Return to portrait mode to see the content
To main page
Лип 22, 2022·5 min reading

Як вибрати найкраще програмне забезпечення для відеоконференцій для вашого малого бізнесу?

Більшість фірм використовують інтернет-відеоконференції як спосіб проведення віртуальних зустрічей. Бізнес-лідери вважають, що відеоконференції можуть підвищити моральний дух та залучення співробітників, особливо серед віддалених співробітників. Більшість віддалених командних комунікацій нині здійснюється за допомогою невербальних засобів, таких як відео, а не аудіозапису. У цій статті ми поговоримо про те, що таке відеоконференцзв'язок у бізнесі та як вибрати найкращий софт для онлайн-нарад.

Найкраще програмне забезпечення для відеоконференцій

Які особливості комунікації у малому бізнесі?

Молоді невеликі проекти часто народжуються з ентузіазму кількох друзів, заради інтересу та власного ентузіазму. Але дуже швидко настає період, коли необхідно вийти на новий рівень і знайти більше часу, ресурсів та знань для розвитку справи та практики ефективного спілкування.

Криза, подібна до цього часу з Covid, — це коли всім потрібно переписати план, згадати незавершені стратегії брендингу, ще краще дізнатися про свою цільову аудиторію і, нарешті, почати з нею спілкуватися, а не лише продавати.

Водночас не варто переборщувати: влаштовувати надто багато прямих ефірів із засновниками бізнесу та кожним співробітником, дарувати те, що всі вже показали.

Кращий відеоконференцзв'язок для малого бізнесу - безкоштовний додаток для відеоконференцій iMind - це ваш спосіб впровадити відмінні комунікаційні стратегії у свій малий бізнес, оскільки він задовольняє всі попередні запити будь-якого бізнесу і навіть дає більше.

Як відеоконференцзв'язок може покращити зустрічі у малому бізнесі?

Звичайно, сучасне суспільство дуже залежить від набагато складніших технологій. Давайте дізнаємося: як відеоконференцзв'язок використовується в бізнесі та який його результат?

Просто неймовірно, як ми можемо носити екрани, що розміщуються в наших кишенях, і раптово підключатися до залу засідань, повної керівників на офіційній бізнес-конференції на іншому континенті, одним жестом або клацанням миші. Це ясно вказує напрямок, у якому зараз йде комунікація компанії. З появою відеочату у нас тепер є привілей бути регіональною автономією, зберігаючи при цьому високий рівень ефективності та різноманітної співпраці, відкриваючи нові можливості у кількох глобальних бізнесах.

Які фактори слід враховувати під час вибору програми для відеоконференцій?

Відеоконференції та вебінари давно стали частиною маркетингових стратегій. Вони не лише допомагають навчати співробітників та передплатників, а й знайомлять користувачів із брендами та їх продуктами. Існує безліч сервісів, що надають послуги відеозв'язку. Ми підготували фактори, якими варто обирати послугу для свого бізнесу.

Мета та галузь

Ви повинні вибрати платформу, враховуючи галузь та мету ваших дзвінків. У сфері освіти, медицини та маркетингу може знадобитися різний функціонал.

Особливості програмного забезпечення

Спочатку складіть список потрібних вам функцій, а потім виберіть платформу, яка задовольняє ваші вимоги. Розглянемо основні функції, такі як сумісне використання екрана, чат, групові дзвінки та прямі трансляції.

Юзабіліті

Зверніть увагу, чи робоча область є простою або складною, і чи потрібна консультація фахівця для учасників.

Якість відео та звуку

Це найважливіший фактор, тому що ви повинні бути в змозі бачити і бути побаченими учасниками, а якість звуку має бути ідеальною. В іншому випадку зустріч не буде ефективною та продуктивною.

Ціни

Ви повинні розуміти, за що платитимете і на які терміни розраховані тарифи. Також слід оцінити окупність платформи.

Служба підтримки

Як працює технічна служба, і чи зможуть її співробітники швидко полагодити систему, якщо щось піде не за планом під час вебінару? З'ясуйте це.

На які якості програми слід звертати увагу?

Сьогодні відеоконференцзв'язок часто використовується як компонент систем уніфікованих комунікацій та відео-співробітництва, які також мають функції для управління проектами, спільного використання екрану, слайд-шоу, запису, обміну миттєвими повідомленнями та інтеграції телефонії. Давайте розглянемо, якими програмними функціями має мати ваша ідеальна платформа.

Дзвінки віч-на-віч

Індивідуальні розмови мають бути включені до списку обов'язкових характеристик, тому що вам, безперечно, потрібно буде розмовляти з кожною людиною індивідуально.

Групові дзвінки

Скільки користувачів може бути запрошено та скільки підключень може підтримувати сервер, визначає кількість учасників. Спробуйте провести вебінар і подивіться, скільки людей може взяти участь, чи є трансляція доступна і чи є проблеми зі звуком.

Безпека

Сервіс має бути безпечним для використання. Паролі та конфіденційність мають бути збережені. Отже, проаналізуйте аспект безпеки будь-якої послуги, яку ви обираєте.

Записи дзвінків

Чи можна записувати трансляції на сайті? Вкажіть, чи можна завантажити запис одразу і кому вона буде доступна за умовчанням: тільки вам чи всім учасникам.

Живий чат

Учасники та доповідачі повинні мати можливість спілкуватися в чаті, щоб кожен з них міг ставити запитання та отримувати відповіді. Це дозволяє ведучому стежити за сприйняттям аудиторією інформації під час вебінару та отримувати зворотний зв'язок.

Обмін файлами

Вкажіть, як буде відображатися презентація для учасників: чи не буде зайвих вікон, чи буде зображення відображатися одночасно зі звуком і т.д.

Демонстрація екрану

Має можливість показати слухачам екран свого комп'ютера і таким чином підвищити ефективність навчання в кілька разів.

Конференц-зали

Чи можна мати кілька переговорних кімнат одночасно? Виберіть службу, яка підтримує цю опцію.

Програмне забезпечення для відеоконференцій має вирішальне значення у суспільстві — широкий спектр переваг для компаній, викладачів, студентів та інших цільових клієнтів. Так що не забудьте вибрати ідеальний для вашої компанії.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles