Return to portrait mode to see the content
To main page
Лип 8, 2021·3 min reading

Запис відеоконференції: 4 причини записувати наради онлайн

Запис відеоконференції: 4 причини записувати наради онлайн

Спілкуєтеся за відео з підлеглим, даєте завдання. Завдання багато, по кожному ще по 10 коментарів. Встигнути законспектувати це складно. Через тиждень перевіряєте виконання – а зроблено все погано та не повністю. Знайома ситуація? Щоб цього не було, рекомендуємо записувати відеоконференції .

Ця стаття для бізнесменів, які багато спілкуються на відео. Зібрали 5 порад із запису відеозустріч : у якій ситуації і навіщо це робити.

Навіщо записувати відеоконференцію?

Запис відеоконференції: 4 причини записувати наради онлайн ➤ 2
Користування записами відеозустріч для організацій та бізнесу
  • Щоб нічого не забути

Як у прикладі вище. Записавши дзвінок, щось забути з нього можна тільки якщо забути записати дзвінок :). Даєте завдання? Чи обговорюєте вимоги з клієнтом? Брейнсторміте з командою? Запишіть, щоби не забути!

  • Щоб зробити навчальний матеріал для новачків

Особливо підійде великим компаніям, що розвиваються. Онбординг (ознайомлення співробітника з культурою компанії та продуктом) стане швидше, якщо не проводити його повністю особисто, а показати новачкові відео, як уже роблять топові компанії .

Якщо ви не бажаєте або не можете зробити масштабне відео, запис конференції, де генеральний директор або керівник відділу звертається до новачка – чудовий варіант заощадити час і ввести співробітника в курс справи. Залишиться лише відповісти на запитання – і готове.

  • щоб продавати товари.

Продажі через відео набирають обертів, але ще не стали нормою. Випереджайте події і нехай конкуренти тягнуться за вами! Записуйте презентації для майбутніх клієнтів. Записуйте спілкування з поточними – щоб вони переглянули з партнерами та разом ухвалили рішення.

  • … або курси

Навчаєте людей роботі у програмі, іноземній мові? Надішліть клієнту запис відеодзвінка, щоб він вивчив матеріал самостійно

Консультуєте щодо переїзду в іншу країну? Запис спілкування з клієнтом допоможе заощадити гроші компанії. Можливо, відкриєте нову пропозицію клієнтам!

Чи можна записати конференцію без Інтернету?

Ситуація: ви організували важливу відеозустріч і почали запис, але тут прийшов той самий кіт, який гризе дроти. Ви залишились без інтернету.

Ми протестували Skype, Zoom, Whereby – запис відеоконференції переривається. Її може почати знову інша людина, але потім доведеться склеювати або бігати по різних файлах. А скільки часу всіх учасників конференції витратитиметься на пошук, кому передалися права організатора, і де йому тепер натиснути “запис”? Навіть якщо це 5 хвилин, і вас всього шестеро – це вже півгодини.

Mind знайшов вихід із ситуації. Якщо організатор залишає конференцію, він може залишити запис увімкненим.

Як організувати запис онлайн-конференції?

У Mind записати конференцію може організатор. Просто натисніть кнопку запису – червоне коло. Не забудьте поцікавитися у співрозмовників, чи вони не проти.

Запис закінчиться, коли зустріч залишать усі учасники, або коли організатор зупинить його повторним натисканням на кнопку запису.

Читайте наш сайт підтримки, щоб дізнатися, як завантажити запис і як його дивитися .

Запис відеоконференції коротко: що, навіщо і для чого?

Записуйте зустрічі, щоб ніхто нічого не забув та щоб заощаджувати час та ресурси ваших співробітників. А ще, запис відеоконференції онлайн підніме ваші продажі на новий рівень і зробить навчання простіше та приємніше.

Сервіс Mind пропонує запис зустрічей, який не переривається, якщо організатор має проблеми з інтернетом або комп'ютером.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles