваших партнерів. Таким чином, це змушує вас виглядати серйознішим в очах інших людей.

Використання відеоконференцій зараз є поширеною практикою, і додатки переважно різняться за назвами. Програма iMind пропонує ті ж можливості для проведення відеоконференцій, але з дещо іншої точки зору. Спробуйте використовувати його безкоштовно і ви зрозумієте, які невеликі, але значні можливості він дає для професійного використання. Тоді оберіть свій план і використовуйте його по максимуму!

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles