Return to portrait mode to see the content
To main page
Квіт 7, 2022·3 min reading

Як організувати віддалений тімбілдінг?

Зараз люди вважають за краще працювати віддалено, але виникає ще одне питання: як організувати віддалений тімбілдінг? Давайте розглянемо, як зберегти високу продуктивність вашої команди за віддаленої роботи за допомогою тимбілдингу.

Як організувати віддалений тімбілдінг?

Віддалена командна робота у сучасному світі

Хороша командна робота – важливий ключ до результату. Більшість підприємств потребує залучення фахівців з різних сфер для отримання найкращого продукту чи послуги. І чим більше команда, тим складніше злагоджено працювати.

Тому щоб вона була ефективною, потрібно організувати взаєморозуміння між усіма членами команди.

Чому тімбілдінг важливий для віддалених команд?

Працюючи в одному будинку, легше досягти взаєморозуміння, оскільки люди спілкуються у реальному середовищі. Вони можуть зрозуміти, хто такі колеги, просто глянувши на них: як вони поводяться, одягаються, розмовляють.

Але коли справа доходить до віддаленої командної роботи, все набагато складніше. Онлайн-зустрічі можуть допомогти вам організувати віртуальні командні заходи.

Види віддаленого тимбілдингу

Якщо ви хочете поєднати людей, ви можете знайти заходи для віртуальних зустрічей, які вам допоможуть. Найпопулярніші варіації:

  • вікторина - можна шукати якийсь шаблон або створювати питання з нуля, але це чудовий шанс краще дізнатися людей (використовуйте кілька спільних питань);
  • квести — коли люди намагаються втекти разом, вони шукають співробітництва і таким чином краще пізнають одне одного;
  • цифрові карткові ігри - допомагають дізнатися більше про навички кожного учасника із задоволенням та сміхом.

Ви можете використовувати власні варіанти, але вам знадобиться відеоконференція, щоб організувати їх дистанційно. Програма iMind найкраще підійде для будь-якої групової діяльності.

Послуги для віддаленого тимбілдингу

Головне, що вам знадобиться, це програмне забезпечення для організації віртуального тімбілдінга. Варто звернути увагу на платформу iMind. Якщо ви маєте намір використовувати його вперше, ви можете проводити конференції до 4 годин і збирати до 100 осіб без відео безкоштовно. Докладніше на сторінці «Ціни».

Вам також потрібно буде знайти чи створити гру. З шаблонами або онлайн-джерелами досить легко створити щось із нуля.

Тімбілдинг за допомогою відеоконференцій

Після того, як ви підготували все для збору команди, є кілька порад, які потрібно слідувати, щоб забезпечити найкращий результат цих заходів у тімбілдингу:

  • поводьтеся невимушено - на перших віртуальних зборах команди йдеться не про начальників і співробітників - йдеться про простих людей;
  • питайте, а не вимагайте — будьте ввічливі, щоб справити гарне враження;
  • підтримуйте розмову, якщо вона є – збирайте інформацію, а не просто грайте;
  • зацікавитись командною грою.

Проаналізуйте всю інформацію, яку ви зібрали під час цього заходу, та скористайтеся її далі.

Щоб дізнатися більше про свою команду, вам слід подбати про деякі основні моменти та правильно почати подію, але тоді вона піде набагато простіше.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles