Return to portrait mode to see the content
To main page
Квіт 20, 2021·3 min reading

5 способів зробити відеоконференцію ефективнішою за наради наживо

5 способів зробити відеоконференцію ефективнішою за наради наживо

Давно було зрозуміло, що наради з відеоконференцзв'язку прийдуть у наше життя, і коронавірус лише прискорив цей процес. Як підняти ефективність конференцій у порівнянні зі спілкуванням наживо? Команда Mind озброє вас 5 порадами, щоб налагодити комунікацію в пандемію.

Як зробити відеозв'язок ефективнішим за особисту зустріч?

Якщо у вас є інтернет, то будь ви в бізнес-центрі Лос-Анджелеса, під пальмою на Гаваях, в холодному Сибіру, на ранковій пробіжці в Японії або навіть за 10 км над землею – ви зможете брати участь у відеонараді. У цьому головний плюс онлайн-зустріч: ви не прив'язані один до одного географічно. Для максимальної мобільності російська платформа відеозв'язку Mind працює з комп'ютерів, планшетів та смартфонів.

  • Створюйте базу знань

Записуйте тренінги, доповіді та презентації, які проводите з відеозв'язку. Новим співробітникам, щоб влитися в роботу, достатньо буде переглянути записи, що суттєво заощадить час носія знань під час онбоардингу

  • Демонструйте екрани

Чи проводите засідання над звітом? Здзвонюєтеся дизайнерським відділом, щоб створити графік? Брейнсторміть ідеї для хакатона? Шаринг екрану допоможе заощадити тонну часу на спробах пояснити, що відбувається. Лайфхак: розшарте на всіх гуглдок або інший онлайн текстовий редактор, пишіть всі ідеї разом і показуйте екран тим, хто просто спостерігає. На оффлайн-засіданні це не так зручно. На Mind можна транслювати кілька екранів одночасно, так що вичавлюйте з цього максимум!

  • Проводьте ранкові летучки

Найкращий час для обговорення плану на день із членами команди – ранок. У великих компаніях проводити їх проблематично: буде дуже галасливо, та й закінчитись у якихось команд мітинг може раніше за інших. А якщо програмісти сидять поруч із активними продажниками чи дуже ідейними дизайнерами, зосередитись на коді буде майже неможливо. Переговорок не так багато, що робити? Зідзвонюйтесь по відеозв'язку! Використовуйте телефони, якщо звичний формат стенд-апу. Тільки запасіться шумопоглинаючими навушниками, якщо ви працюєте в опен-спейсі 😉

  • Записуйте дзвінки

Прикро, якщо обговорення тригодинної конференції загубиться. Відеоконференцію можна записати і потім переглянути, якщо ідея забулася. "Жива" нарада так просто на камеру не запишеш. Як записати відеоконференцзв'язок? На Mind достатньо натиснути на 1 кнопку – і запис піде 🙂 Не забудьте заручитися згодою всіх учасників. Інструкції із запису дивіться тут: як записати, як завантажити, як дивитися. Крокуйте далі і записуйте конференції в декількох кімнатах облікового запису Mind одночасно!

Де ще застосувати відеоконференцзв'язок?

  • В суді

Відеоконференції знайшли застосування у судах. Дозвольте увімкнути мікрофон, Ваша честь!

  • В поліклініці

Безумовно, провести обстеження та взяти аналізи з відеоконференцзв'язку (поки що) неможливо, але дати первинну консультацію, при цьому не наражаючи на ризик здоров'я хворого та лікаря – цілком реально!

  • Замість походів у кінотеатр

Кінобізнес зазнає збитків, і майже весь контент перейшов на стрімінгові сервіси. Тримайте лайфхак, як подивитися фільм у компанії друзів. Починаєте відеоконференцію, відкриваєте фільм і одночасно тиснете на Play. Ура, ви у кінотеатрі з компанією, не виходячи з дому!

Підвищуйте ефективність робочого процесу з Mind. Ще не в курсі трендів онлайн заходів для бізнесу в 2021? Добірка буде корисна керівникам та власникам компаній.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles