Return to portrait mode to see the content
To main page
Трав 23, 2022·4 min reading

Ідеї віртуальної літньої вечірки для віддалених команд

Сьогодні ми активно використовуємо віддалений зв'язок для роботи. Люди часто використовують відеоконференції для зустрічей із віддаленими командами, вебінарів, тренінгів тощо. Але й можливість розслабитися теж має бути, а віртуальна вечірка – ідеальне рішення для тих, хто працює повністю віддалено.

Ідея для літнього корпоративу

Що таке віртуальна вечірка?

Віртуальна вечірка – це неформальний захід, який передбачає весело провести час та бути організованим онлайн. Будь-хто може організувати віртуальну вечірку, тому вони стали звичайним явищем серед сімей, друзів та підприємств. Щодо компаній, то вони використовують можливості неформальних онлайн-зустріч для тимбілдингу.

Як організувати віртуальну вечірку для віддаленої команди?

Організація віртуальної вечірки не становить великої праці, але краще врахувати деякі моменти, щоб спростити її. Виконайте такі кроки, щоб забезпечити найкращий результат:

  1. Подумайте, кого хочете запросити. Запитайте, чи є у людей можливість підключитися та затвердити список запрошених.
  2. Розглянемо кілька ідей корпоративної літньої вечірки. Використовуйте популярні, наприклад, ідеї для віртуальних пляжних вечірок, або створюйте власні, виходячи зі специфіки вашої команди.
  3. Перегляньте програми для онлайн-зустріч. З платформою iMind нема про що турбуватися, оскільки вона забезпечує надійний та якісний зв'язок.
  4. Надішліть запрошення. Зробіть їх креативними та інтригуючими, щоб привернути увагу запрошених.
  5. Забезпечте людей необхідними елементами будь-якої вечірки – їжею та напоями. Набагато приємніше почуватися гостем, якщо не потрібно все купувати власним коштом.
  6. Створіть план літньої віртуальної вечірки. Запропонуйте якісь ігри, дискусії або інші заняття, які будуть веселими та приємними для всіх учасників. Не соромтеся запитувати їх, що їм найбільше подобається.

Коли ви організуєте вечірку, перше, на що слід звернути увагу, це люди, яких ви запрошуєте. Запитайте їхню думку, можливо, запросіть когось у процес організації, і зробіть усе для команди, де ви є господарем.

Ідеї для віртуальної літньої вечірки

Ідеї літньої вечірки для співробітників включають безліч цікавих і радісних речей. Серед найпоширеніших:

  • ніч ігор - стара класика, зручна практично для будь-якого святкового заходу;
  • віртуальна ніч казино — використовуйте свою уяву, щоб за допомогою відео та звукових засобів створити особливу атмосферу;
  • сезонне дегустування вин - роздайте людям напої і скористайтеся шансом дізнатися більше про культуру винопиття (або запросіть експерта);
  • майстер-клас з коктейлів - поки є багато можливостей випити, перетворите це на веселе навчання;
  • beat the bomb virtual — киньте виклик вашій командній роботі та покажіть найвищі результати.

Використовуйте інтерактивні чи розмовні ідеї залежно від переваг та членів вашої команди. Використання ідей тем для команд – найпростіший спосіб знайти рішення, але якщо у вас є що запропонувати унікальне – вперед!

Поради для віртуальної вечірки

Наголосимо, чому деякі моменти краще враховувати. Для кращої організації слідує:

  • складіть список гостей — контент починається з аудиторії, тому важливо знати, хто і скільки людей буде присутнім;
  • вибрати веселу тему - це не обов'язково, але допоможе створити веселу атмосферу та інтригу ще до початку заходу;
  • розішліть посилки - покажіть, що присутність людей цінується;
  • роздайте нагороди компанії - використовуйте шанс нагородити людей і подаруйте їм схвалення та щасливі спогади.

Тімбілдингові заходи ефективні, якщо вони підвищують мотивацію і показують, що лідер команди та компанія цінують час та зусилля, які люди віддають своїй роботі. Так що майте на увазі, коли організуєте щось для своєї бізнес-команди.

Поліпшення робочого процесу

Круті вечірки для віддалених команд допомагають покращити робочий процес. Використовуйте сеанси тимбілдингу не для того, щоб вторгатися в життя людей, а для того, щоб подякувати їм за час, який вони приділяють. У людей є своє життя, особисті проблеми та рутина, яка їх напружує, але все ж таки найбільше часу вони витрачають на роботу. Звідси їхнє бажання відчувати себе цінними та помітними.

Організація такого заходу дозволяє їм розслабитися, видихнути і на якийсь час поставити на паузу всі поточні справи. Працює як підзарядка. А за правильної організації це змушує команду ще краще сконцентруватися на своїй роботі. Працювати завжди приємніше, якщо ти розумієш, що твої зусилля цінні у роботі твоєї команди. І що більше подобається робочий процес, то більше хочеться працювати краще.

Організація тимбілдингових заходів включає створення творчих ідей, витрату грошей, використання обладнання і ретельний облік інтересів людей. Це не спрацює, якщо ваша команда вважає тему незручною, тому прислухайтеся до їхньої думки та враховуйте їхні пропозиції. Використовуйте програму iMind для організації літньої вечірки, і все пройде гладко.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles