Return to portrait mode to see the content
To main page
Вер 26, 2022·3 min reading

Відеоконференція для психологів

Відеоконференція – універсальний інструмент для багатьох цілей. Багато компаній використовують їх для навчання, управління та маркетингу, але це не єдиний спосіб їхнього використання. Охорона здоров'я знайшла свої переваги використання програмного забезпечення для відеоконференцій, і в цій статті ми обговоримо його використання для психології.

Відеоконференцтерапія
Переваги відеоконференцзв'язку підвищують ефективність лікування психологів

Що таке відеоконференцзв'язок і чому він такий популярний у наші дні?

Онлайн-зустріч — це регулярні чи разові заходи, які люди проводять, щоб щось повідомити. Це рішення для віддаленого спілкування має безліч функцій, що забезпечують простоту використання у багатьох сферах. Ви можете використовувати їх для проведення дозвілля, підтримки зв'язку з рідними та близькими та ведення свого бізнесу. Крім того, цей формат заощаджує час та сили на поїздки та організацію та сприяє безпечному обміну даними. Саме тому відеоконференції такі популярні.

Що таке онлайн-відеотерапія?

Відеотерапія - це практика, що з'явилася незабаром після того, як відеозустріч набули широкого поширення. Він ефективний для легкого та безпечного спілкування між лікарем та пацієнтом, а за допомогою базових пристроїв, таких як веб-камера та мікрофон, ви можете описати та показати проблему, яка вас турбує. В галузі психології спеціальні тести та обмін ідеями набагато простіше завдяки таким функціям, як спільне використання екрану та інтерактивна дошка.

Коли краще використовувати онлайнову терапію?

Незважаючи на те, що відеочат-терапія універсальна, її використання все ж таки має певні обмеження. Найкраща терапія відеоконференцзв'язку працює для:

  • травма - випробуваний ефект;
  • тривожність - нездатність почуватися комфортно;
  • стрес - тривалий або разовий, спричинений сильними переживаннями;
  • депресія та синдром хронічної втоми;
  • розлади харчової поведінки;
  • проблеми у відносинах;
  • коуч-сесії.

Ці проблеми вимагають розмови, щоб визначити причини та усунути їх. Завдяки розширеним можливостям комфортного розміщення та усамітнення у пацієнтів з'являється більше шансів відкрити психологи.

Переваги онлайн-відеотерапії

Відеолікування у психологів має ряд переваг, що дозволяють досягти вражаючих результатів:

  • підвищена комфортність - оскільки все відбувається дистанційно, пацієнту не потрібно вкотре відвідувати стрес і звикати до нового кабінету;
  • ідеально підходить для фізично обмежених - переїзд до кабінету лікаря завжди клопіткий, на відміну від дистанційної терапії;
  • менш вимогливі витрати на охорону здоров'я — знижені ціни на оренду та обслуговування роблять послуги доступнішими;
  • більш орієнтовані на пацієнта підходи - на лінії тільки ви і ваш пацієнт, ніщо не турбує вас обох;
  • пристосування до напруженого графіка - відеотерапія забезпечує більшу гнучкість.

Ви можете знайти більше переваг відеоконференц-зв'язку для вашого випадку.

Як відеоконференції допомагають психологам?

У випадку приватної практики, так і медичних компаній, що ведуть свій бізнес, відеоконференцзв'язок пропонує ще кілька можливостей для спрощеної організації терапії. Проведення сесій, аналіз, запис, облік та багато інших питань простіше вирішувати на конкретних платформах. Це значно економить час за рахунок автоматизації та ресурсозбереження, що важливо для будь-якого лікаря.

Якщо ви є психологом або власником медичної організації, що спеціалізується на цій тематиці, зверніть увагу на можливості онлайн-терапії. Розгляньте програму iMind як варіант і спробуйте базові функції безкоштовно, щоб дізнатися більше про можливості цього інструменту. Звичайно, ви знайдете свою улюблену перевагу.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles