Return to portrait mode to see the content
To main page
Вер 28, 2022·3 min reading

Увімкніть відео для ефективної зустрічі команди

Люди використовують відеоконференції для різних цілей, і одна з найбажаніших – це ділові зустрічі. Але різноманітні теми обговорення визначають формат зустрічей. Іноді ви можете подумати, що вам не потрібно вмикати відео з веб-камери. Але ми тут, щоб довести вам інше.

Співпраця у віртуальній команді
Співпраця у віртуальній команді

Значення відеоконференцій у сучасному бізнесі

Сучасний бізнес потребує постійного спілкування для підтримки робочого процесу та його покращення. Регулярно проводяться групові відеодзвінки або зустрічі віч-на-віч, щоб при необхідності замінити особисте спілкування. Вони спрощують обмін ідеями та файлами, заощаджують час та ресурси, надають можливості для людей з обмеженими можливостями тощо. Нарешті, вони дають вам можливість знайти професіоналів у всьому світі для найбільш продуктивного ведення вашого бізнесу.

Що таке командне співробітництво?

Командне співробітництво означає зосередження спільних зусиль на досягненні мети, поставленої лідером. Спільна робота віртуальної команди ефективна тільки в тому випадку, якщо в ній приділяється увага регулярному віддаленому спілкуванню та розподілу завдань. Крім того, якщо команди спочатку не працювали разом особисто, їм складно налагодити зв'язки для кращої командної роботи. Однак ви можете усунути цю неприємність, якщо скористаєтеся кількома порадами. Увімкнення відео під час нарад є одним із них.

Чому важливо вмикати своє відео в командній роботі?

Спільні відеозустріч повинні забезпечувати найкраще взаєморозуміння. Увімкнувши веб-камеру, ви даєте своїм товаришам можливість сприймати вас як особистість, а не просто голос з іншого боку.

Переваги «відео вкл» для людини

Серед переваг включення веб-камери ви знайдете:

  • справляти враження відкритої та уважної людини;
  • подання інформації чіткіше;
  • прояв поваги до колег.

Ці окуляри значно покращують ставлення до вас.

Переваги "відео включено" для команди

Для команд відеозустрічі з відео на допомогу:

  • побудувати найкраще порозуміння;
  • створити дружню атмосферу;
  • покращити тімбілдінг.

Зважаючи на всі переваги, ви отримуєте набагато краще уявлення про командну роботу, ніж якби ви не використовували відео.

Як відеозв'язок впливає на ефективну співпрацю у команді?

Онлайн-зустріч передбачають використання відео, оскільки вони імітують живе спілкування. Потім уявіть, якби у вашого колеги по офісу був чорний мішок на голові. Дивний? Абсолютно. Але це все ж таки більш ефективно, ніж вимкнена камера, тому що особисто у вас буде можливість прочитати мову тіла.

Те саме працює для відеодзвінків. І ставлення вашої команди змінюється в залежності від того, як ви використовуєте свою фотографію: чи ви доглянуті, що у вас на тлі, чи включено відео.

Проблеми під час зустрічі групи з роботи з відео

Програма iMind дозволяє використовувати всі переваги відеоконференцій за розумною ціною. Це допомагає уникнути збоїв, поломок, багів та інших неприємностей. Усуньте наслідки поганого з'єднання, записуючи свої зустрічі, та використовуйте програмне забезпечення максимум.

Програмне забезпечення для відеоконференцій може забезпечити вражаючі результати вашої роботи, якщо ви використовуєте функції свідомо. Але багато залежить від обраної вами платформи. Використовуйте найкращі можливості відеозустріч для спільної роботи з iMind.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles