Return to portrait mode to see the content
To main page
Лип 15, 2021·4 min reading

Як отримувати відео відгуки покупців просто та безкоштовно?

Як отримувати відео відгуки покупців просто та безкоштовно?

У цій статті розповімо, як отримати відгуки та взяти інтерв'ю, яке розкриє вашу компанію з найкращого боку.

Позитивний відеовідгук про ваш продукт або послугу – один із найкращих способів повідомити потенційних клієнтів про якість вашої роботи. Згідно з дослідженням освітнього сайту Econsultancy , 63% клієнтів швидше зроблять покупку на сайті, на якому є відгуки користувачів.

Однак текстові відгуки легко накрутити, оскільки за ними не видно реальної людини. Відеовідгук показує реальну людину, і їм довіряють на 90% більше , ніж письмовим.

Отримання позитивного відеоогляду та відгуків

Як отримувати відео відгуки покупців просто та безкоштовно? ➤ 2

Коли попросити залишити відеовідгук?

Ваша робота з клієнтом добігла кінця: ви закрили угоду, продали товар або надали послугу. Ви бачите, що клієнт задоволений. Він щиро посміхається, дякує, і ви впевнені, що у нього залишився позитивний відгук. Наступний крок – розповісти про цей досвід світу, щоб якнайбільше людей дізналися, як круто з вами працювати!

Якщо ви працювали з клієнтом один на один, зателефонуйте або напишіть імейл. Попросіть клієнта залишити відгук. Не поспішайте його з відповіддю, але за кілька днів нагадайте. Якщо клієнт не має можливості це зробити – він скаже про це прямо.

Приклад: угода з нерухомості чи IT-аутсорсинг.

Якщо ви організовували захід, то взяти відгук "за гарячими слідами", поки емоції не вляглися - найкраща ідея. Це передасть щирість відвідувачів, а емоційне тло вплине на їхні слова про вас і зменшить шанс негативного відгуку.

Зразок після концерту у глядачів або після весілля у гостей.

Що питати для відкликання?

Більшість питань залежить від сфери діяльності, але є й загальні, які підійдуть під відгук у будь-якій ситуації.

ПОРАДА: якщо ви домовляєтеся про те, щоб отримати відгук заздалегідь, надішліть клієнту список питань за дві доби до інтерв'ю. Це дасть змогу підготуватися та заощадить час на додатковий монтаж. Зі списком питань уточніть, що ви не просите клієнта зазубрити відповіді, а просто пробігтися по списку питань.

Як отримувати відео відгуки покупців просто та безкоштовно? ➤ 3

Питання для інтерв'ю-відеовідгуку:

  • Розкажіть про себе та свій бізнес
  • Чому ви обрали нас?
  • Поділіться цифрами, порівняйте роботу до нас і з нами: чи збільшився дохід, чи скоротилися витрати, чи зросла клієнтська база?*
  • Що вам найбільше сподобалося у роботі з нами?
  • Порівняйте роботу з нами та роботу з нашими конкурентами. У чому ми кращі?
  • Ви б порекомендували нас комусь ще? Чому?
  • Чи хочете ви щось додати?

*відповіді на ці питання можуть бути таємницею, поцікавтеся заздалегідь.

Зверніть увагу на запитання “Ви порекомендували б нас комусь ще? Чому? Це основна частина відеовідгуку. Найімовірніше, відповідь це питання піде в назву ролика і буде на промоматеріалах.

Як провести інтерв'ю для відкликання?

Рекомендуємо скористатися програмою відеозв'язку з функцією запису дзвінка. Zoom, Mind, Skype – зверніться до будь-якої з них.

Ми рекомендуємо Mind для швидких та ефективних інтерв'ю. Надішліть посилання клієнту - і він у вас у відеокімнаті. Жодних додаткових завантажень та реєстрацій. Запишіть дзвінок та все, що залишиться – невеликий монтаж, і можна викладати на сайт!

Чому варто вибрати Mind:

  • запис дзвінка доступний у безкоштовному тарифі
  • відеовідгук доступний для завантаження в особистому кабінеті Mind протягом 7 днів
  • запис відеодзвінка без додаткових програм

Зареєструйте обліковий запис Mind, створіть кімнату для переговорів, запросіть клієнта до дзвінка, надіславши посилання на кімнату. Коли ви будете готові, натисніть іконку внизу екрана.

  • клієнту не обов'язково знати, як користуватись програмами відеозв'язку.

Надішліть йому посилання на дзвінок. Все, що потрібно зробити клієнту, - це натиснути на посилання для переходу в кімнату. Вона відкриється у будь- якому браузері . Завантажувати, реєструватися та виконувати інші кроки йому не потрібно. Приєднатися до дзвінка можна звідки завгодно. Головне – наявність Інтернету.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles