Return to portrait mode to see the content
To main page
Лип 5, 2022·5 min reading

Ідеї іммерсивних віртуальних заходів, щоб залучити та надихнути вашу аудиторію

Деякі організатори заходів націлені на проведення заходів із зануренням у віртуальну зустріч, тоді як інші просто прагнуть створити віртуальний захід. Ось кілька ідей для участі у заходах та приклади поточних інтернет-заходів, результати яких вас мотивуватимуть. У статті буде показано, як провести віртуальний захід під час віддаленої роботи з ефективною комунікацією.

Ми починаємо спостерігати великий творчий потенціал та інновації в ідеях для віртуальних заходів, оскільки все більше заходів проводиться онлайн, а індустрія зосереджується на наданні цінності у віртуальному форматі. Декілька нещодавніх онлайн-заходів, багато з яких спочатку замислювалися як «реальні», були розглянуті в цьому пості, щоб скласти список пропозицій та найкращих практик для вашої власної ідеї майбутнього віртуального заходу.

Ідеї іммерсивних віртуальних заходів

Що таке імерсивні віртуальні події?

Глядач у іммерсивному шоу відчуває ефект занурення. Функція глядача розвивається; вони більше не просто віртуальні спостерігачі, а скоріше одні з головних героїв дії, які можуть рухатися, приймати рішення та іноді навіть впливати на те, що відбувається. Все це може бути досягнуто за допомогою безкоштовного додатку iMind для конференц-зв'язку та призводить до реального залучення віддалених співробітників та колег.

Новий формат завоював популярність у глядачів та творчих спільнот по всьому світу, розширився та набув нових форм.

Що робить імерсивні віртуальні заходи такими особливими?

Це збори ідентичні будь-яким іншим онлайн-зборам. Основна відмінність полягає в тому, що більшу частину часу він має кумедну якість. Для цих зборів немає доповідей, промов чи правил одягу, тому кімнати гостей мають бути максимально розслабленими та зручними. Віртуальний діловий захід може мати дві мети:

  • залучення, наповнене змаганнями, іграми та неформальним спілкуванням; що поєднує людей;
  • свого роду тімбілдінг в онлайн-обстановці.

Під час планування корпоративних розваг необхідно враховувати кілька важливих деталей. Крім того, вони застосовуються як до фізичних, так і до мережевих типів зустрічей.

Реалістичний віртуальний досвід концепції

У зв'язку зі специфікою заходу необхідно підготувати сценарій чи хоча б приблизний план заходу. Найголовніше — утримати інтерес аудиторії, включити її у процес і справити гарне враження.

Віртуальний музичний виступ

Вам не потрібно припиняти розважальну програму лише тому, що ви перенесли свій захід онлайн. Віртуальні заходи можуть відмінно використовувати деякі варіанти розваг, наприклад, музичні уявлення.

Для великого чи невеликого заходу є сенс попередньо записати виступи артистів перед їхньою потоковою передачею. Живе музичне виконання привнесе особливий колорит у скромний захід. Люди пропускають концерти та заходи через епідемію, тому додавання будь-якого шоу — чудовий спосіб підняти їм настрій.

Ідеї іммерсивних віртуальних заходів, щоб залучити та надихнути вашу аудиторію ➤ 2

Віртуальний квест

Це дії, що вимагають логіки, мислення чи історичних знань (географії та взагалі чогось). Тематичні квести також можна знайти в інших типах ігор, таких як таємниці вбивств, де ви повинні використовувати своє логічне мислення, творчий підхід та здатність до асоціацій, щоб розплутати павутину інтриг, знайти поганого хлопця або виконати інші завдання. Квести також можуть включати набори настільних ігор, таких як Dungeons & Dragons. У будь-якому разі такі дії змусять учасників багато працювати та долати перешкоди для виконання квесту.

Віртуальне магічне шоу

Вся програма має бути доступна онлайн та транслюватися у прямому ефірі. Для участі потрібний інструмент для відеоконференцій із камерою та мікрофоном, а також постійне підключення до Інтернету. Віртуальні магічні уявлення дають можливість географічно розділеним людям зібратися разом, поринути у чарівний світ та відсвяткувати.

Віртуальна комедійна вистава

Хороший варіант для невеликої компанії. Відеоконференція, що поєднує всю команду (включаючи менеджерів). За допомогою ведучого та гумориста всі бажаючі можуть брати участь у виставах та розіграшах разом чи окремо. Мова слід урізноманітнити кількома актуальними монологами.

Поради щодо проведення захоплюючих віртуальних заходів

Ми зібрали кілька порад для успішного проведення іммерсивних віртуальних заходів.

Виклик таблиці лідерів

Беручи участь у заходах конференції та спілкуючись із іншими відвідувачами під час такого атракціону, віртуальні учасники можуть виграти призи у конкурсі лідерів. Наприклад, буде проведено розіграш призів для п'яти найкращих учасників. Завдяки цьому аудиторія буде максимально залучена.

Віртуальна фотобудка

Фотобудка – одна з найпопулярніших розваг на будь-якому заході. Навіщо відмовлятися від цього, коли події переходять до онлайн?

Ваші відвідувачі матимуть доступ до широкого спектру камер. Програми не потрібно встановлювати на телефон, щоб використовувати його. Все працює саме собою! Відвідувач може швидко одержати на пошту фотографію у стильній рамці.

Значки нагороди

Роздача подарунків та вручення значків – це кумедна особливість віртуального заходу та, як правило, чудовий спосіб залучити гостей до участі. Після заходу ще можна надіслати реальний подарунок поштою або створити віртуальний презент.

Чому аудиторія зацікавлена у віртуальних заходах?

Час віртуальних подій тільки починається, тому згодом, напевно, буде більше подій, на які варто звернути увагу.

Ще є час, щоб максимально використати його та отримати вигоду з віртуальних подій, навіть незважаючи на те, що ці кілька років минули не так, як хтось хотів чи очікував. Щоб продовжити планування заходів, не виходячи з дому, скористайтеся деякими з цих пропозицій як довідковий матеріал.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles