Return to portrait mode to see the content
To main page
Трав 27, 2021·3 min reading

Відеоконференція онлайн з будь-якого пристрою в iMind

Відеоконференція онлайн з будь-якого пристрою в iMind

Вважаєте за краще зателефонувати колезі 1 раз замість 100 повідомлень? Відеоконференція онлайн – ваш помічник. Її легко організувати самому: зареєструйте профіль , в особистому кабінеті створіть кімнату для переговорів та надішліть на неї посилання колегам. Там і проходитиме відеодзвінок.

У iMind тільки 2 вимоги: у вас мають бути інтернет та девайс, який до нього підключається. Телефон, ноутбук, комп'ютер, планшет… Використовуйте будь-які пристрої з екраном, динаміком, мікрофоном та інтернетом для онлайн відеоконференцій. Операційна система також не важлива: Windows, Mac, iOS, Android, Linux – iMind працює скрізь, де працюють сучасні браузери.

Чи потрібно завантажувати програму, щоб організувати онлайн відеоконференцзв'язок ?

Ми не написали, що потрібно завантажити додаток, не тому що забули - для відеозв'язку iMind це дійсно не обов'язково . Жодних додаткових завантажень та установок! Телефонуйте через браузер.

Перемикайте учасників на телефоні, клацнувши на них. Перейдіть між видами, свайпа екран. Як у билинах: праворуч підеш – текстовий чат знайдеш, ліворуч підеш – мозаїку учасників побачиш, по центру залишишся – себе та активного розмовляючого побачиш.

Тим не менш, ви можете завантажити програму: комусь зручніше мати іконку запуску під рукою, ніж щоразу відкривати сайт. Працює воно так само, як і браузерна версія.

Як зайти у відеоконференцію?

Припустимо, у вас зайняті руки або ви поспішайте: готуєте, забираєтеся, підкорюєте Еверест або просто біжіть на роботу під дощем із валізою. І тут надходить запрошення у відеодзвінок. Що робити? Просто натиснути на посилання !

Так, це і є цей 1 клік. Перейдіть на посилання-запрошення – і ви в конференції! Функція “кімнати очікування” захистить від непроханих гостей.

Чому мені корисно зареєструватися в iMind?

Для розмови це не обов'язково, але зареєстровані користувачі мають більше можливостей:

  • Записати зустрічі

Без реєстрації запис конференції неможливо пов'язати з автором.

  • Встановити ім'я

Не потрібно вводити ім'я перед кожною нарадою. Воно автоматично підставиться із вашого профілю. Без реєстрації ви або отримаєте ім'я випадкової тварини, або доведеться написати своє, заходячи до конференції.

  • Поставити аватарку

Без реєстрації вашою аватаркою будуть 2 літери вашого імені. Наприклад, якщо ви написали Bond, на аватарці буде B, а якщо James Bond – JB.

  • Самому створювати конференції

Щоб організувати конференцію, треба зареєструватись. Тож ви автоматично підключите безкоштовний тарифний план. З ним йде і 1 безкоштовна кімната. Організовуйте в ній конференції та записуйте їх!

Завантажте програму для робочого столу

Закріпіть програму на панелі завдань, щоб легко зайти у відеоконференцію. 1 клік - і ви на iMind! Посилання для macOS та Windows .

Як вибрати відповідну програму та розрахувати ефективність зустрічі онлайн, читайте в інструкції .

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles