Return to portrait mode to see the content
To main page
Квіт 12, 2021·2 min reading

Як кімнати очікування iMind підвищують безпеку відеозустріч?

Як кімнати очікування iMind підвищують безпеку відеозустріч?

На попередньому посту про безпеку ми розповіли, як iMind захищає користувачів від зловмисників. Сьогодні поговоримо про функцію “кімната очікування”, яка захищає доступ до відеоконференції, закривши її для сторонніх людей.

Що таке “кімната очікування”?

Уявіть, що ви замовили піцу. Кур'єр зазвичай дістається за півгодини, але у двері дзвонять уже за 10 хвилин. Що це таке? Кур'єр просто проїхав без заторів чи це не він? Перш ніж відкрити двері, ви подивіться в вічко. Після цієї події розвинуться в одному з 2-х напрямків:

  • Ви бачите знайомого Джека у формі піцерії з пепероні в руках. Радієте, що він приїхав раніше, відчиняєте двері
  • Ви бачите невідомих хлопців, які єхидно переглядаються. Ви не відчините їм двері відразу ж

"Кімнати очікування" в Mind працює за схожим принципом. Ви, хост конференції, бачите, що хтось до вас стукає. Веб-камера стукає робить скріншот його обличчя. Якщо ви знаєте цю людину – впускайте її, інакше – відхиляйте.

Від чого захистить “кімната очікування”?

  • Від непотрібних відвідувачів. Обговорюючи плани компанії на закритій зустрічі, ви не хочете, щоб їх підслухали випадкові люди або конкуренти
  • Від компрометації посилання, ID та пароля конференції. Так, навіть конференцію глав Міноборони країн ЄС можна хакнути , просто підглянувши дані
  • Від зум-бомбінгу. Зум-бомбінг – коли група людей вламується у відеоконференцію та починає демонструвати свої екрани з тривожним контентом.

"Кому дозволяти доступ, якщо я не знаю всіх в обличчя?"

Припустимо, ви проводите конференцію на 100 осіб. Скажіть їм заздалегідь написати якесь слово на папері або зробити певний жест і показати його під час підключення до зустрічі.

Відеодзвінок захищений. Що далі? Включайте одночасну демонстрацію кількох екранів та обговорюєте проект разом із колегами.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles