Return to portrait mode to see the content
To main page
Трав 27, 2022·4 min reading

Як проводити ефективні пішохідні зустрічі?

Більшість людей проводять більшу частину свого життя за роботою. Вакансії різні, але частина офісних працівників досить значна. Ми сидимо велику частину дня і відчуваємо себе трохи «іржавілими». Ми можемо піти до спортзалу після роботи або пошукати іншу фізичну активність, щоб почуватися краще, але це мало що змінює. У цій ситуації ходячи зустрічі – наш порятунок.

Як проводити ефективні пішохідні зустрічі?

Що таке пішохідна зустріч?

Прогулянкова зустріч означає те саме, що й звучить - це онлайн-зустріч, яку ви проводите під час прогулянки. Прогулянкові віртуальні зустрічі стають все популярнішими, тому що людям потрібно рухатися та виконувати свою роботу. Це незвичайне рішення, але воно може зробити нові фарби у ваш робочий процес.

Які переваги для здоров'я пішохідних зустрічей?

Коли ви говорите про ходячих зустрічах на роботі, це здається незручним. Але якщо правильно його організувати, можна відчути такі переваги:

  • покращиться загальне самопочуття - прогулянки допомагають підтримувати організм у тонусі;
  • ви помітите поліпшення кровообігу і роботи серця — якщо ви часто рухатиметеся, ви змусите кров краще циркулювати, щоб вона досягла всіх частин вашого тіла;
  • краща робота мозку - знову ж таки, за рахунок поліпшення кровообігу мозок отримує більше кисню, що підвищує креативність, роботу пам'яті тощо;
  • здоровий апетит і краща робота шлунково-кишкового тракту - значні фізичні навантаження змушують організм краще розподіляти поживні речовини по клітинах, а отже, покращуються всі системи, у тому числі травлення;
  • покращення гормонального балансу - рух і правильне харчування роблять секрецію гормонів більш стабільною.

Результат видно з першого разу, коли ви спробуєте цей варіант. Дистанційне спілкування у бізнесі не означає, що ви повинні перетворитися на статую. Ви можете зробити його набагато більш ефективним для вашого здоров'я та підвищення продуктивності праці.

Види пішохідних зустрічей

Є кілька видів пішохідних зустрічей, які можна організувати. Перший і найзручніший для цього формату - онлайн-зустріч віч-на-віч. Таку річ легше провести, бо чим менше людей бере участь, тим вищі шанси, що вони мають можливість.

Ви також можете використовувати невеликі групи для пішохідних зустрічей. Якщо вам потрібно провести командну конференцію, краще збиратися онлайн невеликими групами і не перетворювати це на бардак. У кожного з вас буде можливість взяти участь та приділити максимум уваги. Найменш зручні для цієї мети великі групи, але вони все ж таки можливі.

Поради щодо організації пішохідної зустрічі

Щоб провести продуктивну та здорову прогулянкову зустріч, ви повинні взяти до уваги кілька порад:

  • Залишайтеся там, де зв'язок сильний - якщо ви сумніваєтеся, як побудувати свій маршрут, спочатку пошукайте якусь інформацію і спробуйте провести репетицію з вашим другом або родичем. Розташування в цьому контексті має велике значення, тому що якщо ви раптом повернете не ту дорогу з поганим зв'язком, це принесе більше шкоди, ніж користі.
  • Надягніть найкращі навушники - на відміну від тихої кімнати, де можна відгородитися від сторонніх шумів, на вулиці це зробити неможливо. Тому подбайте про своє обладнання, щоб добре чути колег і зробити ваш голос розбірливим.
  • Складіть порядок денний зустрічі - під час руху важче зосередитися, тому у вас має бути план, щоб ваша зустріч була продуктивною та корисною.
  • Використовуйте програму для пішохідних нарад — оскільки практика не така вже й нова для ділового світу, ви можете використати шанс покращити свою зустріч за допомогою програми для відеоконференцій для пішохідних нарад.

Плануючи пішохідну зустріч уперше, врахуйте, що навіть за правильного обладнання для відеоконференцій та структури будуть такі конференції, які незручно проводити в русі. Тому використовуйте більше діалогових форматів, таких як мозковий штурм для використання переваг цього заняття.

Наради-прогулянки - це помітні інструменти, які зроблять ваш робочий процес більш захоплюючим і різноманітним, але ви повинні їх активно застосовувати. Якщо все організовано добре, ви матимете шанс насолодитися користю для здоров'я та підвищити продуктивність праці. Залучайте своїх колег та використовуйте програму iMind, щоб вивести вашу командну роботу на новий рівень.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles