Return to portrait mode to see the content
To main page
Квіт 19, 2022·3 min reading

Найкраще обладнання для відеоконференцій 2022 року

Кожному бізнесу сьогодні необхідні кошти для онлайн-зустріч. Події останніх визначають цю тенденцію. Але питання в тому, яке обладнання для відеоконференцзв'язку віддати перевагу і чому. У цій статті розповідається про основні аспекти, на які слід звернути увагу, та про те, які системи відеоконференцзв'язку слід враховувати.

Відеоконференції для бізнесу

Найкраще обладнання для відеоконференцій 2022 року

Відеоконференції грають величезну роль організації робочого процесу нині. Досвід останніх років показав позитивні результати при дистанційному підході до роботи, тому все більше підприємств воліють наймати професіоналів із різних країн та штатні команди, які показують максимальну ефективність.

Ще один момент, який робить онлайн-конференції гострою необхідністю, — це співпраця між офісами та відділами, які розташовані в країні чи в усьому світі. Це викликає ще одне питання щодо рішень для відеоконференцій.

Сьогодні широко відомі такі програмні рішення, як програма iMind, що дозволяє проводити групові зустрічі. Проте більшість із них дозволяють окремим особам підключатися до зборів. Вони не зручні у спілкуванні між віддаленими командами через обмежений функціонал та технічні характеристики. Отже, для більш гнучкого віддаленого спілкування існує обладнання для відеоконференцій.

Основні технічні вимоги до відеоконференцій

Багато що залежить від пристроїв відеоконференцзв'язку, які ви використовуєте, і для найкращої якості вашої взаємодії ви повинні знати, що обладнання відповідає наступним вимогам:

  • Камера відеоконференції має бути високою чіткістю. Не настільки критично для окремих осіб, цей аспект має вирішальне значення для команди, яка знаходиться в одній кімнаті і показується через камеру. За наявності функцій автокадрування та масштабування якість зображення, яке видає веб-камера для відеоконференцій, є виключно важливою.
  • Швидкість обробки повинна мати високу продуктивність. Подбайте про це заздалегідь, якщо хочете передати якісне відео та звук своїм колегам з іншого боку.
  • Швидке інтернет-з'єднання так само важливе, як і попередній пункт. Безшовне з'єднання потребує високої продуктивності.
  • Мікрофон із гарним звуком допомагає швидше налагодити взаєморозуміння та продуктивне спілкування. У деяких випадках він може бути частиною гарнітури (у поєднанні з навушниками).

Багато з цих аспектів враховані в системах для нарад, сумісних з найбільш популярними програмними продуктами.

ТОП обладнання для відеоконференцзв'язку

У таблиці нижче ви можете побачити найпопулярніші та найактуальніші апаратні продукти станом на 2022 рік.

Вони відрізняються ціною та функціональністю, тому не поспішайте, щоб вивчити деталі перед покупкою.

Найкраще обладнання для відеоконференцій 2022 року ➤ 2

Як вибрати відповідне вам обладнання?

Під час пошуку будь-якого обладнання слід враховувати специфіку своєї роботи. Ви працюєте з дошками чи редагуєте документи? Чи ви збираєтеся в команди або більше по одному на веб-камеру? Чи є ціна конкретного продукту доступною? Підготуйте список таких питань, що описують основні вимоги до системи, а потім вибирайте.

Загалом, вибрати апаратне забезпечення для відеоконференцій, яке найкраще відповідає вашим вимогам, не так уже й складно. Але перед вибором підготуйте точне формулювання цих потреб та проведіть невелике дослідження ринку.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles