Return to portrait mode to see the content
To main page
Квіт 4, 2022·3 min reading

Як чудово виглядати під час відеозустрічі?

Відеодзвінки - це потужний інструмент, широко поширений у веденні будь-якого бізнесу. Від навчання у початковій школі до зустрічей політиків — відеоконференції набули статусу універсального та швидкого варіанту ділового спілкування. Разом із розвитком засобів відеоконференцзв'язку з'явився новий нюанс звичного для ділових зустрічей дрес-коду.

Чому відеоконференції такі важливі?

Після початку пандемії люди почали використовувати технології відеоконференцзв'язку, щоб зберегти свій бізнес та все своє життя. Сьогодні неможливо уявити компанію, яка не використовує ці технології, і перша причина такого інтересу полягає в тому, що віддалена присутність набагато зручніша. Легше збирати людей, застосовувати інтерактивні елементи та виконувати продуктивну роботу.

Але з усіма цими перевагами постає проблема з тим, що люди бачать за екраном. І цей аспект багато в чому залежить від ваших технічних засобів та зусиль щодо покращення зображення відеодзвінка.

Обладнання, щоб добре виглядати під час відеодзвінка

Готуючись до віддаленої зустрічі, варто звернути увагу на ідеальний зовнішній вигляд. Насамперед потрібно подбати про обладнання:

  • Стабільне підключення до Інтернету – цей момент варто враховувати насамперед. Зробіть все можливе, щоб перевірити, чи достатньо стабільне ваше інтернет-з'єднання, щоб воно не переривалося.
  • Хороша веб-камера – важлива частина забезпечення гарного зображення. Якщо все добре підготовлено, але камера має низьку продуктивність, сенсу немає.
  • Подумайте про звук — він впливає на візуальне враження, оскільки звук і зображення сприймаються нероздільно.

Хоча технічні аспекти істотно впливають, кінцевий результат залежить від середовища, яке ви організуєте.

Як чудово виглядати під час відеозустрічі?

Зверніть увагу на світ

Головне правило, якого ви повинні дотримуватися - світло має бути спрямоване на ваше обличчя і перебувати поза увагою камери. Найпростіший – це використання природного світла – денного світла з вікна. Але це не завжди можливе, тому кругла лампа може стати ефективною альтернативою. Це також гарне рішення, коли вам потрібне освітлення для відеодзвінків у темний час доби.

Пам'ятайте також, що якщо ви використовуєте ноутбук або веб-камеру, що обертається, багато що залежить від кута. Неправильні установки можуть порушити баланс.

Налаштування фону

Використовуйте штучні фони, щоб не дбати про те, що відбувається позаду вас. Ви можете застосувати створені спеціально для цієї мети і запропоновані додатками, або є можливість використовувати власні зображення.

Як чудово виглядати під час відеозустрічі? ➤ 2

Використовуйте налаштування для виправлення зовнішнього вигляду

Програма iMind для відеоконференцій дозволяє вам використовувати налаштування, щоб ви виглядали добре. Навіть якщо ви не встигли добре підготуватись до зустрічі чи сталося щось інше, бачення через камеру все покращить.

Підбивати підсумки

Нарешті, є три основні моменти, які потрібно слідувати, щоб виглядати привабливо:

  1. Слідкуйте за собою.
  2. Налаштуйте світло правильно.
  3. Підтримуйте обладнання, щоб забезпечити гарне з'єднання та якість звуку та відео.

Ви можете доповнити їх своїми уподобаннями, а широкі можливості безкоштовної програми iMind допоможуть вам.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles